Monday 2 December 2013

Favoritele lunii noiembrie




  Luna noiembrie a fost pentru mine o luna...lenesa. Chefless! You name it! Nu prea am avut chef de nimic, cu atat mai putin de machiat. Dar deh, am facut-o pentru ca fata mi-o cerea. Ha ha! In consecinta, nu am multe favorite. Nu am vrut sa mentionez anumite produse doar de dragul de a le mentiona, ci m-am limitat strict la ceea ce am iubit cu adevarat.

Am sa incep cu produsul minune al lunii, Hydraluron. Cred ca in sezonul rece toti avem aceeasi problema cu tenul: arata lipsit de viata, deshidratat, lipsit de stralucire. Desi ii ofeream si mai multa crema hidratanta si beam la fel de multa apa, arata groaznic si ma facea sa ma simt groaznic, era o senzatie tare neplacuta. Asa ca mi-am propus sa introduc in viata mea un ser pentru fata. Da, stiu, ar fi trebuit sa o fac acum mult timp, don`t shoot! Nu ma arunc niciodata sa cumpar un produs (mai ales unul mai scump) pana nu citesc o tona de review-uri, asa ca dupa ce mi-am facut cercetarile am ajuns la concluzia ca fata mea are nevoie de ACEST produs. Principala lui calitate este aceea de a spori nivelul de hidratare al pielii. Exact ce aveam nevoie. Il aplic pe toata fata inainte de crema hidratanta. Este sub forma de gel, se absoarbe imediat in piele si nu lasa un film gras.  Fata mea se simte minunat acum, o simt hidratata si plina de viata. Chiar e un produs minune si daca aveti ocazia sa puneti gherutele pe el, nu ezitati!

Dupa cum spuneam, mai mult de jumatate din luna noiembrie tenul meu nu a aratat fresh deloc, asa ca fondul de ten Wake me up de la Rimmel a fost baza. Pur si simplu mi-a facut fata sa zambeasca la exterior, desi pe interior, plangea. Phahahaha!! 
Lasand gluma la o parte, daca doriti sa fac un review vreunui produs mentionat in aceasta postare, spuneti-mi!
Tot de la Rimmel si tot din gama Wake me up am folosit cu drag anticearcanul. Mi-am dorit ceva lejer, care sa uniformizeze culoarea  si sa se blenduiasca usor iar acesta mi-a indeplinit cerintele.
Pensula spre care m-am intins cel mai mult a fost cea de stippling de la Real Techniques. Aplicarea e mult mai usoara cu ea, termin treaba imediat. Spre deosebire de cea de buffing cu care trebuie sa insist mult mai mult ca sa ma asigur ca fondul de ten e uniform pe fata. Si dupa cum am mai precizat, a fost o luna lenesa.


In materie de farduri, paleta originala de la Sleek a fost prietena mea. Are multe culori tomnatice care imi plac, foarte pigmentate, se aplica usor si nu trebuie sa combin mai multe culori pentru a iesi ceva frumos. Am aplicat cate o singura culoare, tus negru, creion dermatograf si mascara si gata machiajul ochilor.


Daca v-ati uita prin colectia mea de rujuri ati descoperi ca 90% sunt nuante de roz. Mai inchise, mai deschise. Si nu pentru ca as fi o piti care vrea sa aiba mereu botul roz, ci pentru ca nuantele de roz pe buze ma avantajeaza cel mai mult, din pacate. Cateodata mai port si rujuri rosii, dar deh, nu prea le pot purta ziua in amiaza mare, nu? 
Intr-o dimineata cu soare cu dinti m-am simtit eu aventuroasa si mi-am propus sa fac ceva nebunesc, because, yolo, right?? Mi-am cumparat un ruj portocaliu!!! Oh, my!! Mi l-am mai luat si mat pentru ca am facut o pasiune pentru rujurile mate in ultima vreme. E incredibil. Nu numai ca-mi place la nebunie cum arata portocaliul pe buzele mele, dar este si o formula foarte rezistenta, se aplica foarte usor si uniform, nu usuca buzele. Chiar nu am ce sa-i reprosez. Este vorba despre Papaya Punch de la Sleek. Where have you been all my life???


Ultimele produse pe care vreau sa le mentionez sunt destinate ingrijirii parului. Samponul din gama Ever Riche de la L`oreal este o supriza placuta. L-am luat pentru ca este fara sulfati si o sa aiba grija de culoarea roscata a parului meu. Imi place ca-mi lasa parul moale, dar nu atat de moale incat sa nu-l mai pot manevra. Miroase frumos, curata bine. E un sampon bun, cu care ma impac foarte bine.
Tonicul de la Gliss cu siguranta nu-mi va mai lipsi de acum. Pentru ca in ultimul timp mi-am tot stresat parul cu decolorari si vopsele, putina stralucire venita din exterior nu strica niciodata. Il folosesc dupa ce imi aranjez parul, in special pe varfuri. Parul devine instantaneu mai stralucitor si mai "bouncy", cum imi place mie sa fie.


Voua ce v-a placut sa folositi in luna noiembrie?

13 comments:

  1. Nici eu nu am abuzat de multe produse luna trecuta:)
    Imi place felul in care scrii.
    Pupici http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Serul ala suna uh-mazing!Si eu am in plan niste modificari in rutina de ingrijire a tenului. A luat-o razna rau in ultima vreme. Nu a mai fost asa nasol de pe vremea cand tropaiau hormonii de sarcina in mine!:))
    Concealer-ul Wake Me up il am si eu pe lista cand mai termin ceva din stocurile existente actualmente!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vezi poate ne dai vreo veste. :)) Ce sa facem, trec anii peste noi, tenul nostru e dovada. :P

      Delete
    2. Va dau vestea ca a luat-o razna tenul meu!:))Nimic altceva! Nu mi-a zis nimeni ca dupa douajcinci de ani dupa foarete putin timp de ten ok o sa revin in perioada cea mai neagra a adolescentei mele:))

      Delete
    3. :)) Trebuie sa treaca si asta.

      Delete
  3. Tonicul acela Gliss ma tenteaza si pe mine sa-l incerc. O voi face cu prima ocazie
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar sunt curioasa daca se gaseste si in Romania. Ar fi super, eu am ajuns dependenta. :)

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. as fi vrut sa gasesc si o poza cu tine machiata, in special cu rujul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uite, in postarea asta port rujul. :)
      http://purrrsnboots.blogspot.co.uk/2013/12/fotd-simple-look.html

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...