Monday 31 August 2015

Favoritele lunii august

A venit momentul să vă vorbesc despre favoritele lunii august. Nu vreți să știți cât de mult mă bucur de faptul că ultima lună de vară s-a terminat și că intrăm în toamnă cu dreptul (plouă, plouă, aici în Londra), anotimpul meu preferat!
De câte ori fac articole despre produsele pe care le-am terminat mă supără un lucru: mai mereu sunt aceleași produse. Asta se întâmplă, bineînțeles, pentru că am ajuns să mă împac atât de bine cu anumite produse, încât mă feresc să încerc altele și să dau greș. În ultimele două luni am decis să risc și să experimentez mai mult. Astfel că am găsit produse foarte bune despre care v-am vorbit în acest articol și altele despre care vă voi vorbi astăzi, dar și produse mai puțin bune sau meh, despre care vă voi vorbi în articole viitoare.
De la început vreau să preciez faptul că îmi pare rău că multe dintre ele nu sunt disponibile în România, dar mă gândesc că părerea mea vă poate fi de folos în cazul în care plănuiți o vizită în UK sau aveți prieteni care vin aici și cărora le puteți cere o favoare...

Pozele sunt foarte întunecate și nu mă mândresc deloc cu ele, dar afară e înnorat și sunt făcute la lumina becului. Va trebui să mă scuzați și de data aceasta...
OGX Anti-Breakage Keratin Oil Shampoo - Șampoanele OGX sunt foarte lăudate de youtuberițele pe care le urmăresc așa că luna aceasta am cedat și mi-am cumpărat și eu o variantă, cea antirupere. Deși mă feresc de șamponele cu sulfați, i-am dat acestuia o șansă pentru că părul meu se simțea foarte, foarte uscat în ultima vreme din cauza apei foarte dure de aici și din cauza faptului că e decolorat. Pot spune că acest șampon i-a redat viața. E altul acum. Pare mai sănătos, strălucește, nu se mai încurcă așa de tare. În continuare se rupe (problemă pe care am avut-o dintotdeauna cu părul meu), dar probabil trebuie folosit pe o perioadă mai îndelungată de timp pentru a se schimba ceva în acest sens. Oricum, eu sunt foarte impresionată de el și îl recomand.
Charles Worthington Moisture Seal Hair Healer Leave-In Conditioner - Un alt produs care a făcut minuni cu părul meu. Am mai avut o variantă asemănătoare în trecut și stiam că ne-am împăcat foarte bine. Îl aplic pe părul umed de la jumătate în jos, spre vârfuri. Îl hărnește și îl lasă foarte fin. Diferența dintre acesta și alte produse similare este că părul se simte la fel de bine chiar și după 2-3 zile de la utilizare.
Mă gândeam serios să mai tai din păr pentru că îl simțeam foarte uscat, parcă plângea, săracul! Dar șamponul și balsamul leave-in despre care v-am vorbit chiar l-au salvat și vi le recomand din toată inima.

Nivea Q10 plus Anti-Wrinkle Serum Pearls - Am aflat despre acest ser de la bloggerițele din România pe care le urmăresc. Toate erau foarte încântate de el, așa că am decis să-i dau și eu o șansă și mă bucur că am făcut-o. De când folosesc acest serumîmi simt tenul mult mai hidratat, mai fin, plin de viață. Îi voi face un review seaparat și vă voi spune atunci mai multe despre el.
L`Oreal Extraordinary Oil Facial Cleansing Oil - Când m-am întors din România am căutat cu disperare prin magazine L`Oreal Skin Perfection Miracle Cleansing Oil, uleiul de curățare despre care v-am vorbit de foarte multe ori aici pe blog. Nu l-am găsit nicăieri. Nu înțelegeam de ce l-au scos e pe piață. Apoi am văzut această variantă, altă sticluță, altă denumire, aceleași promisiuni. I-am dat o șansă și bine am făcut pentru că este exact același produs pe care îl iubeam enorm. M-am bucurat tare mult și pentru voi pentru că știam că gama Extraordinary Oil se găsește și în România, dar când am făcut căutări mai amănunțite am descoperit că acest produs nu poate fi găsit și în România. Păcat...

Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Stick - Trespassing Taupe - În articolul precedent v-am vorbit mai pe larg despre aceste creioane de la Rimmel. În luna august le-am folosit foarte des, în special această nuanță. Pentru machiajele de zi mi s-a părut perfectă, mai ales atunci când îmi doream un machiaj simplu și rapid. Și au fost multe astfel de zile.
Essence Lip Liner - Cute Pink - La recomandarea Mihaelei  mi-am cumpărat două creioane de buze de la Essence. De acesta în nuanța Cute Pink sunt foarte încântată, se întinde foarte ușor, rezistă pe buze și se potriveștecu multe dintre rujurile mele. Ceea ce reprezintă întotdeauna un bonus.
e.l.f. Complexion Brush - Această pensulă e una dintre preferatele mele la momentul actual. O folosesc pentru pudră, pronzer, câteodată chiar  și pentru blush. E foarte moale, ia exact cât produs trebuie pe peri, omogenizează nuanțele foarte frumos pe ten. O recomand.

În categoria diverse favorite ale lunii august îmi doresc să includ această carte de colorat pentru adulți: Completely Calming Colouring Book 3 Harmony. Și nouă adulților ne face foarte bine să colorăm, ne relaxează, ne calmează. Aceste cărți special concepute pentru adulți au niște desene deosebite și chiar aștept cu nerăbdare momentele în care mă pot retrage singură, într-un colțișor, să colorez. :)


Tot în luna august am (re)descoperit-o pe Jaclyn Hill. Am mai dat de filmulețele ei prin 2012, dar atunci mi se părea că vorbește prea mult, iar mie îmi plăceau filmulețele scurte și la obiect. Gusturile mi s-au schimbat între timp, iar Jaclyn a devenit rapid una dintre preferatele mele. Nu numai că explică foarte bine tot ceea ce face în tutorialele ei, dar  este și extrem de amuzantă. Mi-e drag să o ascult și deja simt că am învățat o grămadă de la ea. Vă invit să-i dați o șansă dacă nu ați făcut-o deja. :)


Ce produse din cele menționate în acest articol ați încercat sau v-ați dori să încercați?

20 comments:

  1. Am sa incerc si eu samponul acela
    Eu am varianta cu cocos si imi place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O s-o încerc și eu pe cea cu cocos. :))
      E foarte lăudată și aceea.

      Delete
  2. Si mie imi place Jaclyn iar uleiul de la L'oreal este preferatul meu, momentan....
    Ohhh, cat imi doresc si eu carte de colorat, doar sa nu uit sa intru in magazin dupa una cand mai ies in oras....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uleiul acela chiar e cel mai bun, mai ales că mai mereu e la ofertă.
      Eu din păcate nu găsesc creioane ca lumea pentru colorat. Ale mele sunt dure rău și foarte puțin pigmentate..

      Delete
  3. Si mie imi place foarte mult Nivea Q10 plus Anti-Wrinkle Serum Pearls. :D
    Cred ca am nevoie de o carte de colorat de acest gen. Am vazut ca si Deena se relaxeaza in acelasi mod asa ca... vreau si euuu. ;))
    Jaclyn Hill? Sa o cautam! Sunt sigura ca o sa-mi placa!
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi cred că am citit și review-ul tău atunci când m-am hotărât să cumpăr serul. :D Știu că multe ați scris despre el.
      Nu-mi vine să cred că nu ai dat de JH până acum... sigur o să-ți placă. :*

      Delete
  4. Of, vreau si eu sa incerc uleiul de la L'Oreal... Iar despre creioanele de buze de la Essence, am auzit foarte multe. Momentan, sunt multumita de cele de la Flormar, sunt curioasa daca acestea sunt mai bune si mai moi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu pe cele de la Flormar nu le-am încercat, m-ai făcut curoasă.
      Nu toate creioanele de la Essence sunt bune. Voi scrie în curând și despre câteva dezamăgiri. :)

      Delete
  5. de acel sampon am auzit numai lucruri bune! presimt ca o sa il caut si eu, poate il gasesc online, daca nu apelez la cunostinte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îl poți comanda de pesite-ul Boots, livrează și în România.:)

      Delete
  6. Imi doresc mult de tot si eu o carte de colorat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar sunt curioasă dacă se găsesc și în România, deși ar trebui. :) E tare bună la casa omului ;)

      Delete
  7. am observat si eu nebunia cu ogx :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da!! Îmi pare rău că nu le-am cedat mai devreme.. :)

      Delete
  8. Uleiul ala L'oreal ma bantuie deja!:)) Sa stii ca si eu m-am apucat de colorat de ceva vreme, mi-am tot printat de pe net imagini. Dupa ce i-am cumparat finei noastre o carte din asta de ziua ei, musai vreau si eu una! Cele ale lui Millie Marotta sunt superbe. Liplinerele Essence sunt singurele care imi plac si chiar ma gandeam ca trebuie sa imi iau zilele astea inca unul mai inchis pentru toamna! Jaclyn mie mi se pare cam pisi si prea studiata, dar recunosc ca imi place sa ma uit la ea uneori. Numai sa am starea potrivita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A, bună ideea cu printatul. Nu m-aș fi gândit la asta. Duh!
      Eu nu am părerea asta despre Jaclyn, hmmm... Mă pui pe gânduri. Mie dimpotrivă, mi se pare foarte naturalăși tâmpițică. Puțin obositoare uneori și la fel, trebuie să am starea necesară din acest motiv. :)

      Delete
  9. Mister rezolvat, capacul creionului e vinovat. :)) Sigur e alt lot creionul tău roz de la Essence, dacă ăsta cu căpăcel argintiu îți place. Sper doar să nu fie un lot nou și să le fi stricat pe toate, că-mi mai doresc și alte nuanțe. :(
    Vreau și eu o carte din aia de colorat, oare se găsește și pe la noi așa ceva? Trebuie să caut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, să știi că și eu m-am gândit la treaba cu capacul. :D Oricum o să mai cumpăr creioane de buze de la Essence, dar de acum înainte le voi testa pe toate pe mână să văd cât sunt de cremoase. Nu o să mai presupun că toate-s la fel. :D
      Cât despre cartea de colorat, nu știu... :(

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...