Wednesday 17 February 2016

Haul obiecte decorative și accesorii bucătărie

Articolul de astăzi face parte din categoria articolelor pe care iubesc să le citesc la alții, dar și să le scriu. Dacă îmi citiți blogul de ceva timp știți că sunt pasionată de obiectele decorative și accesoriile pentru bucătărie. De la ultima postare de acest gen am mai strâns câteva lucrușoare frumoase cu care vreau să vă încânt privirile și să vă inspir.

În perioada sărbătorilor, Boots (da, Boots!) a avut tot felul de accesorii pentru bucătărie în secțiunea de cadouri. După Crăciun acestea au fost reduse binișor și am reușit să pun și eu mâna pe ceva ce ochisem cu câteva săptămâni în urmă. Ceștile de măsurat din porțelan cu motive florale sunt mai drăgălașe decât permite legea și acum îmi pare rău că nu am luat două seturi - dacă se sparge vreuna??
Tot atunci am luat și spatula de tort din aceeași colecție. Mânerul e din porțelan și e tot ce mi-am putut dori de la un astfel de obiect.

Aceste ceainice le-am găsit într-un charity shop și nu le-am putut lăsa acolo. £3 bucata. În magazine prețul pentru un astfel de ceainic pornește de la £10. Nu știu de ce cineva ar renunța la astfel de obiecte, dar prefer să nu-mi pun prea multe întrebări. Important e că acum mă pot bucura eu de ele. Sunt perfecte din toate punctele de vedere.

De la Poundland (magazin în care orice produs costă £1) am cumpărat aceste vase micuțe cu capac, din ceramică. Mi se par perfecte pentru sufleuri, lava cakes, mini lasagna etc. Cred că o să-mi mai cumpăr vreo două.

În ultima vreme am făcut o pasiune pentru flamingi și când prietena mea mi-a propus să mergem la IKEA, primele lucruri pe care le-am pus pe lista de shopping au fost aceste pahare. Mi-am luat doar 4, pentru că mi-a fost teamă că vor fi prea grele alături de celelalte lucruri cumpărate, dar mai vreau câteva. Creează dependență. :D

Suportul de vase e tot de la IKEA și îmi doream de mult unul. Mi se pare mai interesant decât cele obișnuite, care n-au niciun farmec și sunt doar practice... :D :D
De la Wilko am cumpărat celelalte două floricele: desfacătorul de sticle mi s-a părut adorabil. De obicei aceste desfăcătoare sunt banale iar eu țintesc spre a nu avea nimic banal în bucătărie. :))
Vă las 10 secunde să va gândiți ce este a doua floricică și dacă ați ghicit, aștept să-mi scrieți în comentarii, pentru că nimeni nu a ghicit din toți cei pe care i-am întrebat. E un dop de sticlă din silicon!! Doamne, ce-mi place! :))

Că tot vorbeam de obiecte din silicon... am cumpărat această formă de cake pops din Lidl. Am ales varianta inimioarelor în locul celei clasice, rotunde, pentru că știam că pe aceea o pot găsi oricând în altă parte. Cu inimioare nu prea am mai văzut.

Farfuriuța de la IKEA a fost cumpărată cu un scop precis: să o țin pe noptieră și pe ea să am produsele de skincare.
De la Wilko am luat cârligele decorative în stil shabby chic. Au magnet pe spate și pot fi folosite pentru diverse lucruri - mai mult sau mai puțin utile. :))

Eram în căutarea unei veioze noi și am dat peste aceasta în catalogul de la Argos. Sunt înnebunită după colivii, mi-aș umple casa cu astfel de obiecte decorative. Nu mi-a venit să cred că am găsit veioza perfectă pentru mine. De fapt, nu mi-aș fi imaginat că s-a gândit cineva să pună un bec într-o colivie. D`oh! :))

Așa cum îmi plac coliviile, îmi plac și păsările din ceramică și mare mi-a fost surpriza să găsesc un set cu 6 astfel de păsări la Lidl. Setul face parte din colecția de Paște, nu știu dacă e deja disponibil în România. Toate păsările au panglici și pot fi atârnate, dar eu am în plan niște proiecte diy cu ele. :X

De la un târg cu vechituri m-am ales și eu cu două lucruri: această tavă frumoasă cu motive florale  și...

... această pisicuță luată de la 2 bătrânei simpatici. Mi-a plăcut pentru că seamănă leit cu motanul meu, Cola. De fiecare dată când mă uit la ea mă gândesc că a trecut prin multe, pe alocuri se vede că a fost ”chinuită”, eventual împinsă cu grație de pisici de câte ori le ieșea în cale. Pentru că asta a vrut să facă și Cola imediat ce i-am arătat-o. :))

Bonus!

Nu pot să nu vă arăt și minunatele farfurii pe care le-am cumpărat săptămâna trecută de la un charity shop. Nu am mai apucat să le pozez în cadrul în care am pozat celelalte articole din această postare, și vi le arăt cum le-am pozat atunci când le-am folosit, de ziua mea. Sunt 6 la număr și n-am cuvinte să descriu cât de mult îmi plac. :D Vă puteți da seama și singure. :)

Sper că nu a fost prea lung acest articol și că nu v-am plictisit. :D Sunt curioasă ce vă place mai mult din tot ce am cumpărat recent și, de ce nu, ce nu vă place. :)

11 comments:

  1. Mi-a placut mult acest articol. Trebuie sa ies si eu la vanatoare de asemenea obiecte pentru ca si eu le iubesc. Setul cu cescute nu l-am vazut in Boots pentru ca sigur l-as fi cumparat si eu :D Ce imi place cand vine primavara si apar tot felul de obiecte care mai de care dragalase.
    Ca raspuns la un comentariu pe blogul meu sunt de ceva vreme in Scotia, Glasgow mai precis ;)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, se găsesc din ce în ce mai multe obiecte drăgălașe :X
      MErsi că mi-ai răspuns, chiar eram curioasă. Credeam că ești și tu în Anglia. :*

      Delete
  2. Uaaaaiii, ce drăguțe suuunt! Am ghicit ce este floricica, pntru că eu am unul cu o păpușă și mi se pare foarte cute :D Mult de tot îmi lac și cănile-ceainic, aș vrea și eu, dar mi se pare prea mare prețul la care le-am văzut până acum :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, cred că e tare drăgălaș dopul cu păpușică. :X

      Delete
  3. Vai doamne, cat de adorabil este totul! Paharele cu flamingo le vreau si eu neaparat!


    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    ReplyDelete
  4. Eu am ghicit ca floarea in ghiveci este un dop. Acum ma gandesc ca poate deschid butelii de vin prea des :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă crezi că de când o am nu am folosit-o? :)) Vreo 2 luni, cam așa... noi ar trebui să deschidem mai des :))

      Delete
  5. Woaaaa, ce de dragalasenii!! Sa le folosesti cu drag! :) :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...