Tuesday 9 December 2014

Produse terminate #9

      A venit momentul să vă prezint ce am mai consumat în ultima perioadă. Nu sunt multe produse pe care să nu le fi văzut deja în articolele mele cu produse terminate, dar parcă nici nu-mi vine să nu le păstrez ambalajul atunci când le termin. E ca și cum le-aș trăda, și nu pot face asta pentru că le iubesc. :P


Apă micelară Garnier - Mai are puțin produs, cât să-mi demachiez un ochi, dar în seara asta o dau gata și nu avea rost să o mai păstrez. Citiți mai multe despre această apă micelară AICI.

Garnier Pure Active Exfobrusher - urmează un articol dedicat întregime acestui produs pentru că nu se mai poate, îl iubesc prea mult și nu-mi lipsește niciodată din baie.

L`Oreal Miracle Cleansing Oil - cel mai bun ulei demachiant, aștept cu nerăbdare momentul în care va fi disponibil și în România. E păcat să nu vă bucurați și voi de el.

L`Oreal Triple Active Anti-Shine - O cremă de față foarte bună, la un preț mai mult decât decent. Dacă aveți tenul gras și vreți să știți mai multe despre ea, intrați AICI. De când am descoperit-o am recumpărat-o de foarte multe ori, dar nu o văd la fel de potrivită pentru sezonul rece, așa că am luat o pauză de la ea, urmând să mă bucur din nou de beneficiile ei din primăvară încolo.


Fixativ L`Oreal Elnett Satin travel size - prima dată când am cumpărat acest fixativ nu mi-a plăcut deloc. Dar într-o zi aveam nevoie neapărat de un fixativ și doar pe acesta l-am găsit în zona în care stau. Mi-a plăcut. Chiar foarte mult. Cine să le mai înțeleagă pe femei?

Palmer`s Coconut Oil Formula Shampoo  - un șampon foarte bun, o cantitate foarte mare la un preț foarte mic. L-am tot recumpărat de când l-am descoperit.

Tresemme Expert Selection Keratin Smooth - Aveam nevoie urgent de o mască iar aceasta era la reducere așa că nu am ezitat și am cumpărat-o. Nu m-a dat pe spate, e o mască ok și atât. Nu al recumpăra-o la preț întreg.


Șampon uscat Batiste - Batiste, my love. Vor apărea mereu în articolele cu empties pentru că nu-mi vor lipsi niciodată. Am un articol în care îl compar cu alte șampoane uscate AICI.

Crazy Color Fire - Mă mir că am păstrat 3 tuburi, intenția a fost să păstrez doar unul, dar se pare că am uitat că am mai dat deoparte. Ce pot să spun, e nuanțatorul pe care-l folosesc mereu când sunt în Anglia.

Bleach London I saw Red - Eram foarte curioasă să văd ce poate și acest nuanțator. E ok, are o ușoară tentă portocalie care mie nu-mi place. Nu m-a impresionat într-atât încât să-l recumpăr.


Cremă de duș Nivea Creme Coconut - îmi place foarte mult gelurile de duș de la Nivea. Din păcate acesta nu m-a impresionat foarte tare, aș fi vrut să simt o aromă mai puternică de cocos.

Gel de duș Original Source Raspberry and Cocoa - Și gelurile OS îmi plac. Aroma acestuia nu mi-a plăcut foarte mult, cu siguranță nu-l voi recumpăra.


L`Oreal Volume Million Lashes Extra Black - singurul produs de machiaj consumat. Nu mi-a plăcut deloc, nu a excelat la niciun capitol, spre deosebire de sora lui, VML Noir Excess (review aici) pe care am iubit-o. Cu siguranță nu-l voi recumpăra.

Ați încercat vreun produs menționat mai sus?

17 comments:

  1. Abia aștept să încerc ;i eu uleiul demachiant de la L'Oréal! Un articol frumos :-*

    ReplyDelete
  2. Masca de par chiar o aveam pe wishlist, dar o dau jos daca zici ca nu e grozava

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar nu m-a impresionat cu nimic, din păcate.. :( Am luat acum alta tot de la Tresemme, cea anti-rupere. O să spun și despre aceea când o să mă lămuresc. :)

      Delete
    2. E pe aoro?? La naiba, tocmai am primit o comanda de la ei. Daca stiam... Lasa ca acum stiu si data viitoare il adaug si eu in cos, ca prea l-ai laudat.
      Roxanne

      Delete
    3. hai ca sunt desteapta foc... am dat reply la alt comment. blonda sunt...
      Roxanne

      Delete
    4. Nu e nimic. Ne intelegem noi. :)) Banuiesc ca te referi la Garnier, nu? Da, se gaseste pe aoro. :) Go for it! L-am recomandat mai multor persoane si toate au fost foarte incantate de el. :)

      Delete
    5. Gata, la urmatoarea comanda il inhat. Am retinut ca iti place de cand ai venit in Romania fara el, dar n.am de el pe nicaieri pana acum, iar pe aoro nu mi.a dat prin cap sa.l caut in ultima vreme.

      Delete
  3. Ai strâns ceva produse, nu glumă! Ce fete harnice mai suntem. :))
    Mă înnebuneşti cu exfoliantul ăla, cu prima ocazie cred că o să-l iau şi eu. Parcă pe Aoro se găsea, nu? În magainele fizice de la noi nu l-am văzut. :(
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, pe aoro. TREBUIE să-l încerci. :) :*

      Delete
  4. Uleiul ala e pe lista si credca pana la urma o sa il bag intr-o comanda cand mai iau hainute din Anglia pentru Katia. Ma tenteaza prea tare! Ai fost foarte harnicuta. Vad ca au inceput sa se adune ceva produse goale si la mine, asa ca sper sa am captura zdravana la sfarsitul lunii

    ReplyDelete
    Replies
    1. LA mine iar s-au adunat câteva pentru o postare. Nu știu cum reușesc, dar nu e bine deloc pentru buunarul meu. :))

      Delete
  5. Despre uleiul acela demachiant de la L'oreal tot am citit la tine si mi se pare super. Sper sa am ocazia sa il incerc vreodata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu sper să se găsească și pe piața românească cât de curând. Îl meritați. :D

      Delete
  6. Ai avut spor, nu gluma! Micelara nambăr oan, sper sa incerc si uleiul demachiant peste 25 de ani cand o sa apara si la noi si imi place de moooorrrrr gelul de dus cu cocos. Se pare ca sunt singura fana infocata. Zici ca bag nasul intr-o punga cu cocos razuit. Miaaaaammmm!
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ador mirosul de cocos și orice e de papa cu cocos. Dar la acest gel de duș nu prea am simțit mirosul pe care îl voiam, altfel ași fi fost înnebunită după el. :D :*

      Delete
  7. Am trecut pe wishlist micelara, uleiul si exfoliantul. si mie imi place cocosul, dar am auzit multe fete care au zis ca nu prea are legatura cocosul si gelul de dus de la Nivea :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...