Saturday 10 May 2014

Produse terminate #5

Am făcut ce-am făcut și iar am amânat acest articol până am strâns o groază de recipiente. Dacă nu mă înșel, ultima postare cu produse terminate am publicat-o la jumătatea lunii martie, deci astăzi vă prezint ce am terminat în ultimele două luni. Le-am numărat, sunt 25. Vai de capul meu cât am de scris. :))


Uleiul Avon Moroccan Argan Oil a fost un produs de nădejde. Îmi lăsa vârfurile părului hidratate și hrănite fără să le încarce. Dacă reușesc să mai fac rostul de el aici, o să-i fac și un review.
Crema hidratantă L`oreal Triple Active Anti-Shine a fost o surpriză plăcută și cu siguranță va beneficia de un review complet zilele următoare pentru că deja am cumpărat alta. 
Primer-ul pentru ochi de la e.l.f. e iubirea mea, nu pot trăi fără el. Ar interesa pe cineva un review complet al său? Întreb pentru că deja știu că au fost destule și nu vreau să-l scriu degeaba. Dar dacă vă interesează și părerea mea, o s-o scriu cu drag. :)  Bietul din imagine a suferit puțin în bagaj când l-am adus în Anglia. S-a crăpat capacul și din această cauză s-a uscat mai repede. Dar chiar și așa, l-am folosit din decembrie până în aprilie.

Nu mai comentez, dacă vreți să știți mai multe despre aceste produse pentru părul meu roșu, vă invit să citiți aici.

Săpunul lichid de la Original Source cu Vanilla & Raspberry miroase demențial. A iaurt de vanilie cu zmeură. Duh! Sunt înnebunită după săpunurile lichide și gelurile de duș de la Original Source. Din păcate nu sunt disponibile și în România. #sadface
Gelul de duș de la Radox cu "nici nu mă mai interesează ce" a fost cel mai prost gel de duș pe care l-am avut. L-am luat în seara în care am ajuns în U.K. pentru că nu prea avea de unde alege, toate magazinele mișto erau închise. Miroase drăguțel, dar foarte slab. Trebuie să pun o tonă ca să facă spumă, iar sistemul de dozare e oribil: are orificiul mare și mereu scap mai mult decât trebuie. Nu am mai rezistat, am renunțat la el înainte să se termine.
Dizolvantul de la Boots m-a impresionat în mod plăcut. Șterge foarte ușor și cea mai încăpățânată ojă și nu usucă pielea din jur.
Johnson`s baby shampoo. Nu e ceea ce credeți...L-am cumpărat pentru pensulele de machiaj pentru că mă săturasem să folosesc șamponul meu, care e mai scump. Pe acesta l-am luat din Lidl și am dat mai puțin de-o liră. Își face treaba foarte bine și lasă perii foarte moi. Oricum e recomandat ca pensulele să fie spălate cu șampoane de bebeluși, așa că mă bucur că l-am găsit pe acesta mai ieftin.
Varianta mini a șamponului  uscat Batiste a stat la mine în geantă și mi-a prins mereu bine. Cel de la Sephora mi-a plăcut și el la nebunie, iar dacă vreți să citiți părerea mea despre șampoanele uscate de la Batiste și Sephora, intrați aici. :)

Șervețelele uscate de la Simple sunt foarte bune, dar și mai bune mi se par cele de la Nivea. M-am înțeles tare bine cu ele și le recomand.
Masca de tip peel-off cu castraveți de la Montagne Jeunesse mi-a plăcut, mi-a lăsat fața foarte curată după și cred că o s-o mai cumpăr. Cea cu fructul pasiunii tot de la MJ nu mi-a plăcut. E foarte groasă și aveam impresia că întind miere pe față. Iar eu urăsc să simt mierea pe piele. Nici rezultatele nu au fost notabile, sincer.

Nu voi insista pe produsele care au tot apărut în articolele cu produsele mele terminate, deja știți părerea mea despre ele. Dar le-am păstrat pentru a vă arăta că încă le folosesc. 
Pe scurt..
Apa micelară Garnier. Intrările pe blogul meu îmi relevă faptul că sunteți foarte interesate (încă!) de apele micelare. Iubesc această apă, așa cum o iubesc și pe cea de la L`oreal și dacă vreți să aflați mai multe despre ele vă invit să citiți aici articolul în care fac o comparație între cele două.
Măștile de păr de la Charles Worthington și de la Herbal Essences au apărut des în cadrul articolelor cu produse terminate. Sunt preferatele mele și le voi recumpăra.
Scrub-ul de la St Ives e și el un prieten vechi pe care sigur îl voi recumpăra.
De exfoliantul cu perie de la Garnier nici nu mai are rost să vă spun, am vorbit de foarte multe ori (de bine!!) despre el, așa că dacă vreți să știți mai multe, puteți arunca un ochi pe articolele mai vechi. 

Oh, am terminat înainte să apună soarele! Yay me!! :))
Ați consumat vreun produs mneționat în acest articol?
Ați dori să fac review vreunui produs anume?

12 comments:

  1. Singurele produse din această postare pe care le-am avut și le-am și consumat de-a lungul timpului sunt: primerul e.l.f. și uleiul Avon. Am aceeași părere bună despre ele!
    Micelara de la Garnier o am pe listă, foarte curând o voi achiziționa și eu. Am mari speranțe că o să mă înțeleg bine cu ea! :D
    M-ai făcut curioasă în privința exfoliantului cu perie de la Garnier. Mă duc să-ți citesc părerea despre el și sper că se găsește în România, chiar aș vrea să-l încerc, mai ales că gel de curățare tot de la ei folosesc și e preferatul meu.
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acum se găsește și în Ro exfoliantul Garnier, dar doar online, pe aoro.ro

      Delete
  2. You were a woman on a mission!:)) M-ai luat detasat cu empties-ul asta! Bravo!:))Ce am folosit din ce ai tu pe aici? Uleiul ala de par de la Avon tocmai l-am cumparat a doua oara pentru ca imi super place, micelara Garnier e chiar acum pe polita din baie hhhm si cam atatica. Restul sunt interesante dar nu am avut parte de ele

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper să găsesc și eu uleiul pe aici, ce am acum nu-mi place deloc.

      Delete
  3. Ai fos foarte harnica!
    Pe cuvant!
    Uleiul de la Avon, primerul ELF si miceleara de la Garnier sunt si pe lista mea de "mari iubiri".
    Oh Batiste ...in curand il voi testa si eu. Abia astept. :D
    Pupici

    ReplyDelete
  4. Ce harnicuta ai fost! Bravo!

    ReplyDelete
  5. Oooo...dar ce harnica esti. Trebuie sa pregatesc si eu o postare cu terminate, insa astept sa se mai adune. Nu prea termin lunar produse pentru ca am prea multe si le alternez ca ma plictisesc :D Crema de la L Oreal am terminat-o si eu....urmeaza alta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu prea le alternez, probabil de asta le termin așa de repede...

      Delete
  6. nu am folosit niciunul :)))) ah, ba da, servetelele de la nivea trebuie sa le fi avut si eu la un moment dat... :) pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...