Wednesday 26 February 2014

Se poartă culorile pastel


Nuanţele pastelate sunt în trend în sezonul primăvară-vară 2014, iar eu nu pot decât să fiu în al nouălea cer datorită acestui lucru. Le-am iubit dintotdeauna, deşi multe dintre ele "mă şterg", nu mă pun în valoare. Dar sunt atât de frumoase, de feminine şi consider că fiecare persoană de sex feminin (şi  chiar masculin :>) ar trebui să aibă în garderobă cel puţin o piesă într-o nuanţă pastel. Cu siguranţă puteţi găsi una care să vă avantajeze.
Mai devreme mă uitam pe nişte site-uri cu haine şi am găsit căteva piese tare drăgălaşe, aşa că m-am gândit să fac un colaj cu ele. Nu am rezistat şi am făcut două... pentru a vă inspira, pentru a mă inspira, pentru a vedea ceva frumos. Dacă daţi click pe fiecare piesă în parte găsiţi şi brand-ul şi preţurile, dar nu vă sfătuiesc să o faceţi neapărat. Unele preţuri sunt exorbitante, dar le-am trecut în listă după cum am mai precizat, pentru inspiraţie şi nimic mai mult. Acest articol nu e unul de tip wishlist, ci doar pentru a admira frumosul.



Pastel#2

Pastel#2 by purrrsnboots featuring beading earrings

Pastel


Care articol este preferatul vostru dintre acestea? Veţi purta nuanţe pastelate în următorul sezon?

3 comments:

  1. Totuul in colajele astea m-a topit. Iubesc nuantele pastelate Verdele menta, rozul prafuit si albastrul periwinkle sunt printre nuantele mele favorite pentru totdeauna!:)) Daca ar fi sa aleg numai cateva piese as fugi cu pantofii aia superbi Alexander McQueen, cu geanta verde menta River Island, cu rochia stil Audrey Hepburn si cu ceasul mentolat de la New Look! Gimmmeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Eram sigură că tu vei avea o reacţie pozitivă la acest articol :P Eu nu ma pot hotărî, le-aş vrea pe toate..;))

      Delete
  2. OMG SO cute pieces...very springtime mood ish :) your blog is always so fun and inspiring.

    Check out my new post ...designer brands with up to 70% discount :)

    Have a wonderful weekend dear.

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...