Thursday 1 January 2015

What I got for Christmas | Ce am primit de Crăciun

De la Crăciun încoace videoclipurile mele preferate de pe youtube și articolele favorite din blogosferă au avut aceeași temă: cadourile primite de Crăciun. Mi se pare că din acest gen de postări descopăr foarte multe despre persoana în cauză, descopăr ce și-a dorit, ce o bucură. Așa că m-am gândit că ar fi drăguț să fac și eu un articol cu lucrurile pe care le-am primit de la cei dragi. Am stat mult în dubii înainte, nu am vrut să fie interpretat ca o laudă sau ceva asemănător, dar știu că am cititoare open minded care își  dau seama  că acest articol nu e decât un alt tip de haul. 
Eu sunt extraordinar de recunoscătoare pentru tot ceea ce am primit și vreau să împart această bucurie și cu voi. De asemenea e un prilej pentru a vă arăta ce produse noi au intrat în viața mea și voi să-mi spuneți dacă vă doriți review la vreunul anume.
M-am gândit mult și am hotărât să nu spun de la cine este primit fiecare lucru în parte, din mai multe motive. Tot ce vă pot spune este că lucrurile de mai jos sunt primite de la câțiva membri ai familiei și de la prieteni foarte apropiați.


Voi începe cu ojele. Eu am mai spus și cu alte ocazii că nu mă îndur să dau banii pe oje scumpe, așa că cele pe care le am eu în colecție sunt destul de comune. Dar cineva m-a răsfățat foooarte mult (da, toate ojele din imagine sunt de la o singură persoană. Pupici!!) și acum mă pot lăuda și eu cu oje de la Essie, China Glaze și... Deborah Lippmann. Îmi plac la nebunie toate nuanțele și de-abia aștept să am ocazia să le testez pe toate. 
(Numele lor sunt: Essie - Lilacism, Beach Bum Blu, Scarlet O`Hara, Toggle to the Top, China Glaze - Luna, Polar Ice, Deborah Lippmann - Rock this Town trio)

Ochisem de ceva timp parfumul Alien de la Thierry Mugler și nu mi-a venit să cred când l-am primit ”la pachet” cu loțiunea de corp, crema de corp și gelul de duș. Toate miros incredibil de frumos!
Apa de toaletă  Calvin Klein - IN2U are și ea o aromă care m-a cucerit imediat, de citrice. Ador mirosul de citrice!

Primer-ul Micro-Blur Skin Perfector de la Kiehl`s l-am cerut Moșului în mod special. V-am mai spus și vouă că mi-l doresc extraordinar de mult. Încă nu m-am lămurit în privința lui, dar rămâne să vă povestesc când o voi face.
Pudra pulbere de la MAC Select Sheer nu mi-a părărsit tenul de când am primit-o. A fost dragoste la prima aplicare. 
Am primit și o mascara de la Yves Rocher, Sexy Pulp, pe care încă nu am desfăcut-o pentru că am alta aproape nouă pe care o folosesc și de obicei  nu încep alta decât după ce o termin pe cea din urmă. Dar nu știu cât o să mai rezistpentru că sunt foarte curioasă să văd ce poate face, e prima mea mascara de la YR.

Recunosc, eu mi-am ales această geantă. Mi-am dorit foarte mult una mare, elegantă, de la H&M. Ochisem alt model, dar Moșul s-a mișcat greu și nu a mai găsit-o pe stoc. Așa că mi-a luat-o pe aceasta în schimb. O iubesc, este exact cum mi-am dorit. :X
Eșarfa este de la o persoană foarte, foarte dragă mie și o voi purta mereu cu cea mai mare bucurie. Datorită nuanțelor și modelului nu se va demoda niciodată, așa că va fi mereu alături de mine. :)

Untul de corp Ginger Sprakle de la The Body Shop m-a surprins în mod plăcut.  Nu are o puternică aromă de turtă dulce, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Și mai mult, pe piele miroase foarte diferit față de cum miroase în recipient. Delicios!!
Exfoliantul Skin Perfecting de la Paula`s Choice face parte deja din rutina mea zilnică de îngrijire a tenului. De mult voiam să încerc un produs PC și acesta e un început perfect.
La fel face parte și Elixir 79 de la Yves Rocher. Ochii mei nu se mai simțiseră de mult atât de răsfățați. Are 3 biluțe în vârful aplicatorului care fac minuni, mai ales dimineața. :D

Când am văzut colierul am început să urlu de bucurie. :D Îmi doream tare mult unul de genul, alb ca spuma laptelui. Ah!! De abia aștept să-l port în diverse combinații.
Rama foto am primit-o pentru a o pune în brad cu poza motanului meu din România. Din păcate zilele acestea au fost atât de pline încât nu am avut timp să developez poze, dar promit că o voi face în viitorul apropiat și voi expune rama într-un colțișor al camerei.
Și piesa finală, umerașul cu cap de pisică. Mi se pare incredibil de amuzant și parcă îmi strigă numele, nu-i așa? :))

Nu am mai pozat dulciurile, mostrele și felicitările primite pentru că deja mă lungeam prea mult.
Încă o dată țin să mulțumesc tuturor celor care m-au răsfățat de Crăciun. Love you!!

Voi ce ați primit frumos de la Moșu`?

11 comments:

  1. Ce de cadouri frumoase ai primit! Primul lucru care mi-a atras atenția a fost umerașul... e mortal! :))
    Rimelul Sexy Pulp mie îmi place foarte mult și a fost tot primul rimel de la YR. Acum mai am altul sigilat, sunt curioasă cum o să m i se pară și el. Ojele China Glaze mie mi se par foarte bune, se usucă incredibil de repede!
    De geanta ta m-am îndrăgostit și abia aștept să ne povestești mai multe despre pudra MAC și exfoliantul PC.
    Să le folosești pe toate cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. acum sunt și mai entuziasmată de rimelul YR. :D Am testat o ojă China Glaze și ai dreptate, îmi place tare mult.
      O să fac review la ce mi-ai spus. :*

      Delete
  2. Faci candva un review la pudra aia? Ma tenta si pe mine. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S-a notat. O mai supun câtorva teste și apoi scriu despre ea. :)

      Delete
  3. Umerasul e super uber cute. Ai primit cadouri frumoase, inseamna ca ai si fost cuminte. Mascara Yves Rocher e foarte faina, iti recomand ca pe viitor sa o incerci si pe cea roz. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Foarte cuminte, se pare. :P
      Mulțumesc de recomandare, aceasta chiar îmi place. Nu m-am putut abține și am început să o folosesc. :D

      Delete
  4. Sunt foarte curioasa de primer-ul de la Kiehl's! Sa te bucuri de toate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc! Voi reveni cât de curând cu un review asupra lui. Din păcate deocamdată nu e de bine... Dar încă e în teste.

      Delete
  5. se vede ca ai fost cuminte, mosu` te-a rasfatat pe masura!

    ReplyDelete
  6. Mosul a fost generos!:) Dintyre toate cel mai tare bubble necklace-ul m-a atras. Visez si eu la modelul asta de vreun an jumate. Eu am vrut unul intr-o nuanta de menta sau peach si nici in zilele noastre nu mi l-am luat! Si geanta e superba!:X La cosmetice refuz sa ma uit...le ignor! Sa nu cumva sa vreau si eu de toate ca nu am voie!

    ReplyDelete
  7. O gramada de lucruri frumoase, iar mie mi-au ramas ochii pe umerasul acela cu pisica :)) E prea funny!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...