Thursday 20 November 2014

Sleek - Garden of Eden | Review & Swatches

În urmă cu câteva zile v-am promis un review la paleta Garden of Eden de la Sleek. Este aceeași paletă pe care o puteți câștiga dacă vă înscrieți până pe data de 22 noiembrie la concursul de AICI. Mi-a plăcut atât de mult atunci când am cumpărat-o pe cea pentru voi, încât nu am rezistat și am luat și pentru mine una. Culorile sunt deosebite, și din păcate pozele mele nu le reflectă adevărata frumusețe. În realitate sunt mult mai vibrante. Swatch-urile pe care le-am făcut se apropie însă în proporție de 99% de original.


Calitatea fardurilor de la Sleek este deja recunoscută ca fiind una foarte bună pentru un preț destul de mic. Fardurile sunt foarte pigmentate, se întind frumos, uniform și ușor pe pleoapă. Cu o bază dedesubt acestea rezistă toată ziua fără să se strângă în pliul pleoapei sau să se piardă din intensitatea culorii. Fiecare paletă Sleek conține o combinație foarte interesantă de nuanțe cu care se pot crea un număr foarte mare de look-uri. Garden of Eden nu face excepție, nuanțele pe care le conține ne pot ajuta să obținem un machiaj deosebit de zi sau un smokey eyes de efect pentru un look de seară.









Pentru denumirea pe care o are, nuanțele au fost foarte bine alese. Garden of Eden este inspirată din natură, astfel că regăsim nuanțe pâmântii, diferite nuanțe de verde și movuri întunecate.

Gates of Eden - este o nuanță metalică de cupru cu o textură aproape untoasă

Eve`s kiss - un roz-mov rece foarte pigmentat și ușor de blenduit

Paradise on Earth - un maro-mov, mi-e greu să descriu această nuanță, întrucât diferă în funcție de lumină. Oricum e una dintre preferatele mele din această paletă

Python - maro închis cu subton roșu. Nu este o nuanță la fel de metalică precum celelalte, dar este destul de intensă

Forbidden  - de data aceasta avem o nuanță mată de mov-gri cu particule aurii. Ele nu sunt foarte vizibile pe pleoapă. Această nuanță nu este la fel de pigmentată ca celelalte, dar era de așteptat din moment ce e o nuanță mată

Flora - aceasta, în schimb, deși mată, este mai pigmentată ca cea din urmă. E un ciocolatiu roșiatic care e perfect pentru pliul pleoapei sau ca o nuanță de tranziție



Entwined - un maro mat cu particule aurii care din nou, nu se transferă foarte bine pe pleoapă

Adam`s Apple - un verde gălbui mat. Pentru această nuanță am insistat cel mai mult la aplicare. Este o nuanță superbă, dar cred că cel mai bine s-ar vedea pe pleoapă deasupra unei baze cremoase. Un primer nu ar fi suficient.

Fig - o nuanță foarte pigmentată de verde auriu. Este foarte cremoasă și în consecință, ușor de lucrat cu ea.

Evergreen - verde mint cu un ușor subton auriu. Este motivul pentru care am cumpărat această paletă, îmi place la nebunie, mi se pare o nuanță metalică unică

Fauna -încă o nuanță foarte cremoasă, ca de altfel toate nuanțele din această paletă care nu sunt mate. E un verde pădure metalic, din nou, cu subton auriu

Tree of life - cea mai pigmentată nuanță mată care a trecut prin mâinile mele până acum. Un verde pădure minunat

În pozele de mai jos puteți vedea un machiaj de toamnă realizat doar cu farduri din această paletă. Știu că nu se disting foarte bine nuanțele datorită camerei mele, dar măcar vă faceți o idee.
Am folosit pe pleoapa superioară  Eve`s Kiss și Paradise on Earth cu Flora în pliu, iar sub linia genelor inferioare am folosit Tree of Life.



Ce nuanță din Garden of Eden vă place cel mai mult?


10 comments:

  1. Toate sunt minunate! Am și eu două palete Sleek, Vintage Romance și Ultra Mattes Brights. Sunt foarte încântată de ele darrr îmi doresc și paleta Garden of Eden. Pupici :-*

    www.makemeup28.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Cand a aparut nu am vrut paleta pentru ca avea prea mult verde, dar in timp am inceput sa mi-o doresc mult prea mult si a intrat pe lista de dorinte. Swatch-urile sunt frumoase, imi plac culorile paletutei. Sa o folosesti cu bucurie in continuare :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Macy. Are nuanțe tare frumoase, iar cele de verde sunt superbe. :)

      Delete
  3. E foarte faina.Are culori superbe!Acum doua zile mi-a venit si mie paleta Sleek Arabian Nights si o fac un articol cu ea,ca si ea are nuante frumoase.

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoasă paleta, are câteva farduri superbe. M-am uitat și eu la ea noaptea trecută pe MakeupShop dar am ales o alta până la urmă, vroiam o paletă cu mai multe culori mate. :D
    Să o folosești cu drag în continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu vreau una mată!! Mult de tot. Ah, pe toate le vreau eu. :))

      Delete
  5. Ce drăguț, am găsit o bloggeriță gălățeancă :D Nu suntem prea multe :))


    În legătură cu postarea, îmi plac foarte mult fardurile Sleek. De fapt sunt încântată de mai multe produse de la ei. Preferatele mele sunt Oh So Special și Storm.

    Din paleta prezentată de tine, singurele nuanțe care nu sunt pe gustul meu sunt : Adam`s Apple, Fig, Evergreen, Fauna. Nu sunt eu cea mai avidă consumatoare ce farduri verzi. Mi se par mai pretențios de purtat.Însă recunosc că îmi place tare mult Tree of Life.

    De regulă folosesc culori mai neutre. Deși înainte optam pentru machiaje mai închise. Acum vine iarna, ceea ce pentru mine în general înseamnă un fard bej deschis pe pleoapă, rimel waterproof și balsam de buze Nivea cu aromă de cireșe. Îmi place acea nuanță subtilă de roșu pe care o dă buzelor.

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, știu că suntem puține gălățence în blogosferă, din păcate. :P
      Mie nu mi se par greu de purtat fardurile verzi. Chiar deloc. Dar în general eu nu mă feresc de culoare nici la machiaj, nici la haine, nici la... păr. :))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...