Sunday 18 January 2015

L`Oreal Color Riche L`Ombre Pure | Review & swatches

      Fardurile L`Oreal mi s-au părut întotdeauna prea scumpe și din acest motiv le-am evitat mereu. Până acum câteva luni când aceste mici cutiuțe mi-au atras atenția în Boots. Am început să testez câteva culori și am rămas foarte impresionată. Nu am putut să nu plec cu două acasă atunci. Acum două săpămâni mi-am mai cumpărat o nuanță, iar acum că le-am testat suficient vă pot spune și părerea mea despre ele.

     Descrierea oficială: Color Riche L‘Ombre Pure este primul fard mono de pleoape cu tehnologie Gel-Pudră, în culori vibrante și cu aplicare ușoară. Disponibil în România în 12 nuanțe, 4 familii de culori: matte, nude, smokey și pop (În mod normal colecția conține 24 de culori și pe lângă cele 4 familii de culori disponibile în România, mai conține încă 2: cameleon și lumiere).
Datorită expertizei laboratoarelor L’Oreal Paris, culorile sunt cu 30% mai intense, pigmenții & mixul de sidefuri sunt atent selecționate pentru a oferi culori intense și strălucitoare.

Eu dețin următoarele nuanțe: Sable Lame din gama Nude, Soleil Levant din gama Cameleon și Argentic din gama Smoky.




      După cum puteți vedea, ambalajul este unul tare simpatic, elegant și foarte ușor de luat în trusa de machiaj oriunde cu noi. Fardurile sunt moi la atingere, au o textură foarte cremoasă, fină, diferită față de orice am încercat până acum, pentru că în definitiv sunt niște pigmenți presați. Toate 3 sunt foarte pigmentate, se distribuie uniform pe pleoapă și rezistă întreaga zi. Mie îmi place să le aplic cu degetul pentru că astfel se ia mai mult produs din cutiuță. Cu pensula trebuie insistat mai mult. 
    Pentru că au o consistență diferită, aproape ca o pastă, există riscul să se deplaseze din pastiluță. Mi s-a întâmplat așa doar cu nuanța aurie, Sable Lame, dar am rezolvat foarte ușor doar presând înapoi cu degetul produsul. Să aveți acest lucru în vedere mai ales dacă le comandați online. 

     Intensitatea culorilor poate crește nu numai în funcție de metoda pe care o alegem să aplicăm fardurile, dar și în funcție de baza folosită. Astfel mai jos puteți vedea cum arată fără nicio bază, cu primer și cu o bază cremoasă.

De la stânga la dreapta: Argentic, Soleil Levant și Sable Lame
Fără primer

Cu primer

Cu bază cremoasă (Am folosit de la Maybelline Color Tattoo: Immortal Charcoal, Pink Gold și On and On Bronze pentru că acestea mi s-au părut că s-ar potrivi bine sub fardurile L`Oreal)

     Sunt foarte încântată de aceste farduri și deja am ochit și alte nuanțe pe care mi le doresc tare mult, adică Escapein Bordeaux, Mauvie Star și The Big Blue. 

    Eu am dat £5,49 pe un fard L`Oreal Color Riche L`Ombre Pure. Din păcate nu știu să vă spun la ce preț se pot cumpăra din România, pe site-ul lor nu este precizat.

Ați încercat aceste farduri? Ce nuanță vă tentează?

20 comments:

  1. Toate arată foarte bine! Nu am încercat niciun fard de la ei, dar acum m-ai cam tentat! :D

    ReplyDelete
  2. Ce frumoase suuunt! Eu nu le-am incercat ca nu le-am comandat pentru la munca, aveam deja Tattoo-urile si am zis ca e de ajuns, oricum clientele mele nu se dau in vand dupa texturile astea. :(

    ReplyDelete
  3. De cand au aparut ma tot tenteaza aceste farduri pentru cam am tot auzit ca sunt bune si diferite fata de alte farduri. Am pus ochii pe Mauvie Star, dar nuanta din gama Cameleon e superba si ambalajul fardurilor e foarte dragalas. Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa e. Sper să îți iei Mauvie Star, arată super. Și eu o vreau! :*

      Delete
  4. Le-am incercat si eu in magazin cand au aparut, dar nu nu-am luat niciunul.....Inca :)

    ReplyDelete
  5. sunt foarte frumoase sa le folosesti cu placere :*

    ReplyDelete
  6. Nuanta aurie imi place tare mult!

    ReplyDelete
  7. Nu am incercat aceste farduri, cel nude imi place foarte mult ;)

    ReplyDelete
  8. Am si eu doua nuante si imi plac. Numai ca se strang in pliu fara primer, pacat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu pot purta niciun fard fără primer,deci nu știu cum se comportă astfel...

      Delete
  9. Stii ca ziceam eu de ele acum cateva luni?:D Sable Lame arata foarte foarte bine si tare l-as vrea...daca nu as avea inca vreo 5 farduri la fel prin palete!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, știu, nu-mi mai aminti cât de câscată și uitucă sunt... LAsă că mă revanșez eu pentru ”pana de memorie” ;) :*

      Delete
  10. imi plac sable si soleil, arata tare bine!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...