Friday 20 December 2013

Produse terminate #1

Acum vreo 2 luni am inceput sa strang recipientele de la produsele terminate, in ideea ca voi face postari de genul "empty products". Bineinteles ca nu era sa le aduc cu mine in Ro, asa ca le-am pozat si cred ca e cazul sa va si vorbesc putin despre ele, sa le fac un mini review.


Nici nu stiu cu care sa incep, sunt noua la chestiile astea. :D
Probabil e mai bine sa incep cu produsele de make up.

Kit-ul pentru sprancene de la Elf: mi-a parut foarte rau cand l-am terminat. Am fost nevoita sa folosesc doar fard pentru conturarea sprancenelor si nu eram/sunt la fel de multumita. Obisnuiam sa folosesc ceara din acest kit, iar deasupra putin din fard. Nu prea am fost incantata de nuanta, avea o tenta rosiatica si pe vremea cand il  foloseam, inca eram bruneta. Acum cred ca mi s-ar potrivi mai bine. Am avut nuanta medium, daca intereseaza pe cineva...
Urmatorul produs este tot unul Elf, si anume tusul tip carioca pentru ochi. E un tus demential, chiar il recomand cu toata caldura, mai ales ca  e waterproof, cum imi place mie. Am avut 2 pana acum si sigur o sa-mi mai comand pentru ca sunt foarte practice si-ti faci treaba imediat cu ele. Imi pare rau insa ca de niciunul nu am avut parte pana la final pentru ca am uitat sa le pun capacul si s-au uscat imediat :( Tipic mie. Asta e singurul sfat legat de ele, aveti grija sa le puneti capacul la loc pentru ca intr-o ora se usuca daca sunt lasate descoperite. 
Cam multe tuburi de mascara... (fie vorba intre noi, mai aveam unul gol si o mostra de pus, dar mi-a fost rusine sa le includ in poza ca erau prea multe. Dar va zic doar voua, nu mai spuneti nimanui!). Nu stiu de ce am atat de multe, chiar nu exagerez cu mascara. In fine. Maybelline, The Falsies. O mascara bunicica, overrated as spune eu. In niciun caz nu da impresia de gene false. E doar o mascara decenta, care isi face treaba, dar nu exceleaza la niciun capitol. Am tot cumparat-o pentru ca e ieftina si se gaseste destul de usor. Celalalt tub e Scandaleyes de la Rimmel. Asta chiar nu mi-a placut. Facea in asa fel incat imi unea genele intre ele, care si-asa sunt foarte subtiri si parca aveam 5 gene la fiecare ochi. Lucru pe care nu-l agreez deloc. Nu o s-o mai cumpar niciodata.
Avon Glimmertick Eyeliner. Bunicele creioanele astea, nu sunt cele mai cremoase sau rezistente, dar merg. Nu l-am terminat pe asta, dar nu l-am mai purtat de mult si parca s-a uscat si mai tare, nu se mai intindea deloc pe pleoapa. La gunoi cu el. Nu stiu daca o sa-l mai cumpar, nu pentru ca nu ar fi un produs bun, ci  pentru ca oricum nu prea il folosesc...
Rujul din imagine e rujul mentionat si aici, doar ca in ambalajul vechi. Nu mai are rost sa spun prea multe despre el. O sa-l cumpar again, again and again. :D
Si despre lotiunea micelara de la L`oreal v-am vorbit mai in amanunt aici, in postarea despre rutina de demachiere. Nu prea mai sunt multe de zis, topeste machiajul foarte usor si nu o sa-mi mai lipseasca niciodata. 
Samponul uscat Batiste in varianta travel size. Eu iubesc sampoanele uscate. Din pacate nu le-am descoperit decat anul acesta si m-am indragostit iremediabil. Nu numai ca te salveaza atunci cand ti se ingrasa parul si nu ai cum sa te speli pe cap, dar iti da un volum si o textura, mama mama. Mereu m-am chinuit cu "parul lipit de cap", fara volum, avand in vedere ca e atat de lung. Si mereu trebuia sa-mi trec mana prin el pentru a-i da mai mult volum, ceea ce facea sa-l ingrase si mai repede. Cu samponul uscat impusc doi iepuri deodata: nu se ingrasa si nici nu e tuflit. Astfel ca eu il folosesc chiar si in ziua in care ma spal pe cap. Sunt dependenta de el  si nu-mi va mai lipsi niciodata din rutina de ingrijire a parului. Puteti castiga si voi unul daca urmati pasii -ului giveaway-ului meu :)
Fixativul Elnett Satin de la L`oreal. La cata reclama i se face de bloggeritele englezoaice, ma asteptam la cu totul altceva. Nu e bun de nimic, ca sa o zic pe aia dreapta. Nu da volum, nu mentine buclele, nu face mai nimic. Nota 4 de la mine, nu-l mai cumpar. Mai am unul tot Elnett, cu altfel de pulverizator. Ala e o idee mai bun, dar poate va voi vorbi despre el cu alta ocazie.
Apa termala de la Avene. Sincera sa fiu, nu prea inteleg rolul apei termale. Imi tot cumpar, imi da o stare de bine, dar nu stiu daca face ceva concret. O prefer in special vara, ma racoreste. Cred ca o sa-mi mai cumpar. La vara.
Crema Effaclar K de la La Roche Posay. Eu sunt dependenta de cremele hidratante. Nu stiu cum pot altele sa traiasca fara. Chit ca am tenul gras, daca dupa demachiere/curatarea fetei eu nu folosesc imediat crema, fata mea tipa. Am cel mai mare disconfort posibil. Nu stiu cat se incadreaza aceasta la creme hidratante, pe ambalaj scrie ca e o crema pentru ingrijirea tenului gras, dar eu simt ca mi-l si hidrateaza si hraneste, asa ca e perfecta. Eu am o mare problema cu cremele pentru fata: tenul meu se obisnuieste imediat cu ele. Daca la inceput imi lasa fata perfect hidratata, fara filtru gras, in doua cuvinte, e THE ONE, deja de la al doilea tub se schimba situatia si nu-mi mai place deloc. Nu-mi mai prieste. De asta am incercat o gramada de creme pentru chip ( ;;) ) si sunt sigura ca voi mai incerca. Dar revenind la Effaclar K, sunt deja la al doilea tub si pot sa spun ca ne iubim ca in prima zi. Nu stiu cum face, dar modul in care ma trateaza ma da pe spate si simt ca nu-mi mai doresc altceva. Nu stiu cat va dura relatia asta, dar prefer sa traiesc clipa si sa nu ma gandesc la viitor. (*ranjet*)


Cu produsele din poza a doua nu am sa insist foarte mult pentru ca din cate stiu eu, nu se gasesc si in Ro. Am sa le descriu pe scurt, poate veti face o vizita prin Anglia si sa stiti ce si cum.
Gelurile de dus de la Original Source sunt preferatele mele. Miros incredibil de bine, fac spuma exact cat trebuie si curata, evident. Mai are nevoie de altceva un gel de dus? Ah, da, un pret bun. Astea sunt o lira bucata. Beat that!
Masca de par de la Herbal Essences, Hello Hydration este una din preferatele mele. Hidrateaza foarte, foarte bine si se gaseste la un pret foarte bun. Eu nu folosesc niciodata balsam, nu este destul de puternic pentru parul meu. Folosesc masti la fiecare spalare. Si pe asta pot conta mereu.
Pe cea de la VO5 o luasem pentru ca nu o gaseam pe cea de mai sus si-mi trebuia urgent una. Apa chioara! Nu mi-a ajutat parul cu nimic, cu greu am terminat-o. Ciudat, produsele VO5 sunt in general bunicele.
Ramanand la brand-ul VO5, uleiul pentru par  Miracle Concentrate a fost destul de bun. Nu va lasati indusi in eroare de  denumire, nu e chiar un ulei miraculos, dar pentru pretul sau, e destul de bun si spornic. Nu stiu insa daca o sa-l mai cumpar, vreau sa mai testez si alte uleiuri pentru par. Acum folosesc unul de la Avon.
Despre tonicul de la Gliss am mai vorbit intr-o alta postare (aici). Spuneam ca e un produs care-mi place foarte mult si de care nu mai vreau sa ma despart. Da stralucire parului, ajuta si la descurcatul sau, parul arata mult mai sanatos. Singurul dezavantaj al sau este ca se termina foarte repede.


Folositi vreunul dintre produsele mentionate mai sus?

14 comments:

  1. Si eu am descoperit de-abia luna aceasta samponul uscat si m-am indragostit de el. Am fost bucuroasa sa observ ca i-a oferit volum parului si m-a scapat o zi de spalat pe cap :D
    Si eu mi-as lua crema Effaclar dar sunt curioasa daca are vreun efect si asupra cosurilor/urmelor lasate de cosuri, sau e doar hidratanta:D
    Pupici!
    http://miss-lorrie.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, nu are absolut nicio influenta asupra cosurilor. Pentru asa ceva, iti trebuie Effaclar Duo, tot de la La Roche Posay. :)

      Delete
  2. Interesant. de unde ai cumparat masca herbal essences??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din Anglia. Nu stiu daca se gaseste si la noi... :(

      Delete
  3. si mie mi s a terminat rimelul de la rimmel , l am avut la fel ca al tau.si kitul de la elf e super bun, e pe terminate ceara de la el, dar mai am inca un kit de rezerva:))))mi am facut provizii din timp:::D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta ar fi trebuit sa fac si eu. O sa-mi comand cat de repede inca unul ;))

      Delete
  4. Girl,da` consumi mascara, nu gluma :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. In apararea mea...ummm, n-am cum sa ma apar :))

      Delete
  5. O gramada de produse. :D
    Si eu iubesc sampoanele uscate! Tot anul acestea le-am descoperit si nu cred ca voi mai renunta la ele vreodata. Pana acum am incercat doar Balea si Garnier dar Batiste va fi urmatorul, e pe wishlist. :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vreau si eu sa testez Garnier si Dove. Cica ar fi destul de bune. Asa e, daca stii sa le folosesti nu mai ai cum sa renunti la ele. :)

      Delete
  6. as incerca si eu samponul uscat, am auzit multe laude la adresa lui..dar mi-e frica, daca imi provoaca matreata?:)ce xici?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am avut aceasta problema si-l folosesc aproape zilnic. Dar na, nu se stie niciodata, ce prieste unuia poate nu prieste altuia. Chestia asta cu sampoanele fie ele uscate sau nu, e ca o loterie. Eu il recomand, dar nu vreau sa fiu raspunzatoare daca Doamne fereste, faci parte din cei ghinionisti :D

      Delete
  7. si eu vreau sa incerc tonicul de la Gliss, neaparat ;;)
    eu mi-am schimbat numele by the way, le-am dat toate peste cap :|
    http://lorenaanamaria.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, dar de ce l-ai schimbat? :( Normal ca s-au dat toate peste cap, off.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...