Friday 28 February 2014

One day, One hour #3

Ieri ne-am dus cu ceva treabă până la Nottingham, lucru care a picat la fix, pentru că trecuse deja o săptămână de la ultimul articol One day, One hour. Am profitat şi am şi vizitat puţin oraşul şi trebuie să vă spun că mi-a fost destul de greu să selectez câte o singură fotografie pentru fiecare oră de vizită, dar acesta este conceptul articolului, aşa că mă conformez.

~7 a.m. Eram deja la benzinărie, făceam plinul.

~8 a.m. Nottingham e destul de aproape de noi, aşa că am ajuns în aproximativ o oră.

~9 a.m. "Am tras" mai întâi la o cafenea, unde mi-am comandat o ciocolată caldă cu muuultă frişcă. Ador frişca!! Şi nu beau cafea, în cazul în care vă întrebaţi de ce la acea oră matinală nu mi-am comandat lichidul "minune". Beau cafea doar dacă n-am ce face, cu o tonă de îndulcitor şi cu foarte multă frişcă, până ce ajunge să semene cu cappuccino, nicidecum cu cafea.

~10 a.m. Pentru că treaba nu s-a rezolvat, ne-am întors la Caffe Nero de unde mi-am comandat un frappe cu ciocolata şi cocos de data aceasta. Bun tare, tare. Unul din avantajele faptului ca sunt pe drum, este că îmi permit să trişez şi să mă răsfăţ cât vreau, pentru că nu se depune. Doar sunt pe drum, nu? Oh, silly me...

~11 a.m.
Am trecut la vizitat mai întâi centrul oraşului... Nu m-a dus mintea să fac o poză aici în care să nu apar şi eu, asta e. De fapt, în postarea de azi o să apar mai mult decât aş fi vrut, tocmai din acest motiv.

~12 p.m.
Am intrat să mâncăm ceva într-un fel de pub foarte frumos. Vă spun sincer, aveau cea mai tare toaletă, totul era din lemn, cu mochetă pe jos. Mochetă in baie!!! Superb, dom'le!
Anyway, iniţial am vrut să vă pun poză cu ce am mâncat acolo, pentru că a fost prima dată când am mancat un mic dejun englezesc autentic. Dar am avut de ales între a vă arăta fasole cu cârnaţi şi ouă prăjite sau o poză cu soţiorul în acel pub, aşa că a câştigat soţul, evident. :D

~13
Am ajuns la castelul din Nottingham, pe care îl mai vizitasem acum 2 ani, şi pe care de abia aşteptam să-l revăd.

~14
V-am zis eu că o să apar des azi, dar trebuia să vă arăt ce era în spatele meu: tablouri absolut superbe, pictate de autori mai mult sau mai puţin cunoscuţi... Foarte frumos!

~15
Eu cu Robin Hood. Dragul de el...

~16
Înapoi acasă...

~17
M-am jucat puţin cu motanul meu pe care îl lăsasem atâtea ore singurel.

~18  Aici nu am ce să vă arăt pentru că...am adormit. Buştean! Eu nu dorm de obicei ziua, dar eram foarte, foarte obosită. Aş fi putut face o poză după în stilul "my baby caught me sleeping", dar nu sunt genul.:))

~19 Ora aia de somn mai mult rău mi-a făcut, aşa că după am avut activităţi care necesitau un efort minim. Am revăzut cu soţul meu seria House, iar aseară am terminat ultimele 2 episoade.

~20

~21
Am pierdut timpul pe facebook şi am jucat jocul meu preferat. Cine îl joacă  şi ştie cum se numeşte să ridice mânuţa! :P

~22
Puţină lectură înainte de somn şi... noapte bună! :)

14 comments:

  1. ce chic te-ai imbracat! imi place combinatia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cu drag, am fost si eu o data in nottingham, e frumos, e frumoasa anglia, am facut o data turul, dar parca m-as mai duce o data! :D

      Delete
    2. Cunosc sentimentul...deşi aş prefera să vin în Anglia doar în vizită, nu să locuiesc. :)

      Delete
  2. ai avut o zi super!:D
    mor de parul ala asa supeeerb!
    te puup

    ReplyDelete
  3. Mie nu-mi place sa lungesc cafeaua:)), imi pun doar putin lapte si miere si totul e ok ;)):D♥
    Sunt foarte dragute pozele si iti sta bine imbracata asa:)
    Ce par rosu ai!! ♥
    Sa mai faci postari din categoria asta!:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi asta e la mine, ca nu-mi place deloc cafeaua ca atare, ci doar în deserturi, de aceea rebuie să-i schimb gustul. :))
      Mulţumesc, cu siguranţă o să mai fac. :*

      Delete
  4. ce placut dimineata devreme sa bei o cafeluta intr-un loc dragut. imi place mult cum porti fusta creion cu converse! ador aceasta combinatie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, şi eu o iubesc, mai ales ca e foarte confortabilă. Tenişii nu sunt marca Converse, ci Lee Cooper. Arată identic, doar că la jumătate de preţ ;))

      Delete
  5. Frumoasa zi ati avut si castelul e frumos si iarba verde arata asa de verde si frumoasa :) eu beau si mi-ai facut o pofta acum de ciocolata calda cu multa frisca :D maine stiu ce beau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tare frumos totul, şi nouă ne-a plăcut mult! :X
      Mă bucur dacă te-am inspirat :P

      Delete
  6. Imi place tare mult ideea acestei postari. Si te apreciez ca nu uiti sa faci poze every hour. Eu sigur as uita :D
    Frumoase poze, e dragut ca reusiti sa faceti asa mici excursii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumim. :) Nu uit, când îmi propun de dimineaţă ca într-o anumită zi să fac pozele, chiar nu uit. Cel putţin în astea 3 zile de până acum nu am uitat. Să vedem pe parcurs. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...