Wednesday 21 January 2015

Produse terminate #10

       E timpul pentru un nou articol despre produsele pe care le-am mai consumat pentru că s-au adunat câteva și încep să mă încurce. Ambalajele pozate cu crăciunița în spate au fost consumate în perioada Crăciunului și am decis să le pozez și să le arunc pentru că nu voiam să intru în noul an cu ”gunoi” în casă. Mi s-au părut prea puține pentru a face un astfel de articol, așa că de atunci și până acum am mai strâns câteva și o să vă vorbesc puțin despre ele.


Deodorantul roll-on Nivea Men mi-a fost aliatul de bază vara trecută, m-am împăcat tare bine cu el. Ușor, ușor pielea mea a început să se obișnuiască cu el și nu mi s-a mai părut la fel de eficient, așa că ultima sticluță am aruncat-o înainte să o termin. Acum folosesc alt deodorant de care sunt foarte mulțumită și despre care vă voi vorbi în articolul cu favoritele lunii. V-aș spune acum despre ce e vorba, dar din păcate în România nu se comercializează...

Aussie 3 Minute Miracle. L-am aruncat înainte să-l consum. Nu-i mai suportam mirosul nici în momentele în care îl foloseam înainte de aparatul de ras. Pentru părul meu nu a făcut absolut nimic și nu pot înțelege isteria din jurul lui.

Batiste Dry Shampoo. Nu cred că există articol cu produse consumate în care eu să nu fi inclus cel puțin un șampon uscat Batiste. Deja știți că-s preferatele mele. Varianta Wild îmi place tare mult dar nici până acum nu am găsit-o full size. Cea Cherry este iar una dintre preferatele mele.

Vaseline healthy hand & nail conditioning. O cremă de mâini bună, ne-am înțeles destul de bine, dar am uitat de ea o perioadă lungă de timp și cred că si-a depășit termenul de valabilitate.


Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Mi-a plăcut destul de mult acest produs, singura problemă pe care am avut-o cu el a fost la capitolul rezistență. Este produsul perfect aproximativ două ore. După această perioadă oxidează și arată oribil. Un review detaliat i-am făcut în acest articol.

Primer de ochi e.l.f. E iubirea mea mică, fără el pe pleoape niciun fard nu-mi rezistă mai mult de o oră.


Lapte de duș Palmolive Naturals cu passion fruit și lapte hidratant. Dacă nu citeam acum pe bidonaș că a fost lapte și nu gel de duș, nu știam. Cam pompoase denumirile astea, dar în fiiiine. Să nu fiu rea. LAPTELE acesta de duș mi-a plăcut. Ne-am înțeles foarte bine, iar mirosul acrișor a fost ca cireașa de pe tort. 

Dove Hair Therapy Nourishing Oil Care Leave-in Conditioner. E balsamul leave-in preferat al meu și știți deja că o dată la câteva luni apare la produsele consumate. Îl iubesc. Semnați și voi o petiție să-l aducă și în România! :))

Superdrug Nail Polish Remover. Îmi place mult, își face treaba.


Tresemme Breakage Defence Restructuring Treatment Masque. Mi-a fost alături în perioada în care am trecut de la roșcat la blond și și-a făcut treaba exemplar. Am fost foarte impresionată, mai ales că a fost și tare spornică. Cu siguranță o voi recumpăra. Am văzut că au început să apară produsele Tresemme și în România. Vă recomand această mască.

Pro Voke Touch of Silver. Dacă acum sunt blondă, am nevoie de un șampon mov pentru a estompa tentele gălbui din păr, iar acesta îți face treaba destul de bine pentru prețul mic pe care îl are. Când eram în România și aveam părul ombre, deci pe jumătate blond, foloseam în acest  sens Silver Reflex de la Kallos. Foarte bun și acela.


Nu știu cum am reușit, dar am terminat în aceeași perioadă fondurile mele de ten preferate, L`Oreal True Match și Revlon Colorstay. Ele sunt baza, și deși iubesc Colorstay-ul cu 1%  mai mult, nu pot trăi fără niciunul dintre cele două.


    Am lăsat cea mai colorată poză la final, să închei articolul într-un mod frumos. 

Când ”m-am mutat” în Anglia în 2012 am cărat după mine și câteva oje, printre care și pe cele de la Chissa pe care le vedeți în imagine. (nu am reținut denumirea nuanțelor la niciuna dintre ojele din poză, sorry!...)Mi-au plăcut mereu ojele lor, mai ales că au și o gamă foarte variată de culori. Din păcate, odată ajunsă aici le-am neglijat total pentru că mi-am tot cumpărat altele, așa că nu mai avea rost să le țin degeaba și am decis să le arunc. 
Revlon Colorstay. Cea mai urâtă nuanță de ojă pe care am avut-o vreodată. Pe unghii arată ca un muștar transparent. Nu am reușit so port niciodată.
Sinful Colors. Nu rezistă nicio zi întreagă pe unghii. Mi-am cumpărat două nuanțe când au apărut în UK, am păstrat una pentru nail art. E de-ajuns.
Primark P.S. Nail Polish.  Superbă nuanța, dar sare de pe unghii după câteva ore. Păcat.

Ați folosit vreun produs din cele menționate în acest articol? 
Voi ce ați mai consumat în ultimul timp?

19 comments:

  1. Ce de recipiente goale! :D Hărnicuță, hărnicuță!
    Iubesc și eu primerul Elf, gelurile de duș Palmolive țin minte că-mi plăceau, dar am cam uitat de ele, iar oja Sinful mie-mi place și n-am probleme cu rezistența (eu am una albastră).
    Abia aștept să pun și eu la un loc toate goliciunile de luna asta, s-a adunat ceva, mai mult decât mă așteptam.

    Off: Ți-am pasat puțin mai devreme un tag de sezon. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, o să-l fac. Nu știu dacă ți-am și răspuns. MS mult!! :*

      Mie-mi plac tare mult nuanțele de la Sinful, așa mi-e ciudă că nu-mi rezistă... :(

      Delete
  2. Nu am folosit decat bb-ul Garnier si mi s-a parut ok. In rest, you go, girl! Asa spor ai ca devin invidioasa. :))) Eu sunt amarata, trebuie sa consum si pentru cele doua proiecte si produsele mele de zi cu zi. Cred ca am si eu o capturica bunicica, dar in niciun caz mormanul asta al tau! Ptiu sa nu te deochi! :O :))
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Păi de asta nu mă bag eu la astfel de articole, că eu le consum oricum fără să vreau. Dacă mi-aș mai pune și target-uri ar fi vai și-amar de bugetul familiei :))

      Delete
  3. Deodorantul ala Nivea e preferatul lui Mihai. Le foloseste ca nebunul si n-a avut pana acum deloc probleme. Batiste Batiste...acum te inteleg si eu. Curatenia in oje e mereu binevenita, eu am reusit sa scap de jumatate din ele anul trecut, dar a trebuit sa fiu foarte dura cu mine insami!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serios?? Îmi amintesc cum mă certai când mai făceam curățenie în oje, ziceai că nu ai fi în stare. :))

      Delete
  4. Harnicuta, harnicuta!
    Acum si eu ma inchin in fata Batiste-ului, este cel mai cel sampon uscat si o sa-l ridic in slavi toata viata mea. :)))
    Si eu am inceput sa ma debarasez de oje mai vechi, sperca pe viitor sa prind si mai mult curaj.
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Pfff....ce curioasa ma faci mereu de sampoanele uscate Batiste. Nu le-am gasit niciunde :(. Mi-am luat de la Balea dar nu ma prea incanta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cică în Ro se găsesc prin farmaciile Sensiblu. Încearcă acolo. :*

      Delete
  6. batiste-ul ala ne fidelizeaza pe toate :)).

    sunt bune tresemee, nu ma mir ca exista atatea recenzii bune :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi! Mă bucur tare mult că a ajuns și în Ro, multe luni am vorbit despre el fără ca voi să vi-l puteți cumpăra și așa mi-era de ciudă... :D

      Delete
  7. am incercat primerul elf - tot iubire e si intre noi, si ojele chissa.

    ReplyDelete
  8. Ah, mulțumesc, Dya, dar eu l-am făcut deja. :*

    ReplyDelete
  9. Fondul de ten de la L'oreal e pur și simplu minunat! Pe acesta îl folosesc și eu. Primer-ul de la e.l.f. a fost o dragoste de-a mea, dar nu prea l-am mai achiziționat de când nu mai folosesc fard de pleoape. Oricum, este extraordinar de bun și ieftin. Fardurile arată impecabil cu el :D Este vreo diferență între șamponul Provoke și cel de la Kallos? Și eu îl folosesc pe cel de la Kallos de ceva timp, dar să-ți zic rețeta mea-îl amestec cu o mască de păr (culmea, tot de la Kallos, cea cu cheratină) până se face un mov deschis și apoi întind compoziția pe păr, uneori folosind chiar o pensula pentru vopsea. Las masca să acționeze cât mai mult timp și apoi clătesc. Efectul e frumos și mă ajută să țin sub control tenta gălbuie, mai ales că am renunțat la vopsea și s-ar vedea urât rădăcinile mai închise cu părul galben :)) Te pup

    http://pretty-and-strong.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că șamponul Kallos e puțin mai bun decât cel de la Provoke. Nu știu de ce, dar așa mi se pare. Ca să nu mai vorbesc de faptul că PRovoke e mult mai scump. E interesantă ideea cu masca, din păcate eu nu pot ține baia prea mult timp ocupată. Dar cred că o să mai fac și eu așa, mai ales când vreau să-mi arate părul gigea. :P :*

      Delete
  10. Ma tenteaza produsele Tresemme. Le vad din ce in ce mai des pe bloguri. :)
    Eu nu ma inteleg cu deo roll-urile de barbati, am incercat mai demult, dar parca nu erau eficiente deloc, din cate imi amintesc. :D

    ReplyDelete
  11. Si eu ador primerul pt ochi de la Elf, de fiecare data cand il folosesc ma intreb cum poate sa fie atat de bun si atat de ieftin in acelasi timp? :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...