Saturday 8 November 2014

1 an de blogging + giveaway aniversar (Giveaway Încheiat!)

   E târziu, ar fi trebuit să public acest articol de dimineață, dar nu am știut cum să-l scriu, ce să scriu. A trecut un an de când am publicat primul articol pe blog. Doamne, câte emoții am mai avut. Câte griji mi-am făcut să nu cumva să cad în penibil. Mi-a fost teamă că în afară de 2-3 persoane foarte apropiate nu mă va citi nimeni... Dar ușor, ușor am început să prind curaj. Am fost încurajată de persoane total necunoscute cărora le plăcea ce scriam și care mi-au rămas alături de-a lungul acestui an, și sper eu, îmi vor rămâne alături și în continuare. Dar am fost plăcut surprinsă și de persoane cunoscute cu care nu mai vorbisem de ani de zile și care mi-au spus că îmi citesc cu plăcere blogul. Mi se umple sufletul de bucurie când aflu că cineva a cumpărat un produs pentru că eu l-am recomandat pe blog, sau când aflu că proiectele mele DIY chiar au servit drept sursă de inspirație pentru unii.

   Ador să scriu aici pentru voi, să vă spun ce-mi place, ce nu-mi place, voi să-mi împărtășiți la rândul vostru părerile voastre. Simt că mai am multe de spus și de arătat, așa că sunt curioasă să văd unde ne vor duce anii.

   Nu o să neg, bloggingul nu e ceea ce mă așteptam. E mult mai greu decât pare, consumă timp, energie, implică mult stres. Dar când citesc comentariile și mesajele voastre parcă simt că totul are sens și că pot continua cu această pasiune. Am avut momente în care am vrut să renunț, dar au fost momente scurte, și de obicei tot voi, cititorii mei, m-ați scos din ele.


GIVEAWAY ANIVERSAR!!




  Apreciez enorm fiecare comentariu lăsat, contează pentru mine faptul că citiți ceea ce scriu și că apoi rupeți o bucățică din timpul vostru pentru a-mi scrie și mie câteva rânduri. De aceea am decis să organizez acest giveaway pentru voi.
   Până acum concursurile organizate pe blogul meu m-au lăsat cu un gust amar. Astfel am aflat că sunt persoane care doar participă la concursuri fără să le intereseze dacă eu scriu pe blog despre cosmetice sau despre mașini. Se mulțumesc să dea un like și un share și după încheierea concursului nu mai știi de ele, indiferent dacă au câștigat sau nu... :) Nu am nevoie de astfel de ”cititori”. Pe purrrsnboots contează calitatea și nu cantitatea. Așa că la aniversarea unui an al blogului meu vreau să-i răsplătesc pe cei care chiar îmi citesc articolele. Și pentru că de fiecare dată am regretat că trebuia să aleg un singur câștigător, de data aceasta vor fi doi câștigători care vor putea câștiga câte o paletă de farduri, unul ales de mine și unul ales de random.org. 

  Tot ce trebuie să faceți este să-mi lăsați un comentariu aici pe blog la acest articol sau pe pagina mea de facebook la postarea despre acest concurs în care să-mi vorbiți despre articolul vostru preferat de pe blogul meu. Puteți să-mi spuneți despre un review al vreunui produs pe care ulterior l-ați cumpărat și v-a plăcut, despre un proiect diy pe care l-ați realizat împreună cu copiii voștri, despre un machiaj de-al meu care v-a inspirat etc. Nu contează, vreau doar să văd că îmi citiți articolele și că vă plac, iar asta presupune un comentariu care să conțină mai mult de două cuvinte, sper că e clar, da? :))

Comentariul care îmi va plăcea cel mai mult va fi ales câștigător, iar după ce va fi anunțat de acest lucru, cel care l-a scris va avea dreptul să aleagă UNA dintre cele două palete pe care vreau să vi le ofer: Sleek Garden of Eden sau MUA Hall of Fame. După ce primul câștigător își va alege paleta de farduri, voi face extragerea prin random.org pentru cel de-al doilea, care va beneficia de cealaltă rămasă în concurs.
P.S. Am să vă rog ca în comentariile pentru concurs să nu-mi spuneți cât de mult vă doriți să câștigați sau cât de mult vă doriți o paletă sau alta. Nu-mi plac astfel de ”manipulări”. Din moment ce participați, e clar că vreți să și câștigați. :)

  Pentru că e un concurs de fidelitate, câștigătorii vor trebui să îmi urmărească blogul prin GFC și să îmi urmărească pagina de facebook.

  Concursul se desfășoară în perioada 8.11.2014 - 22.11.2014 și este valabil doar pentru cei de pe teritoriul României.

  Îmi rezerv 24 de ore de la încheierea concursului să aleg câștigătorul care mi-a lăsat cel mai frumos comentariu. După ce va fi anunțat și după ce își va alege una dintre cele două palete (va avea 24 de ore la dispoziție după primirea mesajului meu), voi alege prin random.org și celălalt câștigător care ulterior va fi anunțat.


Regulile sunt destul de clare, zic eu, așa că nu îmi rămâne decât să vă urez succes!

29 comments:

  1. felicitari pentru primul an..si cat mai multi sa ai :)

    ReplyDelete
  2. La multi ani fericiti si spor la scris! Curand implinesc si eu 3 luni de blog :D intr-adevar este mult de munca dar ai enuntat mai sus adevaratele beneficii, care fac ca totul sa aiba sens :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa e.. Spor la lucru în continuare și ție! :P

      Delete
  3. Hehe, deci noi ne-am apucat de bloguială în aceeași lună, doar că eu la vreo două săptămâni după tine. :))
    La cât mai mulți ani de blogging și la cât mai multe articole scrise!
    Frumoase paletele alese ca premii și îmi place ideea concursului, intenționez să fac și eu unul similar, să dau șansă persoanelor care chiar mă urmăresc! Nu o să mă înscriu doar pentru că sunt convinsă că există fete care își doresc mai mult una din palete.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc la fel, Miahela! Nu știam că ne-am lansat blogul în aceeași perioadă. :)
      De acum intenționez să fac numai astfel de concursuri. Gata cu like&share :)

      Delete
  4. La cat mai multi ani cu articole interesante si cititori fideli!
    In legatura cu articolul preferat si util in acelasi timp, este cel in care ne arati cum iti vopsesti sprancenele singura m-ai convins sa dau fuga la magazin pentru a-mi vopsi si eu sprancenele acasa! Si da, am reusit si-mi place acum sa ma rasfat in intimitatea propriei case, nu numai la salon! De asemenea tot la tine pe blog am vazut pentru prima data blush-urile MUA si mi-am achizitionat si eu unul!
    Ma bucur atunci cand vad oameni care se afirma prin sinceritate si daruire!
    Bravo, te felicit! :-* Succes in continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!! :X

      Delete
  5. La super multi ani!
    Mie mi-a placut mult postarea despre moda si ce te enerveaza la moda.Defapt,am si lasat comment pentru ca iti impartaseam ideile.Apoi,mi-a mai placut o comparatie despre bazele de machiaj.De ce?Pentru ca si eu am baza Garnier si mi se pare inutila.
    Am patit si eu chestia asta la concursuri,intrau doar pt asta si apoi "pa".O tipa nici macar mail de "merci.au ajuns cu bine".Deh...
    Spor la blogging in continuare!

    ReplyDelete
  6. Felicitari si la multi ani blogului tau!! Imi amintesc si eu cat de entuziasmata am fost la aniversarea primului an de blogging, parca nu-mi venea sa cred ca s-a scurs atata timp de la prima postare si ca am reusit sa cunosc atat de multi oameni in toata perioada respectiva, mai ales ca eu nu sunt atat de sociabila de felul meu. :P
    Iti doresc multa inspiratie, colaborari frumoase si articole de cat mai buna calitate! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Simona, mereu ai fost o drăguță! :* Nici mie nu-mi vine să cred cât de repede s-ascurs acest an...

      Delete
  7. Hei! La cat mai multi ani cu articole captivante! De fiecare data cand apare un articol nou il citesc entuziasmata,in detaliu fiind curioasa de noile tale review-uri si intamplari.Tu m-ai determinat sa imi urmez visul de a deveni make-up artist si iti multumesc pentru asta!In privinta articolelor,consider ca toate sunt geniale,insa imi plac in mod deosebit articolele one day,one hour.Imi place sa stiu ce fac ceilalti si sa fur cateva idei pentru timpul meu liber.Nu ma pot abtine sa nu iti admir motanelul <3 Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! O zi faina iti doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Ella, mă bucur dacă am reușit să te inspir cumva! Succes în tot ceea ce-ți propui! :*

      Delete
  8. La multi anisori si recunosc ca am citit articole tale dar nu am lasat coment la toate insa in urma unui review mi am facut curajul sa mi achizitionez si eu primul meu concealer si sper sa nu ma dezamageasca ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, și eu sper să nu te dezamăgească. :D Pupici!!

      Delete
  9. La multi ani! Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an de cand te-ai apucat de treaba! :D
    Eu nu stiu sa iti zic o postare preferata, imi place stilul tau in general. Cel mai mult imi plac postarile One day, one hour si mi-a mai placut cel despre moda si ce te enerveaza. :)) Ai un stil funny si direct si de-aia te citesc. :P La cat mai multe postari si cat mai multa inspiratie!
    Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce drăguț, ms muuult!! Nu o să fiu niciodată la fel de funny ca tine, dar mă străduiesc măcar. :)) :*

      Delete
  10. La multi ani si sper ca ne vei mai incanta cu blogul tau cat mai mult. Ma simt vinovata pentru ca nici eu nu las comentarii foarte des de obicei dupa o zi grea (cum avem cu totii sigur) intru sa vad ce noutati ai mai postat, suspin cand vad produse noi de make-up ,le pun pe lista interminabila si cam atat. Dar promit ca voi fi mai activa pentru ca si tu iti faci timp sa ne scrii despre atatea lucruri.
    Pe mine parerile despre produsele MUA m-au convins sa dau o fuga pe site de mult ravneam la ele, In general imi plac review-urile, tale, atmosfera de pe blog imi da senzatia ca discut cu o prietena draga chiar daca nu ne cunoastem. Si cel mai recent articol despre Maybelline Fit Me m-a facut curioasa chiar daca mai am 2 desfacute :)). Mi-a placut foarte mult sa aflu ca si altcuiva ii place sa rearanjeze produsele de machiaj, sa le mute, sa le stearga de praf. La multi ani din nou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, Andreea. Dacă articolul meu despr eMUA a avut ecou, înseamnă că trebuie să mă apuc și de partea a doua. :P
      Nici nu vă dați seama cât contează să lăsați un comentariu cât de mic la articole. Pe mine, cel puțin mă motivează enorm. :)

      Delete
  11. Iti doresc si eu la multi ani si succes pe viitor!Imi place articolul cu sampoanele uscate:http://purrrsnboots.blogspot.co.uk/2014/03/batalia-sampoanelor-uscate-balea.html.A fost o noutate sa aflu ca Dove are o astfel de formula.Din ,,vina,, ta mi-am cumparat Batiste..e super ok si chiar isi face treaba!O zi frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. He, he, mă bucur că te-am convertit la Batiste. Pupici!!

      Delete
  12. ungureanu gabriela13 November 2014 at 15:43

    https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/946242905390714
    gfc,fb ungureanu gabriela
    http://purrrsnboots.blogspot.ro/2014/11/machiaj-de-halloween-2014-look-ariel.html
    machiajul este super,esti superba

    ReplyDelete
  13. Postarea care mi-a atras atentia inca de la titlu a fost http://purrrsnboots.blogspot.co.uk/2014/11/one-day-one-hour-17.html Nu stiam despre ce ar putea fi vorba asa ca am accesat-o repede.Am ramas placut surprinsa.Motanul este tare simpatic. Asa cum am scris si in commentul de la postare este prima postare de acest gen pe care o citesc.Sincer m -am cam saturat sa citesc pe bloguri doar postari gen Review.., NOTD, OOTD ....Eu ma plictisesc repede sa vad/citesc/fac acelasi lucru si atunci o diversitate si noutatea ma atrage.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur tare mult că-ți place acest gen de postări. :)

      Delete
  14. Draga mea, nu cred că mă ştii pentru că nu prea las comentarii, defapt cred că n-am lăsat niciodată, dar sunt genul de cititoare din umbră :))Știu cât înseamnă un comentariu, înseamnă rodul muncii tale , să știi că cititoarelor le-a plăcut și acum mă simt vinovată că nu am lăsat!
    Primul articol pe care l-am citit a fost unul random, favoritele lunii mai, nu mai știu cum te-am descoperit , dar mă bucur că am făcut-o! Apoi imediat următoarea postare am aflat că stai în Galați și nu-mi venea să cred, nu mai știam nicio bloggetiță din Galați până la tine!! De atunci ți-am citit aproape fiecare postare și chiar îmi pare rău că nu ți-am lăsat comentarii! Cele mai frumoase și mai interesante articole sunt acelea One day,one hour, doar la tine am văzut acest gen de postări;)
    Revenid la aniversarea blogul tău, te felicit din toată inima, un an de blogging înseamnă mult, înseamnă constanţă, înseamnă încredere în tine! Ştiu că e greu şi eu sunt "bloggeriță" și uneori îmi e tare greu să scriu , din lipsa timpului deobicei, dar simt că am o datorie față de cititoare și nu pot să le dezamăgesc, așa cred că este și la tine!
    Îți doresc mult succes cu blogul, faci o treabă minunată! La cât mai multe aniversări și la câte mai multe cititoare!
    P.S.: Dacă tot stăm în acelaşi oraş mi+ar face mare plăcere să te cunosc! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase, tiza mea. :D
      Și mie mi-ar plăcea să ne întâlnim, dar deocamdată nu sunt în țară. Când voi reveni poate punem de-o întâlnire. :P

      Delete
    2. Cu multă plăcere! Nu e grabă, eu tocmai ce am intrat în febra tezelor iar timpul meu e limitat.Clasa a XII-a îmi mănâncă tot timpul:)) dar cred că găsim noi o zi! :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...