Monday 27 October 2014

Produse terminate #8

    A venit vremea să vă vorbesc despre produsele pe care le-am consumat în ultima perioadă. Nu sunt foarte multe produse, și mai ales, nu sunt multe produse pe care nu le-ați mai văzut pe blogul meu, dar deja nu mai suportam să văd recipientele goale, trebuia să scap de ele.

  Voi începe cu cele pe care le-ați văzut deja de foarte multe ori în articolele în care vă vorbesc despre ce am mai consumat. Iar dacă tot apar în astfel de articole, înseamnă că le iubesc și că le recumpăr, deci nu voi insista prea mult asupra lor, doar le voi menționa și unde va fi cazul, voi face trimitere către review-ul de care au beneficiat.


Apă micelară L`Oreal Paris. Găsiți un review în care o compar cu cea de la Garnier AICI.
e.l.f. Eye Primer
L`Oreal PAris Triple Active Anti-Shine. Review AICI.
Benefit Porefessional


Charles Worthington Strength & Repair Longer & Stronger Hair Masque
Batiste Dry Shampoo. Review în comparație cu alte șampoane uscate AICI.


Original Source Lemon & Tea Tree Shower Gel
Crazy Color Fire semi-permanent hair dye
Majicontrast Red - despre ultimele două găsiți informații în articolul în care vă vorbesc despre produsele folosite pentru a obține părul roșu (AICI)


În continuare produsele care nu au mai apărut în articolele despre produsele terminate.

La Roche Posay Effaclar Mat - Încă de la început nu m-am înțeles bine cu această cremă matifiantă, am și inclus-o într-un articol cu produse dezamăgitoare. Nu mi-a plăcut pentru că nu matifia deloc, dimpotrivă. Era prea grasă pentru tenul meu. Din nu știu ce motiv nu am aruncat-o imediat, iar acum câteva săptămâni am dat de ea printr-un sertar și am zis să-i mai dau o șansă. Părea să ne înțelegem mai bine, nu-mi mai lăsa filtru gras pe față, însă mi-a iritat teribil zona din jurul nasului și a gurii. Pur și simplu simțeam acele zone arse, mă usuturau și mă mâncau în același timp. Imediat ce am încetat să mai folosesc această cremă, tenul meu și-a revenit la normal.
Estee Lauder Advanced Night Repair - tare mult am mai iubit acest ser. Tenul meu s-a simțit foarte răsfățat cât am folosit acest produs. Puteți citi un review complet al său AICI. A fost și spornic, l-am folosit seară de seară din aprilie până în septembrie. Din păcate imediat ce am încetat să-l mai
folosesc tenul meu a luat-o razna. I-a luat ceva timp să se obișnuiască cu lipsa acestui ser, mai ales având în vedere că nu l-am înlocuit cu altul. Dacă ar fi să-i reproșez ceva, m-aș lega de prețul destul de mare, dar justificat, ce-i drept.


Soap & Glory Hand Maid Hand Cleansing Gel - Mi-a plăcut foarte mult mirosul său și faptul că intră imediat în piele. Cu siguranță îl voi recumpăra, dar nu imediat pentru că vreau să mai încerc și alte arome de la alte firme. Mă plictisesc repede de un parfum puternic, iar acest gel chiar m-a ținut luni bune și simt nevoia de o schimbare.
Astor SKINMATCH Concealer - Cu rușine recunosc faptul că v-am promis un review la acest produs atunci când vi l-am arătat într-o rubrică One day, One hour. Din păcate am tot amânat și s-a terminat când mă așteptam mai puțin, așa că nu m-am mai putut ține de promisiune. Dar vă voi vorbi despre el acum.
  Țin minte că am dat 30 de lei pe el și că am fost plăcut surprinsă încă de la prima aplicare. Acoperă destul de bine zona din jurul ochilor fără să fie nevoie să folosesc prea mult produs. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că se absoarbe imediat, fără  să fie nevoie să masez prea mult zona aceea sensibilă.    Dacă alte anticearcăne lasă zona de sub ochi ușor lipicioasă, acesta o lasă foarte fină, ca și cum aș fi aplicat deja pudră deasupra, FĂRĂ să o usuce. Nu știu exact ce cantitate de produs are, dar mi s-a părut că s-a terminat prea repede. De aceea m-a și luat prin surprindere când am realizat că oricât aș forța, nu mai are cum să iasă produs pentru că... nu mai e! În rest, numai de bine și eu cu siguranță îl voi recumpăra când voi mai avea ocazia.


Ați încercat vreun produs menționat în acest articol? Voi ce produse ați mai consumat în ultima perioadă?

14 comments:

  1. avem ceva in comun. porefessional il iubesc.pupi

    ReplyDelete
  2. Vai cat imi place mie Effaclarul! Matifiaza perfect pielea si culmea, nu mi-o usuca daca o aplic o data pe zi. Seara nu o folosesc, dar ca baza de machiaj e perfecta. Dupa 9 ore abia daca se vede un luciu usor. :)
    Si totusi nu o mai cumpar, nu matifiere caut, ci tratare a cosurilor si a petelor, deci o sa iau Effaclar Duo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, știu că ție îți place, dar eu nu reușesc să mă împac cu ea, deși Effaclar K, de exemplu, e crema mea preferată. Duo nu am încercat, nu prea mai am probleme cu coșurile. După muulți ani de luptă. :)

      Delete
  3. Eu iubesc Estee Lauderul:-) In perioadele cand nu mi-l permit cumpar Matricium de la Bioderma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interesant, nu auzisem de Matricium. Dar ce-i drept, Bioderma se găsește greu aici, în UK. Am și eu câteva mai accesibile pe listăpentru moment, dar parcă mereu cheltui banii pe altele și uit de ser. :)

      Delete
    2. Sunt niste fiole de la Bioderma.Au o lista de ingrediente f buna si ambalarea in fiole individuale le face super eficiente. Imi lasa o fata atat de curata, luminoasa...parca m-as fi odihnit cat printesa din padurea adormita:-)

      Delete
  4. Mi-a placut si mie foarte mult crema pentru matifiere de la L'oreal :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi normal, doar tu m-ai inspirat să o cumpăr și îți voi fi mereu recunoscătoare! :*

      Delete
  5. Batiste, Elf si micelara de la L'óreal - ne cunoastem, ne iubim. :D
    Dupa parerea mea...ai fost foarte harnica. Si pe mine ma deranjeaza recipientele goale, simt ca ma sufoca. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. În legătură cu hărnicia... știu eu că se putea mai bine :)) Pupici!!

      Delete
  6. De vreo 2 saptamani folosesc si eu Porefessional de la Benefit.Momentan,e ok,dar nu m-a dat pe spate.
    Chiar ca ai fost harnica!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știu, și eu mă așteptam la altceva atunci când l-am cumpărat prima dată... Dar oricum e unul dintre cele mai bune dintre toate cele încercate de mine. Încearcă mai multe tehnici de aplicare să vezi care ți se potrivește, e și acesta un factor important. Pupici!!

      Delete
  7. Trebuie sa incerc si eu crema de la L'oreal Anti Shine, tot am vazut-o si tot am amanat-o :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...