Thursday 27 November 2014

Lady Million, Paco Rabanne - Review

       Sărbătorile bat la ușă și sunt prilejul excelent pentru a ne înnoi colecția de parfumuri. De aceea m-am gândit că ar fi momentul să vă vorbesc despre parfumul meu preferat la momentul actual, și anume Lady Million de la Paco  Rabanne.

      Acum ceva timp am primit o mostră a acestui parfum și m-am îndrăgostit imediat. Am dat-o deoparte și am păstrat-o pentru ocazii speciale, atât de dragă mi-a fost. Am știut de atunci că trebuie să am acest parfum în varianta full size.

      Niciodată nu m-am împăcat cu parfumurile dulci, dar acesta e diferit. E dulce și fresh în același timp. E un parfum cu miros de flori și fructe care rezistă pe piele ore întregi. O combinație de miere și citrice de care nu mă pot sătura.
      Foarte feminin și sofisticat, îmi dă încredere atunci când îl port. Aroma sa ”bogată” mi se pare foarte potrivită pentru lunile reci ale anului, deși mai mult ca sigur îl voi purta și în serile de vară. Este un parfum discret, senzual, fin. Nu îmi place deloc sticluța în forma de diamant aurit, dar asta nu mă împiedică să iubesc ce se află în interior. Aș vrea să pot spune mai multe despre el, dar descrierea parfumurilor nu e punctul meu forte.

Note de vârf: extras din portocală amară, zmeură și neroli
Note de mijloc: floare de portocal, iasomie și gadenie
Note de bază: paciuli, miere și ambră




Chiar e un parfum care mă face să mă simt de milioane.
L-ați testat? L-ați purtat?

12 comments:

  1. Nu l-am testat până acum, sunt familiarizată doar cu varianta bărbătească a acestui parfum. O să dau fuga, zilele următoare să-l miros și eu! Să-l folosești cu plăcere! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. IAr eu habar n-am cum e varianta bărbătească. :))

      Delete
  2. Nu stiu cum miroase, dar tu l-ai descris foarte frumos si cred ca ne-am impaca foarte bine. :D
    Trebuie sa fac rost de o mostra si, cine stie, poate ma pun iar pe economisit. ;))

    ReplyDelete
  3. L-am adulmecat si eu dupa ce l-ai laudat tu acum niste zile. Imi place. Chiar imi place. Nu pot trece peste aspectul sticlei inca, dar nu exclud posibilitatea sa il cumpar candva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, ha, te înțeleg perfect. Și eu m-am desumflat când am văzut pentru prima dată sticluța. :))

      Delete
  4. Il stiu de cativa ani, miroase excelent. Pretul la noi este destul de mare, asa ca astept momentul potrivit in care va deveni al meu. Si 212 Vip miroase fain, mi se pare oarecum asemanator, sa il incerci. Sa nu uit de Black XS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc de recomandări, o să le miros și pe acestea. Uf, la noi toate sunt mai scumpe. :(

      Delete
  5. Imi place foarte mult. Mie imi place si sticla, mi se pare foarte finuta si eleganta. Probabil am eu gusturi de zlatareasa daca toata lumea zice ca e naspa si mie imi place, dar nah. Mie mi se pare ca arata ca o bijuterie si as tine-o pe post de decor. Ba chiar am si eu o miniatura de 5 ml si ma uit la ea ca la soare. Am primit-o zilele astea si nici nu m-am dat cu ea, o tin de frumusete. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, miniatură, ce drăguț!! Și să știi că nu zice toată lumea că e urâtă sticluța. Cred că sunt mai multe persoane care o apreciază, deci poate sunt eu ciudată. :))

      Delete
  6. Si mie imi place foarte mult, dar momentan l-am pus pe lista de asteptare, trebuie sa termin La Vie est Belle mai intai :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. E atât de lăudat acest La Vie est Belle încât trebuie să-l testez și eu. :) :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...