Sunday 23 August 2015

Fond de ten L`Oreal Infallible 24 Hour Matte | Review

În articolul de astăzi vreau să vă vorbesc despre fondul meu de ten preferat la momentul actual: L`Oreal Infallible 24 H-Matte. L-am cumpărat la începutul lunii iunie, iar de atunci l-am folosit exclusiv. Deja sunt la al doilea tub. Este aur pentru persoanele cu ten gras.


Acest fond de ten promite acoperire mare, matifiere, controlul sebumului și rezistență de 24 de ore.
Are o textură lejeră, cremoasă și astfel devine foarte ușor de aplicat.
Spuneam la începutul articolului că acest fond de ten este potrivit persoanelor cu ten gras și tind chiar să afirm că e potrivit doar acestui tip de  ten. Se va agăța de orice zonă mai uscată a tenului și o va scoate în evidență, așa că cele cu tenul uscat, reorientați-vă, găsiți foooarte multe fonduri de ten disponibile pe piață potrivite pentru voi!
Pentru a avea parte de toate ”beneficiile” lui Infallible 24 H-Matte pielea trebuie să fie pregătită corespunzător: curățată, exfoliată și hidratată! Am făcut prostia să-l aplic pe pielea care nu mai fusese exfoliată de 4 zile și am observat la sfârșitul zilei cum fondul de ten s-a strâns în porii din zona T făcându-i mult mai vizibili.


Mie îmi place să aplic acest fond de ten cu burețelul umezit de la Real Techniques. Am încercat și cu o pensulă de buffing, doar pentru acest review, iar rezultatul a fost ok, nu wow ca în cazul burețelului.
M-a impresionat de la prima utilizare. Obișnuită fiind să masez fondul de ten în piele câteva minute bune, am rămas surprinsă când după câteva secunde de tapotare pielea nu mai venea după burețel. Știți cum e cu fondurile de ten cremoase, tot se simt ușor lipicioase indiferent cât le-ai blendui. Acesta are un finish pudrat, la care nu mă așteptam. Este lejer, nu se simte pe ten deloc. Am dus imediat mâna pe față și am simțit-o uscată, fină. A fost dragoste de la prima aplicare.
Are acoperire medie spre mare, aș putea spune. Eu nu am nevoie de corector atunci când folosesc acest fond de ten, dar dacă aveți probleme mai serioase cu tenul, cred că e necesar.
Rezistența lui este iarăși una demnă de luat în seamă. Chiar și în cele mai călduroase zile a făcut față cu brio. Începe să lucească după 5-6 ore în zona T, dar rămâne la locul lui! Ceea ce e mare lucru, pentru că majoritatea fondurilor de ten dispar odată ce sebumul iese la suprafață.
De  obicei îl fixez cu pudră, dar în zilele mai răcoroase sau în care nu am mult de alergat renunț și la aceasta.

Pot să spun că sunt impresionată de L`Oreal, e al treilea fond de ten de-al lor pe care știu că-l voi avea întotdeauna în colecție (celelalte două la care mă refer sunt L`Oreal True Match Minerals Foundation și L`Oreal True Match Foundation).
Partea proastă e că deocamdată în România nu se găsește în magazinele fizice, dar poate fi comandat online. Pe aoro.ro costă 52 de lei. Sau îl puteți comanda de pe site-ul englezesc Boots.com unde e £7,99 și unde au mereu oferte.


Ați încercat acest fond de ten? Vă tentează?

12 comments:

  1. Il am si eu si e destul de bun :D
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Destul? Să înțeleg că nu ești complet mulțumită de el?:))

      Delete
  2. Si am si eu si mi-a placut mult. Da, cu tenul uscat nu se impaca bine, am avut pe frunte o portiune mai uscata la un moment dat si a scos acea zona in evidenta, dar am hidratat-o si a fost ok. Oricum mi-a placut partea cu matifierea :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, așa e. Eu am avut zona din jurul nasului uscată și la fel s-a întâmplat.
      Pupici!

      Delete
  3. Si eu il am, imi place mult in zilele prea calduroase, dar cu s-au cam dus, prefer pe cel de la Maybelline - Dream Flawless

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu încă nu am renunțat la el. De la Maybelline nu cred că am încercat vreodată vreun fond de ten... ciudat.

      Delete
  4. Am auzit doar lucruri bune despre acest fond de ten.
    O sa-l am in vedere pe viitor. :D
    Sa il folosesti cu placere in continuare! :)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Am si eu unul pe lista, dar nu stiu daca e fix asta, nu as vrea sa aiba un aspect pudrat pe fata mea.
    xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAi e o variant, Infallible 24 H. Cred că acela ți s-ar potrivi dacă nu vrei aspectul pudrat. Pupici!

      Delete
  6. Mă atrage foarte mult rezistența, dar nu mă încântă aspectul pudrat. Sper oricum să apară și la noi în magazinele fizice, să-i pot face o probă dintr-un tester, ca să-mi fac o idee. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu îți recomand să-l încerci, mai ales că știu că ai tenul gras ca al meu. Aspectul pudrat nu trebuie să te țină departe, nu e exagerat, zic eu. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...