Friday 7 November 2014

Me Time tag

    Eu sunt un fan înfocat al lui Estee (essiebutton), și de îndată ce am văzut că a conceput un nou tag, am vrut să-l fac și eu. Ador tag-urile, aș răspunde zilnic la câte unul. Dar mi-am amintit că vouă nu prea vă plac, sau cel puțin asta am observat, așa că am zis să renunț la idee. Apoi mi-am dat seama că acesta e blogul meu și că pot să scriu ce vreau (sâc!), iar dacă acest articol nu vă place, nu-i nimic. Poate o să vă placă următorul. :)
    În timp ce aceste idei alergau prin căpșorul meu, Deena m-a nominalizat pe blogul ei să fac acest tag, așa că nu mai avea rost să mă împotrivesc, nu?


What do you watch or read during me-time? // La ce te uiți sau ce citești?
  În primul rând, mă uit la videoclipurile de pe youtube ale preferatelor mele. Dacă am mult ”me time”, mă uit și la fetele mai puțin preferate, care au videoclipuri cu subiecte interesante. 
De citit, citesc fie cartea la care sunt în acel moment, fie blogurile pe care le urmăresc. 

What do you wear during me-time? #nobra // Ce porți?
  Dacă ar fi după mine, nu aș ieși toată ziua din pijamale. Dar având în vedere faptul că locuiesc și cu alte persoane, acest lucru nu e posibil mereu. Așa că alternez pijamalele cu un pantalon de trening și un hanorac, sau, mai nou, cu un tricou de-al soțului. 

What are your me-time beauty products? // Ce produse cosmetice folosești?
   Aș fi vrut să pot spune și eu că aplic o mască de față, dar în cazul meu e cam greu. Pentru că, așa cum am spus și mai sus, locuiesc și cu alte persoane străine, nu pot ține baia ocupată prea mult timp, și nici nu mă pot plimba cu masca pe față prin casă și să intru în baie doar să o clătesc. Am și eu mândria mea. :))
   Dar ca să răspund la această întrebare, deși în ultimul timp se întâmplă destul de rar, ador băile cu spumă lungi, fierbinți. Ador să mă exfoliez și apoi să aplic un unt sau o loțiune de corp. Cam ăsta ar fi răsfățul suprem în ceea ce mă privește.

What do you eat/drink during me-time? // Ce mănânci /bei?
   Depinde de mai multe aspecte, dar în general ador popcorn-ul și chestiile dulci cu multe calorii. Damn! Mai ales dacă sunt făcute de mine. Cât despre ceea ce beau... nu pot refuza niciodată un frappe cu multă frișcă. 

Current favourite candle? // Lumânarea preferată din această perioadă?
   Yankee Candle Salted Caramel. Oh, my!! Nu cred că există vreuna mai delicioasă și mai potrivită pentru această perioadă.


Do you ever have outdoor me-time? // Iți petreci vreodată timpul singură afară?
  Oh, da! De când ne-am mutat aici m-am obișnuit să ies mai mult singură. Cu soțul nu pot ieși decât în weekend când e liber, așa că în rest sunt singurică. Și îmi place la nebunie, îmi place că totul se face în ritmul meu, nu stau după nimeni în magazine, nu stă nimeni după mine, dacă vreau să mă grăbesc o fac, dacă nu, nu. Merg și în parc singură, privesc lumea, mă bucur de natură, de veverițe, de cățeii scoși la plimbare.

Would you ever go see a movie alone? // Te duci vreodată singură la film?
   Nu mi-a trecut prin cap acest lucru până acum, dar DA! M-aș duce, de ce nu? Mai ales dacă ar fi un film pe care soțul meu nu ar vrea să-l vadă, și în felul acesta nu m-aș simți vinovată că merg la cinema fără el. Cred că ar fi o experiență tare interesantă și acum chiar îmi doresc să am parte de ea.

Favourite online shop? // Magazinul online preferat?
  Având în vedere că aici am aproape toate magazinele pe care mi le-aș putea dori, și acces la foarte multe produse, nu fac des shopping online. Sau fac mai mult de nevoie. Când vreau să mă răsfăț, comand ceva de pe sheinside.com. Cred că acesta poate fi numit preferatul meu. Au numai lucrușoare diferite față de cele pe care le pot găsi în magazinele fizice, așa că e o plăcere să comand de acolo.

Anything to add? What else do you do during me-time? // Vrei să mai adaugi și altceva? Ce altceva mai faci?


 I bake. Dacă găsesc bucătăria liberă, ador să experimentez cu o plăcințică sau un tortuleț. Păcat că în ultimul timp nu s-a întâmplat foarte des.
 De asemenea, îmi place să îmi re/aranjez produsele de machiaj. Să le curăț, să le șterg de praf, să le găsesc un loc mai bun în micul spațiu de care beneficiază.


   Cam acestea au fost răspunsurile mele, sper că vi s-au părut interesante și că ați mai aflat câte ceva despre mine.

  Pentru că acest tag circulă  în blogosferă de ceva timp deja, nu voi nominaliza pe nimeni în mod special. pentru că în mod cert a făcut-o deja altcineva. Dacă nu, sunteți invitate toate să răspundeți la întrebări, chiar sunt curioasă să aflu ce vă place să faceți când sunteți doar voi cu voi.

4 comments:

  1. Iiiii,tag <3.Mie imi plac foarte tare tag-urile,sunt in asentimentul tau,as face unul zilnic :D.Sigur voi face si eu acest tag,ca e tare dragut <3.Ma regasesc in multe raspunsuri de-ale tale,iar meme-ul de la ultima intrebare m-a facut sa rad in hohote :)) (da,si acolo ma regasesc :D ).
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, mă bucur că ești în asentimentul meu în ceea ce privește tag-urile. :P De abia aștept să citesc și răspunsurile tale. :*
      P.S. Am încercat să mă abonez la blogul tău prin gfc, dar nu-mi apare la tine pe pagină. Nu ai această opțiune sau n-o găsesc eu? :(

      Delete
  2. Sper ca in viitorul apropiat sa-l fac si eu :D Mie imi place sa citesc tag-uri si le preiau, chiar daca nu sunt asa de citite dar pentru amuzamentul meu :))

    ReplyDelete
  3. Ce tare! :D
    L-am facut si eu pe-asta, tot Deena m-a taguit.
    Tare-mi place sa fac taguri.
    Si sa citeeeeesc cat mai multe!
    :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...