Tuesday 11 February 2014

One day, One hour #1


Acum ceva timp am vazut pe un blog strain un articol cu idei despre articole pe blog. Am intrat sa-l citesc nu pentru ca as fi fost in pana de idei (slava Domnului, idei am multe, timp si lumina buna pentru poze nu prea am...), ci pentru ca eram curioasa sa vad ce percepe altcineva ca idee noua si originala. Dintre toate cele 10 propuneri, una mi-a atras atentia in mod deosbit si mi-am dorit tare mult sa o pun in practica si pe blogul meu. Am incercat sa dau din nou de acel articol, sa gasesc sursa, dar nu reusesc. Dar promit ca nu ma las pana nu-l gasesc si editez postarea pentru ca nu-s o nesimtita! 
Acea persoana propunea sa se faca in mod periodic o postare in care o zi din viata blogger-ului sa fie transpusa in imagini. Practic, fiecare ora sa fie reprezentata de o poza. Un fel de vlog in imagini, as spune eu. Mie mi-a placut la nebunie ideea si pentru ca imi doresc ca pe acest blog sa abordez si sectiunea de lifestyle, acesta este cel mai bun mod de a incepe. 

Pentru ca ieri am avut o zi mai diferita, mi-am propus sa incep cu ea. Am cam dat-o in bara, pentru ca nu sunt persoana tupeista care scoate mereu aparatul/telefonul si pozeaza orice cu nonsalanta. Cam toate pozele au fost facute pe sestache, dar promit ca pe viitor sa fiu mai intepata si sa scot cadre cat mai bune. 
In functie de feedback-ul pe care il voi primi dupa 2-3 postari de genul acesta, ma voi hotari cat de des sa public astfel de articole. Mi-as fi dorit sa fie unul pe saptamana, dar totul depinde de voi. De asemenea, as aprecia si daca m-ati ajuta sa aleg intre doua nume pentru aceasta rubrica: "Vlog in imagini" sau "One day, One hour".

Sunt curioasa daca ati prefera sa comentez putin fiecare poza sau sa le las pur si simplu sa vorbeasca de la sine. Mie mi-ar placea mai mult fara comentarii, voua?
Am facut introducerea mai lunga decat mi-as fi dorit, dar am vrut sa ating toate aspectele acum. Urmatoarele postari de genul cu siguranta nu vor mai beneficia de ditamai introducerea, if any...
Va las cu orele si pozele. :)


10:00

11:00

12:00

13:00

14:00

15:00

16:00

17:00

18:00

19:00

20:00

21:00

22:00

23:00

00:00

Dupa cum se poae observa, ultima poza a fost facuta atunci  cand imi asteptam bagajul. Bineinteles ca nu aici mi s-a terminat ziua, a mai urmat un drum lungut cu masina pana am ajuns in orasul in care locuim, dar odata ce m-am intalnit cu sotul meu la aeroport, am uitat si de poze si de blog si de tot. :D Deci am inceput cu stangul aceasta rubrica, dar cu siguranta ma voi redresa. Stay tuned! 


19 comments:

  1. Imi place mai mult "One day ,one hour", dar la unele poze parca ai putea lasa o descriere scurta :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos pentru sugestii, o sa tin cont! :*

      Delete
  2. Waw, e foarte tare idee, imi place !!
    Mai asteptam :D

    ReplyDelete
  3. Me like it :) Prefer "one day, one hour" +descrieri desi dupa ce am vazut micul experiment parca merge si fara. ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Asa ziceam si eu dar vad ca cele mai multe prefera descrieri, asa ca ma voi conforma :P

      Delete
  4. waaaa ce nebunieee!!:X
    foarte tare ideea:))
    sper ca ai calatorit cum trebuie!
    te pupacesc

    ReplyDelete
  5. OMG! Ce idee misto! Ma bate gandul sa o preiau si eu! I LOVE IT! <3
    Cu toate ca, asa cum spunea cineva mai sus, nu as tranti pur si simplu pozele in articol, ci as pune si un textulet, ceva... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Data viitoare asa voi face, daca asta se doreste.. Mie mi-ar fi placut mai mult fara, sa fie doar o poveste din poze, dar nu mi-e greu sa pun si ceva comentarii :)

      Delete
  6. Super faina rubricuta cea noua. Ma gandesc de luni de zile sa fac si eu un day in the life dar nu prea cred ca sunt capabila sa stau non stop cu aparatul la mine.. Eu prefer one day, one hour si clar vreau si niste vorbe la poze!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. S-a notat! :D
      Lasa ca tu faci "What I ate on...", ceea ce mie mi-ar fi imposibil. Cand mi-e foame, mi-e foame, n-am timp de pozat..:))

      Delete
  7. foarte draguta ideea! imi place si titlul ales. In ceea ce priveste pozele, cred ca unele vorbesc si de la sine, dar unele pot fi ajutate si cu ceva comentarii.
    Asteptam cu maxim entuziasm poza intalnirii cu Marian. M-ai dezumflat la final. :)
    Roxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crede-mă că aveam în plan să fac o poză cu el, o poză cu Cola când ajungeam acasă...Dar am uitat complet când l-am văzut! Trebuie să fiu iertată! :)) :*

      Delete
  8. Iti dai seama ca esti iertata :). Te inteleg perfect! :*

    ReplyDelete
  9. Mi-ai facut dor de zborul cu avionul :) frumoasa idee de articol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Şi mie îmi place la nebunie să zbor cu avionul...
      Mulţumesc, mă bucur tare mult că a fost atât de bine primită :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...