Sunday 14 December 2014

Vlogmas în imagini #7 (One day, One hour)

      Nu știu ce am avut ieri dimineață de am uitat complet de faptul că e zi de vlogmas și trebuie să pozez. Deși m-am trezit mai devreme ca în alte zile, mi-am amintit abia pe la ora 11 a.m. că am o datorie față de voi. Ups!! Iertare, vă rog!  :D

~ 11 a.m.
Fiind zi de weekend, și soțul acasă, Cola beneficiază de mai mult timp afară, spre necazul meu. :)) Așa că a profitat și a făcut toate năzbâtiile posibile. Mai nou îi place să se cațere în copaci, încercând să prindă păsările care-i zboară pe la nas. A trecut de la acest copac ”mic”, la cel de lângă, mai mare. Ți se pare că-i place la înălțime pentru că stă minute în șir și privește lumea de sus.

Bonus photo:

~ 12
Am plecat cu treabă de acasă, iar pe drum am observat chiar în fața noastră o mașină de România și nu știu de ce m-am entuziasmat foarte tare. :D

~ 13
Am ajuns și pe la hypermarket să facem niște cumpărături și am fost foarte impresionată de felul în care erau așezate bananele.. mai rar așa ceva, haha!

~ 14
Mother of chocolate!!

~ 15
Am luat și brad!! Din păcate mai mic decât cei din alți ani pentru că și spațiul din camera noastră e limitat.

~ 16
Bucuroasă că am găsit și lumânări Yankee. Eram ca un copil care se tot uita la ”jucăriile” cumpărate.

~ 17
Am răspuns la comentariile restante. Sper că n-am uitat vreunul..

~ 19
După ce am răspuns la comentarii am adormit vreo oră, eram foarte obosită, așa că nu am poză de la 18. După ce m-am trezit aveam poftă de ceva dulce și mi-am amintit că din hyper cumpărasem ceva bun și sănătos, fără gluten, cu făină de orez, iar zahărul printre ultimele ingrediente. NORMAL că are și scorțișoară, mă întreb dacă mai pot găsi ceva în această perioadă a anului care să nu conțină acest condiment pe care nu-l mai suport!

~ 20
Ne-am uitat în reluare la o parte din Vocea României și am ronțăit câteva floricele..

~ 21
Iubi avea nevoie de o pauză de la Voce, așa că am profitat și am făcut ordine pe ”masa de lucru” entru că era dezastru, după cum puteți vedea.

După ce am terminat  curățenia am continuat cu VR și cam așa s-a încheiat ziua. 
Voi urmăriți această emisiune? Cine ați vrea să câștige? Eu sunt team Tiberiu. :D

13 comments:

  1. Ce-mi place masa ta de lucru!! Și ce mi-aș mai băga eu nasul pe acolo.. să vezi după dezastru adevărat, nu mai găsești niciun ruj așezat frumos în suport. :)))
    Bananele alea sunt foarte haioase cum stau ele aliniate ca la armată. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Rujurile ce mai stau la locul lor, că restul... :))

      Delete
  2. Comentariul meu in vlogmasul de azi. :) M-a amuzat si pe mine pozitionarea bananelor, totusi e uhn lucru inteligent: nu mai stau aruncate si nu le mai cumperi gata stricate. Raftul cu ciocolata mi-a facut inima sa stea in loc pret de o secunda. Data viitoare vreau sa vad si standul cu ceaiuri, am facut o mica mare obsesie pentru ele, in special pentru Twinings. Yummy! Pacat ca la noi se gasesc greu, sunt scumpe si au putine sortimente la raft.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar ieri ne-am uitat la standul cu ceaiuri Twinings mai mult ca de obicei. :D Văzusem niște variante interesante de la ei la Ira pe blog, dar nu le aveau la raft. Data viitoare promit că fac o poză și la ceaiuri. :)

      Delete
  3. Frumoasa zi! La Vocea Romaniei nu mai apuc sa ma uit, dar oricum, cand aveam timp de TV, imi placea mai mult Romanii au talent :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt exact invers, niciodată nu mi-a plăcut Românii au Talent. :D Sunt doar două emisiuni de la TV pe care le urmăresc online. VR și Masterchef. :)

      Delete
  4. Interesanta postarea cu poze din ora in ora :)) Cred ca e si obositor, bine ca ati facut ceva interesant, eu as fi pozat biroul din ora in ora :)) si apoi drumul spre casa.

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar este obositor și nu m-aș fi așteptat... Nu mi se pare că am făcut neapărat ceva interesant... Poate în primele ore ale zilei, apoi cu greu am reușit să mai scot niște poze care să nu fie foarte plictisoare :))

      Delete
  5. Ce bradut frumos, cata ciocolata, tortul arata delicios...Mmmm
    Cred ca astazi voi ceda, din nou, in fata tartelor Yankee. Mi-ai facut pofta, vreau si eu. ;))
    Eu nu stiu cu cine tin la VR dar stiu de cine nu-mi place - team Moga. :)))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici mie nu mi-a plăcut echipa Moga. N-are noroc, săracul. :))
      MS!! :*

      Delete
  6. M-ai pierdut cand am vazut raionul cu ciocolata! M-a apucat balbaiala si mai multe nu!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaginează-ți că era de 3 ori mai lung decât ce se vede în poză, dar era foarte multă lume înaintea lui. Abia am găsit bucățica aia cu doar 3 persoane :))

      Delete
  7. Cred ca o luam cu caputul daca imi vedeam pisica (imaginara) sus in pom. :)) Mititelul de el, ce-i mai place sa se cocoate. :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...