Wednesday 5 November 2014

Maybelline FIT Me Concealer - Review

   Nu mă confrunt cu cearcăne urâte, chiar pot spune că sunt norocoasă la acest capitol. Sunt zile în care zona din jurul ochilor e foarte roșie, dar mai rău de atât nu se poate în cazul meu. Cu toate acestea, sunt mereu în căutarea anticearcănului perfect, am testat destul de multe de-a lungul timpului și știu deja ce vreau de la un astfel de produs. E greu să mă dezamăgească foarte tare un anticearcăn, dar e și mai greu să mă facă să-l recumpăr. 
   Am auzit foarte multe păreri bune despre FIT Me de la Maybelline, și având în vedere că Age Rewind de la același brand e probabil anticearcănul meu preferat, am zis că trebuie să-l încerc și pe acesta neapărat. 

   Voi începe cu ce spun cei de la Maybelline despre el. E primul lor anticearcăn tip gel (sinceră să fiu, nici nu mi-am dat seama că are o consistență tip gel până să citesc descrierea oficială. Nici acum nu sunt sigură, haha!). Nu conține uleiuri sau ceară. Are o acoperire uniformă, naturală, care lasă pielea să respire. Non-comedogenic, testat dermatologic și oftalmologic, fără parfum. Acoperă fără să lase zona încărcată, pielea devine luminoasă, reduce aspectul imprefecțiunilor.
Este disponibil în șase nuanțe. Nu am găsit o listă de ingrediente, nu cred că este disponibilă vreuna.


  Părerea mea: îl iubesc mai mult decât aș fi crezut că o voi face! În primul rând, îmi place la nebunie ambalajul. Îl face să pară mai scump, mai elegant, mi-e drag să-l folosesc. Capacul se închide foarte bine (face un click subtil care te asigură că produsul dinăuntru e în siguranță).

    Aplicatorul îl face să fie foarte ușor de folosit. Eu realizez cu el un mic triunghi sub ochi, blenduiesc produsul cu o pensulă, iar la final mai tapotez ușor cu degetele pentru a fi sigură că a intrat bine în piele. Are o consistență lejeră, cremoasă, de aceea se întinde foarte ușor, uniform și repede. Intră imediat în piele, ceea ce e foarte important, pentru că astfel evităm să insistăm prea mult asupra acelei zone sensibile.
.
 
 Este destul de pigmentat, având acoperire medie spre mare. Cu cât se aplică mai mult produs, cu atât acoperirea este mai mare. Totuși nu recomand acest lucru, pentru că mi s-a întâmplat să aplic o cantitate mai generoasă din grabă și am observat apoi că anticearcănul s-a strâns în liniile fine de sub ochi
   Îmi place la nebunie că aspectul oferit este unul natural, sănătos, că iluminează zona de sub ochi redând o privire mai odihnită. După cum se poate observa și din poza de mai sus, poate acoperi și petele roșii de pe ten, pistruii, dar nu știu cât de bine s-ar descurca pe zonele cu probleme serioase. Eu îl folosesc doar pentru zona de sub ochi.
Un alt aspect la care sunt foarte atentă când vine vorba de anticearcăne, este ca acestea să nu ”faciliteze” scurgerea dermatografului sau a mascarei sub ochi. Din fericire, FIT Me a trecut și acest test.

  Din câte știu eu, în magazinele fizice din România încă nu se găsește, insă poate fi găsit online. La o simplă căutare pe google am găsit deja 3 site-uri românești care au acest produs pe stoc, prețul variând intre 24 și 28 de lei. Eu l-am luat cu 6 lire, deci voi ieșiți în avantaj, haha!

   După cum ați putut vedea citi, sunt foarte impresioantă de acest produs, fiind unul dintre cele mai bune anticearcăne încercate de mine până acum. Îl recomand la rândul meu, așa cum mi l-au recomandat și mie alții. :)

Voi l-ați încercat sau plănuiți să o faceți?

8 comments:

  1. Yeeey, ma bucur ca si tu te-ai imprietenit cu el. Eu am dezvoltat o relatie minunata cu Fit Me si il folosesc ZILNIC de cand il am. Si inca nu am trecut de jumatatea lui. Asa ca e si foarte spornic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e bestial și mă bucur tare mult că l-am încercat. :D Nu știu de ce am amânat atât, acum vreau și pudra din gama FIT ME :D

      Delete
  2. I really like this concealer, great post!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Sună tare bine, dar deja am 3 bucăți de concealere desfăcute + unul proaspăt achiziționat pe care urmează să-l încerc. Prea mult, ajunge. :)) Ultimul e cel de la Nyx despre care am citit multe lucruri bune, abia aștept să-l încerc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știu cum e, deși 3 desfăcute deodată nu am avut niciodată. :)) Dar na, să știi pe viitor că și ăsta e bun. :))

      Delete
  4. Sunt in cautare de un concealer bun, mai ales pentru zona de sub ochi si eram curioasa de acesta :) Multumesc pentru review :D

    ReplyDelete
  5. sunt in cautare si nu am reusit sa ma decid insa acum cred ca cu ajutorul tau imi fac curaj sa mil achizitionez ,merit zic si eu ceva ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...