Saturday 4 October 2014

Favoritele lunii septembrie



Luna septembrie pentru mine a fost una destul de zbuciumată şi încărcată şi nu am avut timp să experimentez foarte mult în ceea ce priveşte machiajul. Eram pe punctul de a renunţa şi luna aceasta la articolul cu favoritele, dar  m-am gândit mai bine şi am realizat că au fost totuşi câteva produse pe care le-am folosit cu mare plăcere luna trecută (pe lângă produsele pe care le folosesc mereu şi ştiţi deja cât de mult le iubesc, nu are rost să le includ lună de lună în favorite).


L`Oreal Paris True Match Mineral Powder Foundation. Din păcate nu am putut purta această pudră ca atare toată vara pentru că nu-mi controla deloc secreţia de sebum şi după o oră străluceam ca un bec. Am folosit-o doar sub fondul de ten pentru a-l face să reziste mai mult. De când s-a mai răcorit şi tenul meu nu se mai îngraşă aşa de mult, pudra minerală a fost ca un vis. Mi-e tare drag să o aplic şi mai ales, ador aspectul natural pe care îl oferă tenului.


În ceea ce priveşte rujurile am avut 3 preferate:
MAC Impassioned. Are o nuanţă superbă şi zic eu, se potriveşte de minune unui machiaj de toamnă. 
Revlon Lip Butter nuanţa Lollipop. Îl iubesc din toate punctele de vedere, se aplică foarte frumos, e hidratant, rezistă pe buze. Pot controla intensitatea nuanţei şi acesta este iar un mare plus din partea mea. Am tot zis că-mi iau şi alte nuanţe de Lip Butters dar am tot amânat pentru că nu m-am putut hotărî asupra uneia anume. Dacă ar fi fost mai ieftine poate ar fi fost mai uşor. :))
E.l.f. nuanţa Flirtacious. Îmi place la nebunie această nuanţă şi merge de minune pe timp de zi sau cu un machiaj mai puternic la ochi. Spre surprinderea mea şi puterea de rezistenţă este una foarte bună. You go, e.l.f.!!


Victoria`s Secret - Secret Cravings Hydrating Body Lotion. V-am mai zis eu că nu sunt mare fan al loţiunilor de corp, dar din nu ştiu ce motiv luna trecută am abuzat de această loţiune. Poate din cauza mirosului, poate am vrut să miros mai dulce ca de obicei? :)) Nu ştiu, cert e că a fost un produs foarte iubit în luna septembrie.
Argan Oil of Morocco Penetrating Oil. M-am îndrăgostit de el de la prima aplicare. Îl aplic doar pe părul umed şi îşi face foarte bine treaba. Chiar şi după câteva zile vârfurile se simt hidratate, fine, elastice. Singurul dezavantaj este modalitatea de dozare care nu e foarte practică pentru un ulei de păr, sau pentru un ulei în general. Dar trec peste acest aspect când văd câte beneficii aduce părului meu. 

Aţi încercat vreun produs din cele menţionate în acest articol? Ne coincid părerile?
Voi ce aţi iubit să folosiţi luna trecută?

20 comments:

  1. pudra loreal am avut-o demult, nu mai tin minte cum era. vreau neaparat sa incerc lotiunile victoria secrets.pup, week end placut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă mir că nu le-ai încercat până acum. Sigur o să-ţi placă! Te pup, să ai şi tu un weekend frumos! :*

      Delete
  2. ma batea gandul sa imi iau si eu un ulei de pa dn aceeasi gama, acum cred ca am sa-l incerc. Produsele de la Victoria's Secret nu m-au atras deloc, dar poate le dau o sansa, cine stie?
    Lucrezi intre timp? sau inca nu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie îmi place la nebunie acest ulei, sigur o să-ţi placă şi ţie. :) Nu lucrez, nimeni nu mă vrea. :))

      Delete
  3. Eu nu m-am înțeles deloc bine cu acel ruj de la elf. :( Aceeași nuanță am și eu... și chiar îmi place, dar nu prea-mi place cum arată pe buze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm...serios_ Mie nu-mi vine să cred că e atât de bun, îmi place la nebunie! Or fi altfel produsele e.l.f. din UK? :D Mi-e greu să cred totuşi...

      Delete
  4. De acord cu lip butters Revlon. Am si eu unul...parca Strawberru Shortcake si mi se par super ca textura da...pretul e maricel. Lotiunile Victoria's Secret dau dependenta, pe bune. N-as fi crezut. Pure Seduction is my baby si acum am in plan si Love Spell, dar vreau sa mai consum din rezerve...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi că dau dependență, mai ales că eu nu mă omor după astfel de produse și totuși mai vreau. :))

      Delete
  5. Ce produse minunate! De ceva timp imi doresc sa achitionez o lotiune de la VS si nu am gasit pe la noi, am vazut pe aoro. Tu de unde le iei?

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu pe aceasta am primit-o cadou, dar oricum eu locuiesc în Anglia și îmi e mai ușor să le procur.. Îmi pare răui că nu ți-am putut fi de ajutor. :(

      Delete
  6. Of,vreau si eu uleiul de par.O sa-l caut si pe la noi,ca tare bun ar fi toamna pentru parul uscat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi că da. Dacă nu-l găsești, încearcă-l pe cel de la Avon, Advance Techniques/ E foarte bun și acela, deși puțin mai grosuț.

      Delete
  7. Lotiunile de corp Victoria`s Secret sunt divine, in timpul verii sunt perfecte, pentru ca nu sunt foarte grase, iar iarna ideale sunt unturile de la VS. Au un miros foarte frumos care se pastreaza ore intregi pe piele. Eu le comand de pe ebay. Am deja o lista lunga...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu am un unt de la VS și sunt total de acord cu tine. :)

      Delete
  8. Cat de mult mi-a placut pudra Accord Parfait (True Match)!! Eram in liceu si strangeam banut cu banut sa mi-o cumpar, costa vreo 60 lei..ah..acum vreun an am inceput s-o caut din nou, ca mi-am amintit de ea, dar ia-o de unde nu-i :(( Nu cred ca o mai comercializeaza aici..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știu, știu, și eu am iubit-o mulți ani și apoi n-am mai găsit-o. Dacă a reapărut aici, sunt sigură că va reveni și în România. :)

      Delete
  9. Am avut rujul de la Elf si l-am folosit cu mare placere, mi-a placut culoarea foarte mult :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai reușit să-l și termini? Pff...eu nu mă văd făcând asta prea curând, deși îmi place foarte mult. Dar mereu le alternez și greu le termin. :)

      Delete



  10. hello de unde si pudra minerala de la l'oreal paris de cand o caut si nu o mai gasesc :) ? mihaela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună! Eu o cumpăr din UK, din păcate nu cred că se mai găsește și în Ro momentan...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...