Sunday 16 February 2014

OOTD - Birthday outfits

Pentru că mi-am sărbătorit ziua de naştere în două locaţii, am două outfituri pentru voi. Cam trag chiulul la această rubrică, deşi am observat că e una dintre preferatele voastre, şi asta pentru că singură îmi e foarte greu să-mi fac poze, iar soţul meu nu rezistă să faca mai mult de 30 de cadre din care să am ce alege...  Nici pozele de azi nu sunt foarte strălucite, cel puţin la primul outfit nu am poze decât cu partea de sus, dar mă consolez cu gândul ca oricum partea de jos era plictisitoare.
Outfit 1 - Pentru o masă în oraş cu câteva cunoştinţe. E cât se poate de cuminte, am purtat unul din tricourile mele preferate, datorită inscripţiei - "More Issues Than Vogue" -, pe care l-am asortat cu un blazer lejer, cu niste skinny blue jeans, botine negre şi un clutch din hârtie vesel, lucrat manual.



Top - ebay
Blazer - New Look
Jeanşi - Primark 
Clutch - Cleo's Handmade 
Botine (care oricum nu se văd, dar nu care cumva să credeţi că am ieşit în picioarele goale) - ebay

Outfit 2 - În cazul acestei ţinute am stat puţin pe gânduri dacă să v-o arăt sau nu, poate pentru unele e prea îndrăzneaţă. Nu mă îmbrac aşa de câte ori ies în club, dar o dată fac două zeci şi.. o anumită vârstă, nu? 
Îmi plac la nebunie rochiile şi top-urile în stil lenjerie, aşa că mi-am creat această ţinută în jurul top-ului în stilul precizat. În poze nu se văd detaliile finuţe şi dantela foarte frumoasă care m-au făcut să mă îndrăgostesc de el. L-am asortat cu o fustă creion cu imprimeu floral, pantofi cu toc şi o geantă neagră căreia i-am ascuns bareta. Şi pentru că nu puteam ieşi aşa pe stradă, am pus deasupra acelaşi blazer lejer din ţinuta anerioară, pe care l-am dat jos imediat ce am ajuns la destinaţie. Dat fiind faptul ca sunt incredibil de albă, am "omogenizat" totul cu puţin bronz artificial. 





Top - Zara
Fustă - Primark
Pantofi - New Look
Geantă - Mango
Blazer - New Look

Am purtat acelaşi machiaj în ambele ocazii. V-ar interesa un tutorial al său? (în imagini)





14 comments:

  1. Imi plac ambele tinute....dar nuanta parului tau e dementiala !!!!. Cu ce te vopsesti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc. :) Pentru rădăcini şi la câteva luni pe lungime folosesc Majicontrast sau HiColor Highlights de la L'oreal şi între vopsiri folosesc nuanţatorul de la Loncolor (R6) sau Directions, când nu sunt în ţară. :)

      Delete
  2. Sa lasam un pic hainele, parul, machiajul...wow, mama, ce sani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-am uitat repede la nume să văd dacă cunosc persoana care a scris asta...Dap, te ştiu, e ok :))) :*

      Delete
  3. La multi ani!Ai aratat minunat ,in special in cea de-a doua tinuta!Esti foarte frumoasa!Ar fi binevenit si un tutorial in ceea ce priveste machiajul.In rest,indrazneste si pe viitor sa porti astfel de tinute care-ti scot in valoare feminitatea si sex-appeal-ul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc muuult pentru toate cuvintele frumoase! <3

      Delete
  4. La multi ani! Frumoasele ambele tinute! A doua e teribil de sexy, iti vine extraordinar. Sunt de acord cu Aley, chiar ai cu ce te mandri. :D Ca vorba aia, degeaba ai o haina frumoasa daca nu ai pe ce sa o pui. :))

    ReplyDelete
  5. Wow! Imi plac foarte mult outfiturile!
    Recunosc, al doilea e preferatul meu.Are un aer mai ...exotic! <3
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms mult, nu mă aşteptam să aibă atât de mult succes a doua ţinută. :P Ş(

      Delete
  6. ador prima tinuta!
    si llaa muullti anii cu intarziere :*

    ReplyDelete
  7. Fusta e superba, m-am indragostit de ea ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...