Friday, 21 February 2014

One day, One hour #2

Pentru că trecuse mai bine de o săptămână de la prima postare din rubrica "One day, One hour", mi-am propus ca ieri, indiferent ce voi face, să pozez şi să nu mai amân articolul. Urma sa fie o zi banală, cu lenevit, mers la sală, căscat puţin gura prin oraş şi cam atât. Doar că forţele Universului s-au unit împotriva mea şi au făcut tot posibilul ca eu să nu transpir deloc, ci să umblu "prin vecini". Dar veţi înţelege imediat la ce mă refer...

~ 9 a.m.
Wake up in the morning feeling like P. Diddy... De câte ori am voie la această rubrică să încep aşa? Doar acum? OK... :))

~ 10 a.m.
Iubitul meu motan a înţeles că afara turna cu găleata şi nu avea voie să iasă şi s-a pus în pat lângă mine, să lenevim împreună.

~11 a.m.
Tot leneveală...

~ 12 a.m.
Între timp a ieşit şi soarele, ca aşa e pe aici... Vă rog să scuzaţi tomberoanele şi sacii de gunoi din faţa caselor, dar joia e ziua în care se ridică gunoiul. Şi el face parte din viaţă, nu? ;))

~ 13 p.m.
Gata pentru sală. Mi-am pus tot ce trebuia în rucsac şi am plecat spre staţia de autobuz. Ajunsă în staţie, primesc telefon de la soţul meu şi sunt nevoită să mă întorc acasă. Change of plans! Mergem la 70 de mile distanţă, până la fratele lui să-l ajute cu ceva, urmând să rămânem şi peste noapte.

~ 14 p.m
În mai puţin de o oră eram deja pe drum. Şi uite aşa ziua mea banală, s-a transformat într-o zi de vizite..

~ 15 p.m.
Tot pe drum.. *cheeky selfie*

~ 16 p.m.
Tot pe drum, dar din ce în ce mai aproape...

~ 17 p.m.
Nu ştiu ce să spun la asta...giugiuleală în grădina cumnatului? :))

~ 18 p.m.
There goes the Sun..

~ 19 p.m.
<3 Bonus: fetiţa cumnatului e finuţa noastră, cea mai dulce prinţesă!!

~ 20 p.m.
Pentru că habar n-aveam că urma să ajungem la ei, nu am apucat să iau nimic finuţei, aşa că atunci când am ieşit până la supermarket, i-am luat şi ei ceva drăgălaş. Cu guleraş, cum îmi place mie..

~ 21 p.m.
Tot cu ea... v-am zis că e cea mai dulce!

~ 22 p.m.
La ora asta eram deja în pat şi verificam ba fb-ul, ba să văd ce s-a mai postat pe blog-uri... După s-a rupt filmul, foarte posibil să fi adormit :))

Preferaţi zilele banale sau zilele în care au loc "răsturnări de situaţie"?

11 comments:

 1. imi plac zilele care se schimba subit, dar care se termina cu bine si amintiri frumoase:D
  imi place treaba cu " giugiuleala in gradina cumnatului":))
  u're the best
  :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Ms, ms..
   Da, implicit să se şi termine cu bine. :*

   Delete
 2. imi place descrierea la prima poza :))). finuta e o scumpa,sa va traiasca :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Să înţeleg că de la tine am dezlegare să o mai folosesc.. :)) Mulţumim. :) :*

   Delete
 3. Ce mult imi plac postarile de acest gen.
  Ma bucur ca apar si eu printre "activitati". ;))
  Ce simpatici sunteti! <3
  Si eu sunt fana a guleraselor.
  Imi plac si zilele banale (desi sunt atat de rare) dar si cele presarate cu activitati pe care-mi place tare mult sa le planific. :))
  Pupici

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, apari...Cu cât eşti mai activă pe blog, cu atât apari mai des :))
   Te pup, mulţumim! :*

   Delete
 4. Poza cu giugiuleala m-a topit pur si simplu! <3

  ReplyDelete
 5. Mama ce imi plac asternuturile tale!:X Love love love! Si m-a apucat asa un dor de casele alea englezesti. Cand am fost in Anglia eram cam mica si sunt sigura ca acum o vizita ar fi altfel. Casele alea insa mi-au placut din prima clipa!:) Adorabil costumasul pentru finuta. Pe mine hainele pentru copii ma fac sa devin foarte nechibzuita! Katia are de 5 ori mai multe haine decat mine!:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, şi mie îmi plac la nebunie casele lor. Îmi place să le privesc, să le pozez. :) Eu mă gândesc cu groază că atunci când voi avea un copil îi voi cumpăra hăinuţe de câte ori voi ieşi din casă. Sunt adorabile, cu siguranţă nu o să mă pot abţine.. ;))

   Delete
  2. Iti zic sigur ca asa vei face. Asa eram si eu!:)) In primul an nu se putea sa ies si sa nu ma intorc macar cu niste sosete dragute, inca un body, o bluzita..:)) Acum sta sa cada dulapul ei:)) So yeah...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...