Thursday 17 July 2014

Produse terminate #6

Nu știu dacă ați observat că eu, cea care mereu făcea articole cu o grămadă de produse consumate, nu am mai publicat un astfel de articol de...vreo 2 luni? Cam așa cred. Să vă explic și de ce. Am tot strâns recipiente goale, și când am aflat că voi veni în România, m-am chinuit să termin ce aveam pentru a nu aduce aici borcanașe și sticluțe cu un sfert din cantitatea de produs rămasă. Pe unele le-am terminat cu câteva zile înainte să vin încoace, dar am zis să mai aștept până îmi fac bagajul pentru că voi mai sorta din produsele pe care le am, la unele urmând să renunț din diferite motive. Zis și făcut! Numai că ultimele zile petrecute în Anglia au fost atât de încărcate, încât nu am avut deloc timp să mă ocup de ce vă spuneam mai sus. Astfel că, în seara de dinaintea zborului, eu abia îmi făceam bagajul. La miezul nopții l-am terminat, în condițiile în care la 4 a.m trebuia să mă trezesc pentru a pleca spre aeroport. Eh, cine mai avea chef la ora aia să pozeze... gunoi? Ziceți și voi! Mai ales ca la lumina becului m-aș fi chinuit o grămadă. Astfel încât, cu multe regrete și suspine, le-am lăsat acolo, urmând ca soțul să le arunce la gunoi. Bietele sticluțe, cum s-au dus ele în tomberon fără a fi fost pozate pentru ultima dată! Sad, sad times... Și cel mai mult mă întristează faptul că aveam o grămadă de produse de machiaj  (și nu numai) pe care le consumasem și despre care voiam să vă vorbesc. Și unii te îndeamnă să-ți trăiești viața fără regrete. Pfft! De parcă ar fi așa ușor! 

Și pentru că povestea de mai sus nu a fost destul de lungă, vin cu alta. Parcă v-am mai spus că eu am descoperit faptul că pe youtube sunt persoane care fac filmulețe beauty & fashion related prin 2012. Până atunci, când mai dădeam peste vreun astfel de video cine știe cum, aveam impresia că e și el aruncat pe youtube la fel ca multe altele. Nu mi-aș imaginat că sunt persoane care au un canal și fac asta cu regularitate. Anyway! Rambling! Abia după vreo câteva luni am început să și intru în mod constant pe blogurile de beauty și să-mi doresc și eu unul. Unde voiam să ajung... tot atunci am dat peste videoclipul unei tipe. Titlul mi-a atras atenția: EMPTIES! What?? Nu înțelegeam de ce cineva ar vorbi despre produsele pe care le-a terminat. Bineînțeles că m-am uitat și m-a fascinat. Nu numai că tipa are un umor exact pe gustul meu, dar ideea în sine mi s-a părut genială. Despre Chelsea de pe chelseawears vorbesc. În cazul în care n-o știți, acesta este cel mai nou videoclip al ei despre produsele consumate. Chiar insist să vă uitați și vă garantez că vă veți abona la canalul ei. Datorită ei am început să fac astfel de articole. Și cu ajutorul ei le fac în continuare. Nu-mi place să le scriu, nu știu de ce. Mi se par plictisitoare.  Dar înainte bag un empties de-al ei și imediat îmi vine cheful. 
Cred că am spus tot ce am avut de spus. Uh! Și acum să trecem la partea nasoală! *chelseawearsinthebackground*



Garnier Pure Active Anti Imprefection Cleansing Gel - Bun tare! De abia aștept să-l recumpăr. La noi nu  l-am văzut, din păcate. Și ce am văzut în magazine de la Garnier nu conținea acid salicilic - principalul ingredient pentru care am iubit acest gel. Curăță foarte bine tenul, controlează secreția de sebum și parcă are și un ușor efect astringent asupra porilor.
Batiste Dry Shampoo -  Cel mai bun șampon uscat. Și cred că această variantă e preferata mea. Nu, nu din cauza ambalajului... Ce oameni!! :P 
Apă micelară L`oreal - Numai cuvinte de laudă, după cum știți. După ce am terminat-o pe asta am rugat-o pe mama să-mi cumpere alta, de la Garnier sau L`oreal, nu conta. Doar e exact același produs. Și mi-a cumpărat de la Garnier (400 ml) și a dat 16 lei. Am rămas șocată! Și cea de la L`oreal (200 ml) e 16 lei. Așa că, fetelor, luați-vă Garnier. Cantitate dublă la același preț.
Anti-Perspirant Bourjois Fleur de Magnolia 48 h - Nu e bun! Nu-mi face față, deși eu chiar nu sunt genul care transpiră excesiv. Să zicem că mă protejează vreo 4 ore, stând nemișcată în fața calculatorului. Dar dacă fac efort, maxim 2. Acum folosesc unul de la Nivea, pentru bărbați (sunt mult mai bune), iar deasupra l-am pulverizat ușor pe acesta ca să acopere mirosul bărbătesc. Așa am reușit să-l termin. 


Mască de păr cu placentă de la Kallos - Refuz să mai vorbesc despre ea. Am lăudat-o deja de prea multe ori! :)) 
Cien Nail Polish Remover - Foarte bun  produsul, dar și sistemul de dozare. Am tot zis că-i fac un review dar n-am mai apucat. Îi fac atunci când îmi mai cumpăr altul. 
Dove Leave-In Conditioner - Îl am în permanență, și mai nou am descoperit că ajută și la descurcarea părului, pe lângă hidratarea pe care o oferă. Dacă aveți ocazia, cumpărați-l!
Majicontrast Red - Vopseaua pentru rădăcinile mele. 


Revlon Colorstay pentru ten mixt/gras - E singurul cu care mă înțeleg în perioada asta călduroasă. Și parcă e mai bun ca niciodată, așa de frumos arată pe piele... Deja mi-am comandat altul de pe 1001cosmetice pentru că e cel mai ieftin acolo. 45 de lei. 45 de lei pentru Colorstay!! Nu știu cât mai ține oferta, dar eu vă sfătuiesc să profitați. Nu găsiți un fond de ten mai bun la prețul ăsta. 
Primer pentru pleoape de la e.l.f. - Iubirea mea mică, nu există zi în care să mă machiez și să nu-l folosesc.
Pudre bronzante e.l.f. Essentials, nuanțele Luminance și Sun Kissed - Deși nu le-am terminat, le arunc pentru că le am de mai bine de 3 ani. Și pentru prețul pe care-l au, mai bine îmi iau altele noi. După cum se vede au fost foarte iubite. Pe Sun Kissed l-am folosit pe post de blush mult timp. Nu prea știam pe atunci ce-i ăla bronzer și la ce se folosește de fapt. :)) Dar îmi plăcea să-l folosesc așa, chiar arăta bine și pe post de blush.
Pe Luminance, evident, l-am folosit pe post de iluminator. Ambele sunt foarte bune, nu-s prăfoase, se întind frumos pe piele. Cred că o să le mai comand.


L`oreal Triple Active Anti-Shine - Sunt deja la a treia cutiuță. Îmi place la nebunie! E lejeră, hidratează și matifiază. I-am făcut un review complet aici
I love... Coconut & Cream bubble bath & shower gel - L-am cumpărat pentru a-l lua cu mine la sală, când fac duș, fiind o cantitate mai ușor de transportat. M-am îndrăgostit de miros. Are un miros bogat, de cocos cu lapte. Ah!! Love it!
Pentru că aveam prea multe oje, m-am apucat de curățenie și am aruncat câteva pentru că erau uscate sau nu erau bune deloc. După ce am făcut pozele, cu o mare satisfacție am aruncat toate recipientele și ambalajele, astfel că habar n-am nuanțele ojelor. 
Gabrini Elegant - În sticluță are sclipici, pe unghie..nu!
Golden Rose Matte Velvet - Foarte mult mi-a plăcut, dar mai aveam foarte puțină și se și uscase.
Farmasi - O ojă destul de bună, păcat că s-a uscat.
Maybelline mini Colorama -  O am de foarte mult timp și am adorat-o. Am ajuns chiar să pun dizolvant în ea pentru că se uscase. Dar gata, și-a dat duhul.
Chissa - Sunt foarte bune ojele astea pentru prețul lor. Cred că de-a lungul timpului am avut toate culorile din gamă.
Miss Sporty - Bunicică, dar se termină imediat.
Brief (cred) - Oribilă! Rezistă o oră pe unghii.

Dacă aveți alte întrebări despre produsele din acest articol, nu ezitați să le puneți. 
Voi ce ați mai consumat în ultimul timp? 











9 comments:

  1. Ador postarile cu empties! Am spus-o!
    Mi se pare ca cele mai obiective concluzii le poti trage la sfarsit, atunci stii daca mai cumperi au ba produsul in cauza. Suna cam ciudat, asa-i?:)))
    Amin la capitolul Batiste, ne-am cunoscut mai greu dar acum suntem de nedespartit.
    Si ELF-ul mi-e drag, trebuie sa-l recumpar.
    Ahhh si mini Colorama..vai cat de mult am iubit aceste oje...
    Gata cu oftatul, spor la consumat. :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate, dar mie mi-e urât să le scriu, nu pot să-mi dau seama de ce. :))
      Mulțumesc, spor la consumat și ție! :))
      Pupicei!

      Delete
  2. Si eu folosesc Garnier Pure Active :) Pun o lingurita de zahar in palma peste el si devine un gel exfoliant. Chiar curata mult mai bine pielea asa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu îl am și în varianta cu periuță, și îmi exfoliez fața cu el. Dar e o idee tare bună cu zahărul. :)

      Delete
  3. Tu poti sa crezi ca citind prima parte, cea cu produsele care au fost aruncate fara a fi pozate, am oftat a jale!:)) Si m-am gandit ahhh, ce pacat, oare ce produse de makeup consumase Diana?
    Cand am descoperit clipurile cu empties si project pans pe Youtube viata mea s-a schimbat..in bine!:)) A inceput sa imi placa sa ma uit la ele mai mult ca la hauls si asta a fost benefic pentru portofel. De aceea am inceput sa fac si eu postari cu empties, ca sa imi inregistrez si succesele:))
    Ai consumat ceva, harnicuta harnicuta! Si m-ai facut sa vreau sa dau fuga sa mai iau un Colorstay doua trei. Dar am fdt si ma abtin, desi mai erau niste chestii pe care le vroiam de pe 1001cosmetice. Si m-ai facut sa vreau iar Sun Kissed de la Elf! Doamne cat am iubit pudra aia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa...chiar erau chestii interesante. Dar așa a fost să fie. Asta mi-a fost învățătură de minte, să nu mă mai las cu toate pe ultima zi. :)
      Mie numai Colorstay-ul îmi face față zilele astea, chiar nu mai pot fără el. Și până la urmă mi-am comandat aceeași nuanță, 180 (știi că discutam acum ceva timp). Am zis că risc prea mult cu o nuanță mai închisă. Dacă e folosesc mai mult bronzer și gata. :)

      Delete
  4. Acum realizez că gelu de curățare pe care-l am eu nu e exact același, dar cred că mare diferență nu e între ele. Și al meu are acid salicilic, i-am făcut aici un review, unde am pus și lista de ingrediente: http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro/2014/03/review-gel-de-curatare-pure-garnier.html
    Eu l-am luat din DM și l-am văzut și prin alte supermarket-uri. E foarte-extrem de bun, îmi mențin opinia din review că are efecte bune inclusiv asupra coșurilor și a punctelor negre.
    Pe primer și pe dizolvant și eu le iubesc! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, dacă aș fi văzut mesajul tău la timp aș fi fugit imediat în DM. Eu nu l-am găsit, așa că mi-am luat unul de la Clean & Clear care nu-mi place chiar la fel de mult.,
      Da, acidul salicilic face minuni! O să fie mereu prezent într-o formă sau alta în rutina de îngrijire a tenului meu. :)

      Delete
  5. Hello Diana,

    De unde ai cumparat sampon uscat Batiste?


    PS: Ai scris foarte frumos articolul. Keep up the good work!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...