Monday 26 January 2015

Makeup Wishlist 2015

     Din fericire sunt o persoană care știe ce vrea, mai ales când vine vorba de makeup, haha!! Nu am făcut până acum un beauty wishlist pe blog și mi-am zis că ar fi interesant să vedeți după ce produse high end tânjesc (unele nu știu sigur dacă se încadrează la categoria ”high end”, dar cu siguranță sunt produse destul de scumpe), dar și util pentru mine în același timp. La sfârșitul anului 2015 vreau să mă întorc la acest articol și să văd câte produse menționate am bifat. 
     Trebuie să vă spun că lista mea de dorințe e mult mai mare, iar produsele despre care vă voi vorbi astăzi sunt la cele la care visez de foarte mult timp și despre care simt că nu mai sunt o dorință sau un capriciu, ci chiar o necesitate. Deep!

Smashbox Photo Finish. Știți deja că sunt în căutarea primer-ului perfect. Am testat foarte multe de-a lungul timpului, dar niciunul nu m-a mulțumit în proporție de 100%. Photo Finish este un primer foarte lăudat și ridicat în slăvi de toți cei care l-au testat. Sunt foarte curioasă în privința lui.

Chanel Vitalumiere Aqua. Atunci când a apărut toate youtuberițele au vorbit despre el, despre cât de natural arată pe ten și cum e perfect pentru persoanele cu ten gras. De atunci tânjesc după el iar anul acesta sigur nu-mi mai scapă.

Laura Mercier Silk Creme Foundation. Un alt fond de ten despre care am citit și vizionat câteva zeci de review-uri (nu exagerez) este acesta. Are putere mare de acoperire, dar în același timp arată foarte natural pe ten și rezistă multe ore fără să fie nevoie de a fi setat cu pudră. Îl vreau!!

Tarte Amazonian Clay Full Cover Airbrush Powder Foundation. Da, al treilea produs de tip fond de ten. Am un ten problematic și îmi doresc tare mult să găsesc un produs care să bifeze toate căsuțele și de care să fiu mulțumită în totalitate. Acesta de la Tarte este sub formă de pudră și pretinde să facă cam aceleași lucruri ca și cele de mai sus. Iubesc fondurile de ten sub formă de pudră și sunt sigură că m-aș înțelege foarte bine și cu acesta, mai ales că mereu am fost de părere că acest tip de fond de ten arată mai natural decât cele lichide sau cremă.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Sunt obsedată de sprâncene natural și frumos conturate și vreau neapărat să încerc acest produs atât de lăudat. Are un vârf extrem de fin cu care îți poți desena efectiv firele de păr. De ceva timp folosesc ceara pentru a-mi contura sprâncenele, dar tare mult aș vrea să văd cum îmi arată sprâncenele conturate cu un creion profi.

Too Faced Chocolate Bar. Niciodată nu am mai fost obsedată de o paletă de farduri cum sunt de aceasta. E adevărat că am o slăbiciune pentru palete, dar aceasta mi-a pus capac. Nu știu dacă e vorba de nuanțe, de texturi, de felul în care sunt distribuite (?)... Ceva mă atrage și cu siguranță nu e doar denumirea. Visez la paleta asta cu ochii deschiși. Și închiși. :))

Lorac Pro. O altă paletă cu care m-aș înțelege de minune. Ador nuanțele, faptul că este o selecție frumoasă de farduri mate și sidefate. Calitatea acestei palete e atât de lăudată, încât sunt sigură că orice împătimită a produselor de machiaj și-ar dori-o.

Benefit Hoola Bronzer. Cred că e cel mai popular bronzer. Se spune că e perfect pentru orice nuanță de ten și că arată foarte natural. Am avut de mai multe ori impulsul să-l cumpăr, dar de fiecare dată mi-au luat ochii alte produse și am renunțat. 

Benefit Rockateur. Este singurul blush despre a cărei nuanță sunt absolut sigură că mi s-ar potrivi. Îmi place la nebunie cum arată și anul ăsta nu-mi mai scapă.

The Balm Mary Lou Manizer. Atâta vâlvă în jurul acestui highlighter încât trebuie să-l încerc și eu. Cred că e singurul produs de acest gen pe care mi-l doresc, highlighter-ele mi se par puțin overrated, am impresia că poți obține cam aceleași efect și cu variante mai ieftine. But for some reason acesta mă obsedează.

MAC Angel. Rujul pe care mi-l doresc enorm, deși nu sunt absolut sigură că m-ar prinde nuanța destul de deschisă. De când am aflat de rujurile MAC am știut că aceasta va fi nuanța pe care sigur o voi avea într-o zi. Mi se pare superbă!

Doriți să vedeți un astfel de wishlist cu produse ieftine? Pentru că am și în acea categorie destule. :))

Pe voi vă tentează ceva din produsele de pe listuța mea? 
Voi ce produse vă doriți neapărat în anul 2015?

26 comments:

  1. Ok. Sa incepem!:)) Mary Lou! Ia-l. Ieri! E genial, minunat si de un an si ceva il folosesc aproape zilnic si tot nu am hit pan la el. Dar sunt pe aproape. Hoola e si pe lista mea. Lorac pro...cauta pe Youtube Pan that Palette 2015 Challenge. Sunt multe gagici care pan-uiesc paleta asta si dupa o luna toate au zis ca nu isi merita banii pt ca fardurile sunt ff mici, mult mai prafoase ca altele si ca se termina foarte foarte repede. Cateva din ele au terminat 2-3 farduri dupa o luna de folosit. Mi-a mai pierit elanul, ca si mie imi placea. Cat despre Too Faced Chocolate Bar, vezi cauta swatchuri si review comparativ cu paletele Death by Chocolate de la Makeup Revolution. Sunt copii identice aproape, sub jumatate de pret si sunt voci tendentioase care afirma chiar ca Makeup Revolution sunt mai cremoase. Mac Angel si eu il vroiam intr-o vreme mult de tot, dar acum vreau Creme Cup mai rau. Si Rebel. Lista e mareee si la mine dar ma bucur cand descopar pe cineva care sa ma convinga ca nu le mai vreau pe toate!:)) Eu am zis ca o sa fac postarea asta cel putin o data pe luna!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. O să=mi iau MAry Lou, mi ales că e unul dintre cele mai ieftine produse din lista mea :))
      Nu știam asta despre Lorac, eu nu am auzit decât de bine. Oricum până să ajung eu la Lorac e cale lungă și am timp să mă mai documentez.
      Cât despre Too Faced,, nu se poate. PE aia o vreau și nu doar datorită nuanțelor. E ceva inexplcabil care mă atrage. Cu Makeup Revolution m-am cam lămurit... sunt puțin dezămigtă, dar nu mă pronunț ferm deocamdată.

      Delete
    2. Pai ia pronunta-te ca poate tai si eu paletele lor de pe lista de dorinte!

      Delete
    3. După cum ai văzut pe IG, mi-am luat Color Chaos. Am folosit-o doar de 2 ori. Prima dată am fost f dezamăgită pentru că deși pe deget culoarea se lua bine, pe pensulă se lua ff greu. A doua oară a fost mai ok, am folosit altă nuanță. Deci o s-o tot testez până văd cum funcționează toate culorile, apoi îi fac un review complet. Momentan pot doar să spun că fardurile MUA sunt mai bune. Dar e posibil să conteze și faptul că fardurile din paleta pe care o am eu sunt turbate rău, și de obicei astea au o calitate mai slabă decât neutrele.

      Delete
  2. ohoho...avem destul de multe produse comune pe wish list :)) Chanel Vitalumiere Aqua este si la mine in varful listei, dar ma bucur inca de fratele lui fara Aqua :P
    The Balm Mary Lou Manizer visez la el de anul trecut dar nu am reusit sa-l iau :P

    ReplyDelete
  3. Uneori nu vreau sa imi fac wishlist-uri cu lucruri scumpe pentru ca mi-e frica ca ma voi indragosti iremediabil de ele. Tarte vreau mult, au scos acum o paleta si o vreau mult, mult. Si de produsele Anastasia atat de mult aud in ultimul timp ca acum imi trebuie si mie, desi la inceput am spus ca pot trai si fara ele. Si ruj Mac as mai vrea sa incerc pentru ca nu am incercat niciunul si in acest fel curiozitatea imi va omora portofelul :))
    Sunt curioasa sa vad si un wishlist cu produse ieftine, poate descopar noi tentatii :) Acolo am o gramada de produse si lista e interminabila :) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, și noua paletă de la Tarte e superbă!!
      Cu siguranță o să fac și cu produse ieftine, am destule și acolo.
      :*

      Delete
  4. oh draga mea dar nici nu ai pretentii :)))
    si eu am pus ochii pe angel si pe chocolate bar <3 doar ca seamana destul de mult cu naked 3, dar totusi e diferita, imi place multtttt :D

    ReplyDelete
  5. Dar îl ai pe wishlist, nu glumă! :)) Eu am un wishlist micuț și modest pe anul ăsta... vorbind de chestii pe care știu sigur că le vreau neapărat, de care am nevoie. În rest, am multe wishlist-uri de moment. Unele rămân pe listă, altele le tai fiindcă nu mă mai atrag după un timp.
    La capitolul fond de ten aș vrea și eu ceva minunăție care să stea pe ten mult și bine, dar încă nu știu concret ce vreau. După ce bifezi vreunul din fondurile de ten să ne spui repede-repede dacă e minunat de bun, așa cum e lăudat. :D Iar la primer mie mi-a rămas în cap unul de la MAC foarte lăudat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur că vă spun când aflu de un produs bun :*
      Mi-ar plăcea și mie să mai șterg de pe listă, dar din păcate eu tot adaug :))

      Delete
  6. Ambele palete de farduri sunt demențiale, mi le doresc dar momentan mă focusez pe chestii mai accesibile. Cred că cel mai scump produs din wishlistul meu este setul de 15 pensule de la Zoeva, care costă 105€. Sper să-ți cumperi tot ce îți dorești! Pupici!

    ReplyDelete
  7. am LM silk foundation, e faina, dar cred ca sunt altele mai faine , nu ma omor dupa ea. am hoola, iluminatorul the balm , brow wizz anastasia, too faced paleta. da-merita. pupici

    ReplyDelete
  8. Tarte și Lorac de unde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se pot cumpăra din Sephora, dar cu siguranță nu se găsesc și în Ro. Nici măcar în UK nu sunt. Bine, Tarte se poate comanda online mai nou din UK..

      Delete
  9. iti doresc sa le bifezi pe toate ;).

    eu m-as multumi si cu rujul :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Alina. Și eu m-aș mulțumi pentru moment cu oricare dintre ele. A girl can dream, right? :))

      Delete
  10. bafta multa sa reusesti sa le achizitionezi pe toate. eu am interzis la farduri anul acesta, dar rujul de la MAC e frumos tare!

    ReplyDelete
  11. Fondul de ten Chanel Vitalumiere Aqua l-am avut acum vreo 2 ani. L-am primit cadou. Insa desi toata lumea il lauda mie sincer nu mi-a placut. Avea o textura prea apatoasa si nu imi placea cum se vedea pe tenul meu. Na...acum difera de la persoana la persoana :). Daca o sa il incerci as fi curioasa si de parerea ta :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, acum mă faci să am îndoieli. Pentru că ne cam potrivim la produsele pt față... Hmm... Dar știi cum e când îți intră ceva în cap, nu? :P

      Delete
  12. Pe o parte dintre ele le-am avut, iar pe restul le vreau :)) Sper sa pun mana pe fondul de ten de la Laura Mercier vara asta ca demult mi-l doresc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că tu vei pune mânuța pe el înaintea mea, așa că de abia aștept un review. :P

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...