Thursday 29 January 2015

The perfect palette tag

Dintre toate produsele de machiaj, fardurile sunt preferatele mele, deși în ultimul timp am investit mai mult în rujuri. Iubesc fardurile, iubesc să am nuanțe noi cu care ”să mă joc” și le iubesc în palete mai mult decât le iubesc în varianta mono. Astfel că atunci când am văzut acest tag circulând pe youtube mi-am dorit foarte mult să-l fac și eu. Am tot amânat pentru că am prea puține palete de farduri, dar Ioana de la The BFF Blog m-a nominalizat pentru a-l face, așa că nu am mai avut nicio scuză.

1. Best Packaging: Too Faced Candy Bars - Tropical Truffle.
Iubesc ambalejele produselor Too Faced. Toate paletele pe care le dețin au ambalaje foarte plictisitoare, mai puțin aceasta. Nu numai că are un design deosebit, dar este și o paletă foarte rezistentă și are și o oglindă destul de mare pentru un ”simplu” quad.

2. Best Color Payoff: Urban Decay - NAKED 2.
Aici am oscilat puțin pentru că aproape toate fardurile pe care le dețin sunt foarte pigmentate. Însă dacă în unele palete există nuanțe  care sunt mai puțin pigmentate, când vine vorba de NAKED 2 această problemă nu există.

3. Most versatile: Fräulein3°8 Eyeshadow Palette
Deși nu am mai folosit-o de foarte mult timp, aceasta este cea mai versatilă paletă pe care o dețin datorită numărului mare de nuanțe pe care le are. Într-o perioadă am folosit-o exclusiv pe aceasta și se poate vedea că am terminat anumite pastiluțe. Am iubit-o foarte mult și cred că ar mai trebui să o includ în machiajele mele.

4. Best for traveling: Urban Decay - NAKED 2 și Sleek - Garden of Eden
Din păcate la această întrebare voi trișa pentru că nu pot alege o singură paletă. Dacă ar fi să plec mâine într-o scurtă călătorie (căci dacă ar fi lungă mi-aș lua toate paletele cu mine :D), cu siguranță aș lua NAKED 2 cu mine pentru a avea varianta look-urilor neutre și Sleek Garden of Eden pentru eventualitatea în care aș avea nevoie de un strop de culoare.

5. Biggest regret.
Cred că sunt o norocoasă pentru că nu am un răspuns la această întrebare. Chiar aș fi nedreaptă să-mi includ o paletă aici. Le iubesc pe toate și toate mi-au oferit look-uri deosebite. Am perioade de ”tandrețe” cu fiecare paletă, fiecare își așteaptă cumințică rândul.

6. Best Color Names: Makeup Revolution London - Ultimate Colour Chaos Palette
Noua mea paletă MAkeup Revolution are niște nume tare simpatice și random. Îmi pare rău că nu le are trecute pe spate pentru a nu le uita, pentru că sunt sigură că în cel mai scurt timp voi pierde folia de plastic pe care sunt trecute.

7. Least Used: NYX The Runaway Collection - Casting Call
Nu am ales-o pe aceasta pentru că nu mi-ar plăcea, sunt foarte încântată de ea, dar oferă o singură variantă: gri. Deci dacă nu sunt într-o perioadă în care îmi doresc doar gri pe pleoape, nu o voi folosi. Celelalte palete oferă mai multe variante de look-uri și de aceea întind mâna spre ele mai des, comparativ cu aceasta.

8. Most Used, Most Loved, Desert Island: Urban Decay NAKED 2
Nu aveam cum să n-o aleg pe aceasta. E perfectă din toate punctele de vedere, când nu știu ce look vreau, cu siguranță cu ajutorul ei găsesc o variantă. Nu știam cât de mult îmi plac look-urile neutre până ce aceasta a intrat în viața mea. E adevărat că pe o insulă pustie mi-aș dori și puțină culoare pe pleoape, dar doar din acest motiv nu aș putea să o las pe aceasta acasă și să iau cu mine alta. :P

Sper că v-au plăcut răspunsurile mele și că v-am trezit ”apetitul” pentru palete, fie să le cumpărați, fie să le (mai) folosiți.


Dacă aveți blog vă invit pe toate să faceți acest tag, iar dacă nu, aștept răspunsurile voastre în comentarii. Aș dori să nominalizez în mod special următoarele persoane: Miha Ella,  Macy, Deena, Diana, Stella, Alina, Claudia, DanaDya și Dee

24 comments:

  1. Mi-a placut sa vad colectia de palete :) Ma bate gandul sa-mi iau si eu ceva de la Make Up Revolution dar nu ma pot decide :D Multumesc pentru nominalizare, sper curand sa-l fac si eu, chiar azi am facut un tag :)) Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie îmi place să văd colecțiile de palete ale celorlalte fete. De aceea am și nominalizat atâtea. O să trec să citesc și tag-ul pe care l-ai făcut tu. :*

      Delete
  2. Il voi face si eu curand. :D Abia astept sa imi cumpar prima paleta Too Faced, nu ma intereseaza UD cat vreau o paleta Too Faced.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg! Și eu vreau Chocolate Bar. :))

      Delete
  3. FRUMOASA COLECTIE
    Eu mi-am comandat azi nude`tude si DA, am dat 3E in plus pe paleta cu fetele pin- up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaahhh!!! Super!! I want it soo bad! De abia aștept să ne spui cum e și în funcție de asta mă decid dacă investesc sau nu. Deena și-a dat ok-ul, mai am nevoie de cineva să mă instige. :))

      Delete
  4. hai ca poate fac. vreau sa zic ca too faced si ud sunt super-puper! pupp

    ReplyDelete
  5. Tare frumoase sunt paletutele tale!
    Apetitul pentru cumparat nu mi l-ai trezit, pentru ca deja imi pun mainile in cap cand vad cate am (desi nu am nici pe sfert din cate ai tu :)) ), dar mi-ai trezit apetitul pentru folosit. Maine ma fardez si eu. :D
    Eu de cele mai multe ori aleg pentru ochi un creion negru si rimel si fug. :))
    Pupix

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce tare, mă bucur că te-am provocat în sensul ăsta. Vezi că te-am nominalizat, aștept să văd și paletele tale. :*

      Delete
    2. OMG, eu am doar o paleta. :)) Cum ma descurc? :))) O scot eu la capat cumva, lasa ca adaptez. Eu am o paleta, un trio, un quad si restul mono. :)). :D Mercic. :*

      Delete
    3. Tot ce nu e mono se încadrează! :)) Cu mare drag :*

      Delete
  6. Ce-mi plac paletuțele tale! Am zărit câteva pe care sigur o să le visez la noapte. :))
    Mersi pentru nominalizare, acum nu mai am scuze să-l amân! :)) Dar nici nu promit că-l fac foarte curând că am prea multe postări care-și așteaptă rândul (și una bucată deget grav avariat din cauza la care abia scriu :( ).
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg, ia-le pe rând, eu aștept cumințică. :D
      Îmi pare rău să aud că ai probleme, știu cum e când vrei să scrii dar nu poți din cauza unor pb fizice...:( Ai grijă de tine, pupici!!

      Delete
  7. Frumoase paletelele tale, am citit postarea cu mare interes. Din pacate, la partea cu palete nu stau asa bine, mai bine zis la partea cu farduri - am multe, dar nu le prea folosesc. Acum sunt setata pe o singura culoare dintr-o paleta NYC, vreau sa vad daca reusesc sa termin si eu, pentru prima oara in viata, macar un fard :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pff...eu am terminat inclusiv o paletă MUA. Sunt mândră de mine. Ce-i drept, după cum am spus și în articol, le iubesc. Aștept, poate totuți te răzgândești și îl faci și tu. :*

      Delete
  8. Trebuie sa fac si eu tag-ul asta, dar nu prea am cu ce :))
    Mi-au placut raspunsurile tale si sunt tare dragute paletele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știu că te-a nominalizat Ioana și pe tine, altfel te nominalizam eu. :)) :*

      Delete
  9. Multumesc de nominalizare :). O sa fac curand tag-ul.
    Frumoase paletele prezentate....dar mi-au ramas ochii la Naked. Pff...de cand mi-o doresc si eu, dar momentan e cam scumpa pentru bugetul meu. O sa ii vina randul candva totusi :D.
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că ești hotărâtă să-l faci și tu!! Super!
      Și sper să ai parte de NAKED cât mai curând. :*

      Delete
  10. And Doooooooone!:)) Marturisesc ca paletele Too Faced ma atrag si pe mine de ceva vreme, dar sincer..I don't need anymore palettes! Sau poate ca da?:)) Stii ce? Imi place NAKED 2:D Tare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Întotdeauna avem nevoie de mai multe palete!! Who are you?? :))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...