Monday 3 February 2014

My Internet Firsts

Se intampla uneori sa imi vina cheful de a scrie pe blog seara. Da` un chef de ala nebun! Nu ca as avea inspiratie sa iasa ceva deosebit, dar parca simt nevoia sa o fac. Si se intampla ca exact in acele momente sa nu am pozele care ar trebui sa insoteasca postarea. Si cum poze la lumina becului nu fac din respect pentru voi, cei care cititi, singura modalitate de a-mi atisface "pofta" este de a face o leapsa.
Zilele trecute am vazut una destul de draguta conceputa de Lily Melrose. Pe masura ce raspundea intrebarilor, ma gandeam si la care ar fi raspunsurile mele, asa ca in seara aceasta le voi asterne pe hartie ... blog.
Titlul este destul de concludent, deci nu e nevoie de prea multe explicatii.

1. First User Name
Primul meu username cu siguranta a fost  "papillon". Nu stiu daca avea si vreun numar in coada, dar e putin probabil. Daca nu ma insel, primul an in care am avut internet a fost 2004 si pe atunci era foarte popular mIRC-ul. . MIRC-ul era (sau este in continuare) un loc pentru chat  in care se strangeau si se cunosteau persoane din toata lumea. Altceva nu stiam sa fac pe internet la vremea aceea. Silly me... Ah, da, alesesem "papillon" pentru ca adoram si ador in continuare fluturii. Paradoxul e ca nu stiu franceza, nu stiu de ce am ales aceasta limba. Probabil pentru ca "butterfly" nu era disponibil. :))

2. First email adress
Pai... mi-am facut prima adresa de mail pentru a imi putea face un cont pe forumul unei reviste. Nu spui care, revista importanta. :D Stiu ca eram obsedata sa nu afle cineva cunoscut cine e persoana din spatele acelui cont. Asa ca am ales sa includ in adresa de mail numele mamei mele *facepalm* urmat de binecunoscutul "4all" *doublefacepalm*. Aceasta adresa era: clementina4all@yahoo.com. Nu am rezistat mult cu ea, mi-am dat seama ca nu ma reprezinta, asa ca dupa maxim o saptamana, mi-am creat o alta adresa. (Cea pe care o am si astazi).

3. First tweet
La acest punct nu am nimic jenant de impartasit. Stiu ca mi-am facut cont pe twitter acum vreo 2 ani si imediat am uitat de el. Nu am ciripit niciodata nimic. Nici nu mai stiu care e adresa. 

4. First facebook status
Eh, aici mi-ar fi placut sa pun altceva, dar nu va pot minti. Eu mi-am facut cont pe facebook in 2009, dar nu mi-a placut si nu l-am folosit. Am inceput sa-l folosesc in mod regulat din august 2010. Deja aveam foarte multe persoane care stiau care-i treaba, dar eu nu. Si mandra cum sunt, nu prea am pus intrebari, m-am dat de cateva ori cu capul de pereti *nopunintended*. Asa ca atunci cand vedeam ca ma asalteaza comentariile la poze, pe perete, vin like-urile m-am speriat putin si am trantit-o: 


And now I`m stuck with it for life! Pacat, pentru ca am avut de multe ori status-uri interesante, puteam incepe si eu altfel. :))

5. First Instagram
Pana sa ma uit acum pe Instagram ca sa descarc poza, eram 100% convinsa ca prima poza pe care am pus-o a fost una cu niste frezii primite de la sotul meu. Dar se pare ca aceea e a treia poza, prima fiind cea pe care am avut-o si la profil pe IG la inceput. Una cu mine bruneta intr-o pozitie ciudata. Yes, you may laugh! :))

6. First blog
Primul meu blog a fost infaptuit acum... vreo 3 ani. Era o porcarie, in care imi descarcam toate frustrarile. Nu avea nicio legatura cu ceea ce scriu pe Purrrs`n`Boots. Nu stiu in ce masura l-am "promovat", pentru ca nu eram foarte mandra de el. Dar imi facea bine sa scriu. Nu mai stiu cum se numea, sau poate ca nu vreau sa-mi amintesc. Cred ca l-am avut vreo luna pana am spus tot ce aveam pe suflet apoi l-am inchis. Slava Domnului!

7. First Youtube video
We`re not there yet! YET! Niciodata sa nu spui niciodata, nu? :P
Nu cred ca se pun filmuletele cu primul meu motan si cateva clipuri de la nunta urcate pe Youtube, nu? Nu. Ok.

Sper ca v-a placut acest tag si ca v-am trezit si voua niste amintiri daca nu frumoase, macar amuzante. :)
Mi-ar placea sa aflu si raspunsurile voastre si chiar o sa provoc cateva persoane in mod special: DeenaDanaDianaFlorinaMacyDee.

10 comments:

  1. Hihi.. ce raspunsuri dragute ai dat. Totusi, cum ai aflat prima postare pe facebook? Doar nu ai rascolit acum toata arhiva :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms. :P
      Pai intri pe timeline-ul tau si in dreapta sus ai niste ani. Daca dai click pe un an, iti arata lunile. Si cauti prima luna in care ai postat. Eu stiam sigur ca prima data am postat in august 2010 asa ca m-am dus direct la tinta. Sper ca am fost destul de explicita. ;))
      Te astept si pe tine sa-l faci!! :*

      Delete
  2. Ce dragut sa-mi vad numele :) il voi face si eu. In timp ce citeam raspunsurile tale ma gandeam si eu la ale mele :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, asa mi s-a intamplat si mie. Super, de abia astept sa-l faci! :*

      Delete
  3. Ce dragut e tag-ul! memories, memories din adolescenta cand inventam cele mai dubioase nume pentru a fi "altfel" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, exact! :)) Poate il faci si tu! :*

      Delete
  4. Uh la laaa. Ce funny. ;))
    Accept provocarea. :)
    Iti statea foarte bie si bruneta. ai un par foarte frumos. :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abia astept sa citesc raspunsurile tale. :)
      Multumesc, nu-mi vine sa cred ca acum un an eram neagra si acum sunt rosie :))
      :*

      Delete
  5. vaiii cat am putut sa rad:)))
    Cu totii cred ca avem astfel de memories:))...mi-a placut sa citesc, e foarte funny:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ne amintim cu drag de acele momente, chiar daca au fost penibile. Poate il faci si tu!!! :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...