Tuesday 2 December 2014

One day, One hour #19 (Vlogmas în imagini #1)

     O să încep direct prin a vă spune că am vrut să fac un fel de vlogmas în imagini. Dacă nu știți ce înseamnă ”vlogmas” vă explic acum: youtuberii își filmează fiecare zi din decembrie până la Crăciun și publică pe youtube.  M-am entuziasmat destul de mult atunci când mi-a venit ideea, apoi am realizat că îmi va fi foarte greu să pozez zilnic, oră de oră, și la sfârșitul zilei să și concep un articol. E mai greu  să pozezi decât să filmezi atunci când ai chef, ce ai chef, din ziua ta. :)  După aceea mi-am dat seama că zilele mele seamănă mult între ele și probabil v-ați plictisi. Am vrut să fac un test ieri, să văd ce pot poza dintr-o zi banală din viața mea, zi pe care o veți vedea în imaginile de mai jos.
   Acum sunt în dubii... mi-ar plăcea să fac #vlogmasinimagini, o zi da, una nu, pentru că zilnic e clar că nu m-aș descurca. Voi ce ziceți, v-ar plăcea să vedeți One day, One hour până la Crăciun?      Articolele mele obișnuite vor fi urcate pe blog ca de obicei.

Aștept părerile voastre, dar până atunci, să vă arăt ziua mea de ieri.

~ 10 a.m.
Micul dejun.

~ 11 a.m.
Am tăiat un morcov bastonașe pentru a hrăni iepurașul vecinilor care tot ”uită” că au un animal în curte. Long story...

~ 12
Am băgat câteva haine la spălat.

~ 13
Simțeam nevoia de o baie fierbinte, lungă. Am adăugat și puțină sare de baie care ar avea nu știu ce proprietăți de ameliorare a durerilor de mușchi. M-au cam durut mușchii spatelui în ultima vreme, buuu..

~ 14
Tot în cadă. V-am zis că voiam o baie lungă. :)) Am testat pentru a doua oară pe părul ud această perie. O să vă zic părerea mea într-un articol viitor. :)

~ 15
M-am pus să răspund la întrebările dintr-un chestionar pentru un job la care am aplicat. A durat aproximativ o oră. Urăsc chestiile astea, le urăsc. Cv-ul și scrisoarea de intenție nu le mai sunt de ajuns. Cum nu am voie să fac publică nicio întrebare din chestionar, vi-l arăt pe Cola care mă privea sictirit în acele momente. :))

~ 16
După ce am mâncat mi-am făcut și niște suc de grapefruit. Yum!!

~ 17 & 18
M-a durut capul. Foarte, foarte tare. Așa că i-am dat soțului camera și i-am zis să facă o poză pentru ora 5 p.m. M-a pozat pe mine. :)) Pe la 6 p.m. am și ațipit puțin, deci no pic...

~ 19
M-am trezit cu imaginea asta. :)) Cola era neastâmpărat iar soțul l-a ”pedepsit” și l-a băgat în halatul meu puțin. Se vede că nu-i convenea, nu? :))

~ 20
Filmulețe pe youtube.

~21
M-am pus să scriu articolul despre favoritele lunii noiembrie. Le-am pozat așa, ca pe un mic teaser pentru voi. În articol vor fi poze mai clare și mai frumoase, promit!!

~ 22
Aveam chef de râs și ne-am uitat la AFV-uri până am adormit..

Voi cum v-ați petrecut ziua de 1 decembrie?
Ce ziceți, vlogmas or no vlogmas? :P

12 comments:

  1. faina zi ai avut!
    ma bucur sa te citesc din nou, am lipsit vreme din blogosfera...
    te pup si te imbratisez :*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar am observat că nu mai postezi și îmi părea rău. Mă bucur că ai revenit! :*

      Delete
  2. Hahahaha ce seamana Cola cu grumpy cat aici :))

    ReplyDelete
  3. Mama cat e de simpatic pisicul! :)))))))))))
    Eu zic sa da, adica VOTEZ VLOGMAS! :D

    ReplyDelete
  4. Si eu VOTEZ VLOGMAS!!! Nu stiu cum iti imaginezi ca ar putea fi plictisitor pt noi, ca mie imi plac articolele astea ale tale de nu mai pot.
    Tot n.au grija de iepuras? :( Macar i.au facut curat? Oooofff, asa as strange de oua specimenele astea...si ma opresc aici, ca daca ma apuc sa spun tot ce ma imaginez facandu.le, o sa zici ca ai printre cititori si o dezaxata.
    Roxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și tu vrei să mă pui la treabă. :)) Nu știu, mie mi se pare plictisitoare viața mea și mă gândesc că și celorlalți li se pare la fel... :)
      Au și n-au grijă de iepuraș. Se întâmplă să aibă mâncare două zile la rând și apoi să uite 5 zile de el. Din păcate atâta timp cât nu e maltratat nu prea am ce face pentru el. Adică nu ”din păcate”, mă rog, înțelegi tu ce vreau să spun. Și eu am tot felul de scenarii în cap și multe includ șantajul și tare n-aș vrea să intru la belea. :)) Deocamdată mă bucur că am cum să-l hrănesc eu, mă rog să nu-i mute cușca...

      Delete
  5. vlogmas yeeee. motanu are fata de sictirit ca al meu cand nu ii convine ceva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vlogmas să fie! :D Da, unele feline sunt foarte expresive. :P

      Delete
  6. Pfoa...mie-mi plac la nebunie postarile de acest gen asa ca da, da, da eu vreau!
    La vremea care a fost, a s fi stat si eu sub plapumioara toata ziulica dar am hoinarit, m-am racit dar nu regret nimic! ;))
    Am vazut la preferate crema de la Neutrogena! Si eu o iubesc! E una dintre cele mai bune creme pe care le-am folosit pana acum.:)
    Pupici

    ReplyDelete
  7. imi place ideea de Vlogmas :)) ma gandisem si eu la ea, dar la fel ca tine....mi se pare ca in fiecare zi fac cam aceleasi lucruri :)))))
    Si pe mine ma dispera chestionarele si scrisoriile de intentie care sunt o copie fidela al Cv-ului. Naspa, nasol.
    Ti-ai gasit de munca sau inca apici?
    Pup mult!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...