Tuesday 29 July 2014

Cuticulele tale suferă? Golden Rose CUTIPEEL Review

Au trecut 5 zile de când nu am mai publicat niciun articol și parcă simt nevoia să mă justific. E adevărat că ultimele zile au fost destul de agitate, dar adevăratul motiv pentru care nu am mai scris nimic este că am vrut neapărat să vă vorbesc despre un anumit produs. Pur și simplu nu mă puteam concentra la alt articol, îl voiam pe acesta. Doar că pozele nu-mi ieșeau deloc. Pozele demonstrative. Nici în seara aceasta nu au ieșit cum aș fi vrut, dar cred eu, cât de cât, se poate distinge ceea ce trebuie. 
Și ca să n-o mai lungesc, astăzi vreau să vă vorbesc despre Cutipeel de la Golden Rose Nail Care Line
Consistența este asemănătoare unui gel lichid (?), verzui, care miroase a mere!! Conține 12 ml și costă în jur de 12 lei. Vine într-o cutie albă, pe care puteți găsi instrucțiunile de folosire care se bat cap în cap. În engleză este o variantă (cea bună), iar traducerea în română e total pe alături. Am vrut să păstrez cutia să o pozez tocmai pentru a vă arăta acest lucru, dar nu știu cum mi-a căzut din sertar într-o dimineață în care mă grăbeam și am lăsat-o acolo. Evident, mama nu mi-a știut intențiile și a aruncat-o. Next time! :))



 Mereu mi-a plăcut să-mi bibilesc unghiile, și mereu am fost nemulțumită de aspectul cuticulelor mele. Pentru că erau foarte uscate și arătau inestetic. Nu obișnuiam să le tai, dar tot umblam pe la ele și le zgăndăream și arătau și mai rău. Degeaba le cremuiam după, faptul că le torturam cu forfecuța se vedea. 
Cutipeel e genial. Aplic cu pensulica un strat de produs peste cuticule, las să acționeze un minut, apoi împing de la baza cuticulelor cu ce am le îndemână. Fie cu o scobitoare, cu un bețigaș sau cu vârful unei pile care nu e foarte ascuțită. Acest gel le hidratează și le înmoaie în același timp, fiindu-ne mult mai ușor să le împingen. Se desprind imediat de unghie și odată împinse, acolo rămân.  La final șterg produsul rămas cu un servețel și gata. Cuticulele arată ca și cum ar fi fost făcute la salon, e o diferență uriașă. Această soluție nu e grasă deloc, astfel că imediat după ce am folosit-o putem aplica ojă pe unghii.

Înainte

Produsul aplicat

După

După cum am mai spus și la începutul articolului, pozele nu au ieșit foarte bine, sper că se distinge diferența. Și oricum, chiar și în poza before, cuticula arată mult mai decent pentru că de vreo 2 săptămâni folosesc Cutipeel și se pare că le hidratează foarte bine. Un alt lucru de remarcat la acest produs este că mă face să economisesc o grămadă de timp atunci când trebuie să-mi refac manichiura prin simplul fapt că în loc să iau fiecare unghie la bibilit cu forfecuța, procedeu care-mi lua vreo jumătate de oră în total, acum aplicarea produsului + împinsul cuticulelor nu-mi ia mai mult de 4 minute. Pentru ambele mâini...

Chiar nu am ce să reproșez acestui produs și mă văd deja dependentă de el. Sincer vă spun, cuticulele mele nu au arătat niciodată mai bine. Vi-l recomand cu căldură, mie mi-a schimbat complet rutina de îngrijire a unghiilor. Și dacă înainte trebuia să-mi aloc mult timp pentru refacerea manichiurii, acum mă apuc de ea oricând am chef pentru că știu că tot procedeul durează destul de puțin.


Ați încercat acest produs? 
Credeși că aveți nevoie de el?

12 comments:

  1. deci e mai mult ulei decat un dizolvant de cuticule? culoare (si mirosul cred) e super :)
    oricum cuticulele tale arata bine si inainte, sa le vezi pe ale mele....:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu le dizolvă, asta e clar. Dar nici nu e un ulei, nu lasă deloc peliculă grasă. Pur și simplu le înmoaie pentru a putea fi împinse ușor și le hidratează în același timp. Am omis detaliile astea în review, cred că voi face un update. Ms că m-ai întrebat :)

      Delete
  2. Eu l-am incercat pe cel de la Farmec. Groaznic. Deci eu mor cand vad cuticule. Ma ia de jos asa...
    Ala a fost teribil de nasol. Cand il foloseam aratau cuticulele foarte fain, pareau plecate pa-pa, dar a doua zi incepeau sa se vada iar. Dupa o vreme imi crescusera niste stufi de cuticule de zici ca eram pustoaica de 13 ani care a descoperit oja (desi eu pe la 12 m-am apucat sa imi fac manichiura singura cu tot tacamul si imi iesea fain). Foaaaarte hidratate, dar vizibile. Mi-am bagat picioarele si le-am taiat iar. Acum o vreme am incercat si de la Kallos, acelasi efect. Dureaza aspectul fain o zi-doua, apoi arata crancen din nou.
    Nu o sa renunt niciodata la taiat, asa imi place cel mai mult.
    Tu nu prea ai asa ceva, poate de-aia e efectul asa fain la tine dar la mine cresc marisoare.
    Ti pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu exact astea doua de care spui tu le folosesc si la mine merg super. Cand imi amintesc sa le folosesc, desigur. M-ai facut foarte curioasa cu asta si DACA il gasesc sigur o sa il iau si eu data viitoare cand imi trebuie ceva pt cuticule. Oricum la mine baza e uleiul pentru cuticule ca sa le pastreze in tip top shape

      Delete
    2. Dana, nu știu ce să spun, nici nu le-am încercat pe celelalte două ca să-mi pot da cu părerea. Eu mereu am zis că am cuticule oribile, acum nu mai știu ce să cred. :)) Mă uit acum la cuticulele mele și arată foarte bine, deși mi-am făcut manichiura aseară. Acum, na, eu sunt mulțumită. Și nu o să le mai tai pentru că îmi ia prea mult timp...

      Delete
  3. Arata foarte hidratate :) o sa il trec si eu pe lista cu produse de incercat care...sincer e cam lunga :))) te pup:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mda, nu vrei să știi cât de lungă e lista mea... :)) Pupici!!

      Delete
  4. Eu îl am pe cel de la Farmec și mă înțeleg foarte bine cu el, deși la o primă utilizare nu mă impresionase deloc. Mă tentează și acesta, să văd dacă e vreo diferență între ele. :D O să-l încerc cândva!
    Oricum, eu fără uleiul de cuticule aș fi moartă, consider că hidratarea e cea mai importantă, atât pentru cuticule cât și pentru unghii!
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe mine mă enervează uleiurile pentru că nu mă pot da cu ojă imediat după. Iar ăsta mi se pare perfect din acest punct de vedere, nu rămân unghiile grase, deci pot aplica oja fără probleme. Să-mi spui cum ți se pare dacă apuci să îl încerci. :*

      Delete
  5. Si eu il am pe cel de la Farmec si e okish. Ma rog, eu nu am cine stie ce cuticule, ca nu le-am taiat niciodata asa ca sunt doar alea ce trebuie curatate saptamanal. Inainte stateam cateva minute cu degetele in apa cu putin ulei si parca efectul de hidratare era mai de durata. Gelul de la Farmec parca doar ajuta la curatare, nu hidrateaza.
    M-am cam incurcat in cuvinte, sper ca intelegi ce-am vrut sa spun :D
    Cand se termina, poate il incerc si pe acesta!
    Si stiu ce spui de poze, in Bucuresti sunt nori dimineata, cand pot eu sa fac poze :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stai liniștită, am înțeles ce ai vrut să zici :P Eu nu am răbdare să stau cu degetele în ulei&stuff :))
      Trimite niște nori și pe la Galați, renunț la poze, numai să fie nori :))

      Delete
  6. Nu am incercat, dar chiar am nevoie de el. Cred ca mi-l voi cumpara, multumesc pentru review. Mereu gand in gand :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...