Monday 14 July 2014

Summer lovin` TAG | Leapșa de vară

Acest articol trebuia să fie publicat sâmbătă, când l-am și scris, însă lenea și-a spus cuvântul și deși reușisem să scriu articolul, ideea de a poza chestii nu-mi surădea deloc. Așa că în ciuda faptului că ar trebui să începem săptămâna cu lucruri mai serioase, eu vin cu  o leapșă. Zilele trecute Fleur de Force a conceput și urcat pe youtube una destul de simpatică, despre lucrurile pe care le iubim vara aceasta. Am vrut să o fac și eu imediat, dar chiar nu eram hotărâtă la unele întrebări, așa că am mai stat câteva zile să mă hotărăsc.

1. Un ruj de vară pe care îl iubești?
Nu iubesc doar unul, după cum știți. Am multe și le tot rotesc să nu cumva să se simtă neglijate. Dar dacă ar fi să aleg unul pe care l-am purtat cel mai des vara asta (până la momentul acesta), aș alege Papaya Punch de la Sleek. Cu rujul ăsta nu dau greș niciodată, arată foarte bine pe buze, e mat, deci nu trebuie să-mi fac griji că părul mi-l va împrăștia pe față, rezistă foarte multe ore fără să fie nevoie să fie reaplicat, nu usucă buzele. E perfect!

2. O ojă de vară pe care o iubești?
Deși e o achiziție recentă, nu pot să nu o aleg pe aceasta: Golden Rose Holiday 75. Nu numai că m-am îndrăgostit de culoare imediat ce am văzut un swatch în magazin, dar după ce am aplicat-o, mi-am dat seama că se potrivește perfect cu nuanța pielii mele. Poate că sună puțin exagerat, dar în funcție de pigmentul pielii noastre, unele oje arată mai bine sau mai puțin bine pe unghii. Aceasta mi se pare perfectă și cu siguranță voi abuza de ea în această vară și nu numai.


3. Un costum de baie pe care îl iubești vara aceasta? 
Nu am foarte multe costume de baie și drept să spun, niciunul nu e pe sufletul meu, pentru că cele care îmi plac mult sunt preaaa scumpe! Cum nu am planuri în săptămânile următoare să merg la mare/piscină, nu mi-am adus niciunul cu mine, deci nici de aș vrea nu aș avea ce să vă arăt. :)

4. Frappuccino-ul preferat de la Starbucks? 
Mda, tipic Fleur. Are impresia că toată lumea își aruncă cu regularitate banii la Starbucks. :) În general îmi plac băuturile cu cocos, și știu că mi-am luat vara aceasta un astfel de Frappuccino de la Starbucks, dar sincer, nu m-a impresionat. Prea multă gheață și prea puțin gust. Prefer frappe-urile de la Cafe Nero. Cu cocos și ciocolată. Am găsit și o poză mai veche pe Insta cu minunea. Just look at it! Now I want one!!


5. Autobronzantul preferat?
Dacă îmi citiți blogul, știți deja: Palmer's Cocoa Butter Formula Natural Bronze. Asigură o acoperire uniformă și naturală, nu se ia pe haine, nu dispare cu pete, îl pot folosi fără griji. Am vorbit mai mult despre el în articolul cu rutina de autobronzare


6. Cântecul preferat în această vară?
Eh, aici m-am gândit foarte mult. Eu ascult în proporție de 90% doar muzica veche. Nu prea sunt la curent cu ce e actual, iar ce am auzit în ultimul timp nu pot să spun că m-a dat pe spate. Mi-ar fi imposibil să aleg dintre melodiile recent apărute una ”preferată”. Așa că voi alege o piesă care este imnul fiecărei veri ale mele, mai ales că vara e un anotimp care nu-mi place. Piesa asta e perfectă și mă ajută să mă calmez, mai ales când nu mai pot de cald!! Știu că această variantă e un cover, dar îmi place mai mult decât originalul, mai ales că Ace of Base este una dintre formațiile mele preferate.
Ace of Base, Cruel summer
                                        https://www.youtube.com/watch?v=yPwTLtrFgrs&hd=1

7. Accesoriul de vară preferat?
Și la această întrebare am fost indecisă, dar până la urmă am ajuns la concluzia că această geantă este preferata mea. Îmi place pata de culoare, îmi place că nu am cu ce altceva să o asortez și ca vine în contrast cu ținutele mele. Așa iese în evidență. Ca să nu mai spun că și design-ul mi-e tare drag.


8. Parfumul/aroma preferată de vară?
Cu siguranță Be Delicious de la DKNY este perfect pentru vară. Nu aș suporta să port un parfum dulce pe astfel de temperaturi. Așa că aroma lui acrișoară este perfectă pentru mine.


9. O carte de vară pe care o iubești?
Nu știu altțți cum sunt, dar eu nu-mi aleg cărțile pe care le citesc în funcție de anotimp. :)) Am să menționez la această întrebare cartea pe care o citesc în momentul de față: Iubiri paralele, Cella Serghi. Îmi place la nebunie, începutul a fost puțin plictisitor și a mers mai greu, dar după vreo 70 de pagini a trecut la partea interesantă și cu greu am lăsat-o din mână. Mai am câteva pagini  pe care le voi citi azi. O recomand!
Later Edit: în seara zilei în care scrisesem aceste rânduri am și terminat-o. Îmi mențin părerea, e o carte foarte bună și mă bucur tare  mult că am dat peste ea în biblioteca părinților. :)


10. Ce îți dorești cel mai mult să faci vara aceasta?
Să merg cu soțul într-o scurtă vacanță în Grecia. Am fost anul trecut câteva zile și ne-am îndrăgostit de acele locuri. Sper să avem timp, să apucăm să mergem cât încă mai e cald. 

   Sper că v-au plăcut răspunsurile mele și mi-aș dori foarte mult să le aflu și pe ale voastre, chiar dacă nu aveți un blog. Mi le puteți lăsa în comentarii. Dar în mod special voi da leapșa mai departe persoanelor (care dețin un blog) care au comentat la ultimul articol publicat de mine: Macy,  Clej Adelina, Miha Ella, fashion doctor, Pandrea Florina, Christine G, Ana Onofrei și bydee-make-up.

11 comments:

  1. Imi plac alegerile tale si iata-le pe ale mele:
    1. Rujul de la Goden Rose trandafiriu
    2. O oja galbena sidefata de la Leydi
    3. -
    4. -
    5. -
    6. https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg
    7. Cercei simpli se la Avon. O bobita stralucita <3
    8. Eternal Magic de la Avon
    9. Spulbera-ma
    10. Vreau sa merg la munteee <3

    Am blog, dar voiam sa las comentariu aici cat mai repede. Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ești o drăguță, ca de obicei! :*
      Și mie mi-ar mai plăcea să merg la munte cu mama :)

      Delete
  2. O sa fur si eu leapsa! :D Pe gentuta ta am pus si eu ochii, de fapt cine nu a pus? :))

    ReplyDelete
  3. Mulțumesc mult pentru nominalizare! :* Chiar mă gândeam de la începutul articolului că trebuie s-o preiau și eu, deși nu știu ce să răspund la unele din întrebări. :)) O să analizez bine și o să-l fac și eu!
    Credeam că sunt singura care consider că frappuccino-urile de la Starbucks nu-și merită banii. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. O dată, de două ori pe an merită să te răsfeți cu eva de la SB..dar atât :))
      De abia aștept să-ți citesc răspunsurile :*

      Delete
  4. Place place tag-ul asta! De cand l-am vazut am zis ca il fac si eu si cred ca azi chiar execut!:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...