Thursday 15 May 2014

Ce am purtat la nunta mea - machiaj, cofură, ținută

Lipsa de activitate de pe blog din ultimele zile se datorează faptului că un eveniment foarte trist s-a petrecut în familia mea zilele trecute, eveniment care m-a marcat destul de mult. 
Dar astăzi eu cu soțul eu sărbătorim 4 ani de căsnicie, și nu aș fi vrut ca această zi să treacă fără să mă bucur câtuși de puțin de ea. Și sunt sigură că și bunica mea de acolo de unde e acum și-ar fi dorit ca măcar astăzi să nu mai fiu tristă pentru ea și să mă bucur de această zi cum se cuvine și să fiu recunoscătoare că măcar a apucat să mă vadă mireasă.
Așa că voi încerca să las tristețea la o parte și să vă prezint o bucățică din cea mai specială zi din viața mea,  un fel de "ce am purtat la nunta ea  - machiaj, coafură și ținută". Că doar pe aceste lucruri se bazează blogul meu, nu? :) M-am gândit să scriu acest articol în ideea că voi inspira pe cineva cumva.
Pregătiți-vă pentru o avalanșă de poze, pentru că e greu să alegi doar 2-3 când ai peste 1000 de care ești foarte încântată. 

Machiajul a fost realizat de o profesionistă, cea mai bună din Galați, Andreea Ali. Mi-am dorit foarte mult să folosească farduri mov. Aceasta a fost singura indicație pe care i-am dat-o, în rest a avut mână liberă. Menționez că am fost și la o probă înainte și sfătuiesc toate viitoarele miresici să facă acest lucru. 
A fost singura zi din viața mea în care chiar m-am simțit ca o prințesă și asta s-a datorat foarte mult machiajului, coafurii și rochiei... Contează foarte mult să fiți aranjate exact așa cum vă doriți. Poate nu vă dați seama dinainte, dar dacă vă veți simți bine în pielea voastră, mai ales știind că e ziua în care sunteți în centrul atenției, vă veți putea bucura de fiecare moment al zilei respective. Deși mă trezisem cu mari emoții (sunt foarte emotivă de fel), cu gândul că nu voi putea face față "să fiu mireasă", toți ochii să fie ațintiți asupra mea toată ziua, după ce a fost realizat machiajul, aceste temeri au dispărut instantaneu. Spre surprinderea mea și a cunoscuților, nu am avut deloc emoții, am fost foarte dezinvoltă și am fost "eu" pe parcursul întregii zile.
Nu am fost atentă la toate produsele folosite de make-up artist, pe atunci nici nu știam foarte multe despre acest lucru, dar știu sigur că a folosit multe de la MUFE. Nici nu mai are rost să spun că machiajul a rezistat impecabil până a doua zi.



Am știut încă de când eram mică faptul că nu o să vreau coc la nunta mea, așa că am optat pentru niște bucle lejere, din perie, și părul prins puțin astfel încât să nu mă încurce. Din păcate a fost o zi ploiasă și cu mult vânt, așa că la ședința foto care a avut loc afară, buclele s-au cam lăsat. Dar credeți că m-a afectat câtuși de puțin? :)


Rochia a fost un model Benjamin Roberts, nu-mi mai amintesc exact care. Am iubit-o din prima secundă. Nu o să vă vină să credeți, dar mi-am cumpărat rochia exact cu 2 săptămâni înainte de nuntă pentru că nu m-am putut hotărî la una. Și nici nu a avut nevoie de vreo modificare. Mama era disperată, chiar credea că nu o să am cu ce să mă îmbrac la nuntă. Haha! Eu am fost foarte relaxată în privința asta și mi-am propus ca până ce nu o voi găsi pe THE ONE, să nu-mi iau alta. Și bine am făcut, acum nu am niciun regret în privința rochiei.
Fun fact: acel șnur pe care îl vedeți în poza de mai jos și care ar fi trebuit să țină corsetul fix pe mine, a pocnit înainte să ajung la biserică. Am simțit ceva atunci, dar nu mi-am dat seama despre ce e vorba, așa că am petrecut toată nunta cu corsetul desfăcut. Nu-mi pare rău decât de faptul că puteam arăta cu câțiva cm mai subțire, dar n-a fost să fie.. 
Rochia a avut niște detalii superbe și trenăăăă!! Cum să n-o iubesc? 


Pe alte detalii legate de ce am purtat nu am insistat, se văd cu ochiul liber din poze, iar dacă aveți întrebări, feel free to ask! Acum că am atins toate subiectele interesante pentru noi, fetele, vă las cu câteva poze. 
Da, câteva, mi se par puține și cu greu am selectat, așa că să nu aud comentarii în privința asta. :P































Sfat pentru viitoarele mirese: faceți totul exact așa cum vă doriți, renunțați la tradițiile idioate care nu vă plac, bucurați-vă de acea zi pentru că e ZIUA VOASTRĂ, voi (mirii) sunteți cei mai importanți și trebuie să vă amintiți cu drag  de ziua nunții toată viața. Nu lăsați lucrurile mărunte care nu ies așa cum le-ați planificat să vă strice dispoziția și încercați să fiți prezente nu numai cu trupul, ci și cu mintea pentru a vă aminti mereu de ziua în care ați spus "da".

22 comments:

  1. Frumoasa de tot! Si de la a mea trecura 2 si. Bai, imbatranim :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, măi..Chiar ieri mă uitam pe pozele de la nuntă cu Marian și îl întrebam dacă par mult mai bătrână ca atunci..:))

      Delete
  2. Vai, ce amintiri frumoase ! Ai fost superba, nici nu pari tu ara parul rosu ! :D
    Pupici si casa de piatra ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms frumos!! Eh, spui asta pt că tu mă știi numai cu păr roșu. :)

      Delete
  3. Ai fost o mireasa superba :) Imi place mult cum ti-au facut machiajul si coafura si rochia e minunata :) Eu la nunta mea am avut o rochie cu volanase, simteam ca aceea ma reprezinta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie îmi plac tare mult volănașele. :) Mulțumesc.:)

      Delete
  4. Ce frumos! Imi place cum iti statea bruneta. :D
    Nici eu nu vreau coc. Nu suport cocurile la mirese. Chiar asa putina inspiratie sa aiba femeile astea? Toate nuntile la care am fost, au "continut" mirese cu coc. Eu mi-am promis ca daca nu am parul pana la mijloc nu ma marit. Si daca nu creste el atat, imi pun extensii. :)) Si imi fac bucle de printesa+zana. Mama ma-sii de coc, de ce am ditamai pleata frumoasa? Sa o adun pe toata sub un voal? Apropo, nici voal nu prea as vrea.
    Cat despre jucat brad, rupt turta, lautari pe scara blocului, nu. Niciodata. Bine, am mari dubii ca o sa ma marit vreodata, insa just in case.
    Esti catolica? :O :D
    Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt catolică. :P
      Deci suntem pe aceeași lungime de undă când vine vorba de cocuri. :)) Lasă că așa zic toate și apoi le vezi în rochia de mireasă. :)

      Delete
  5. Cat de frumosi sunteti! :X Multi ani frumosi inainte, unul langa celalalt! :)

    ReplyDelete
  6. Diana, ai fost superba.imi place machiajul mov,preferatul meu. te imbratisez cu drag

    ReplyDelete
  7. Ai fost foarte frumoasă! Îmi place machiajul, ți s-a potrivit perfect!
    În primele poze zău că nici nu te-am recunoscut, pari atât de diferită din cauza părului, dar să știi că-ți stătea foarte bine și așa (deși cred că ți-am mai zis)!
    La mulți ani frumoși împreună!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțu!!Părerile sunt împărțite când vine vorba de părul meu. :)) Adevărul e că mă schimbă mult. :)

      Delete
  8. Deci ai fost superba...de la machiaj, la coafura, la rochie, la tot....esti o frumoasa...ai fost o printesa.
    Mai am si eu o luna pana la nunta si nu mai pot de emotii !!!! Am un gol in stomac in fiecare zi. Si inca mai sunt cateva de pregatit si deja incepe stresul :))).
    Rochia o am...urmeaza goana dupa pantofi si bijuterii. Si ma tot bate un gand sa imi iau pantofi rosii...si nu stiu ce sa fac. As cauta si colier rosu sa se asorteze macar putin. Dar inca sunt nehotarata.
    Ca la machiaj deja stiu...la ochi nude si pe buze neaparat rosu.
    Trag aer in piept si mai vedem :))).

    Te pupacesc :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi se pare super ideea cu pantofii roșii, dar eu nu aș lua și colier roșu, tocmai pt ca pantofii să fie pata de culoare, ceva deosebit. Eu am avut mai multe emoții înainte, decât în ziua cu pricina. O să vezi că o să fie o zi superbă, care din păcate va trece foarte repede...

      Delete
  9. Vaaii, ce frumoasa ai fost! Amandoi ati fost superbi! :)
    Ai purtat cumva lentile? Arati wow :D
    Aaa si ti-a stat bine bruneta:X
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, nu mai primisem de mult întrebarea asta...nu, nu am purtat niciodată lentile. :P
      Mulțumesc, îmi crește inima! :X

      Delete
  10. Superbe pozele, ai fost ca o printesa. :)

    ReplyDelete
  11. Ati fost minunati!
    Ma emotioneaza atat de tare postarile de acest gen...<3
    Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti (si chiar si-atunci)! :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și pe mine mă emoționează! :P Mulțumim frumos! :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...