Monday 24 February 2014

L'oreal Elseve Total Repair Extreme Double-Serum S.O.S. - Review

Acum vreo 3 săptămâni mi-am cumpărat serumul reparator vârfuri de la L'oreal pentru că suna tare bine tot ceea ce promitea. Mi-l doream de ceva timp, dar parcă mi se părea prea scump: în jur de 35 de lei. Dar l-am găsit în Carrefour la ofertă, vreo 27 de lei, aşa că al meu a fost. Nu aveam de gând să-i fac deja un review pentru că nu m-am convins 100% de ceea ce poate, dar ieri după ce mi-am spălat părul şi am vrut să aplic produsul în cauză, am rămas surprinsă să constat că deja ieşeau goluri de aer, dovadă că era pe terminate. Am păstrat ultimele picături pentru nişte poze, să vă arăt şi vouă cum se prezintă.


Conţine doar 15 ml şi vine într-un ambalaj tare simpatic. Nu mai am cutia de carton în care l-am cumpărat, dar vă arăt poza de pe Instagram pe care am pus-o în ziua în care mi l-am achiziţionat, ca să ştiti cum se prezintă pe rafturile magazinelor. 


Pompiţa din care iese produsul are două orificii. Printr-un orificiu iese gelul, iar prin celălalt, serul. În momentul în care le aplici pe păr, acestea se combină. Mirosul este discret şi plăcut, uşor fructat şi fresh. Nu mă pricep la descrierile mirosurilor...


Ce pretinde: gelul restructurant pătrunde în nucleul firului de păr şi repară vârfurile din interior şi serul puternic concentrat în silicon care învelește și întinde suprafața firului de păr, sigilând instant vârfurile despicate. 

Datorită faptului că părul meu a fost decolorat la vârfuri în nenumărate rânduri, acestea au devenit cam uscate şi m-am ales şi cu ceva fire despicate, pe care fac tot posibilul să le tai în mod constant. Mi-am dorit de la acest ser să le hrănească, să le ofere viaţă, putându-l folosi oricând, fără teama că îmi va încărca sau îngrăşa părul. NU m-am aşteptat să "sigileze instant vârfurile despicate"! Să fim serioşi!

S-a ridicat la nivelul aşteptărilor? Intr-o oarecare măsură, DA! Era o plăcere să-l folosesc. Instant părul era plin de viaţă, mai bouncy, strălucea de sănătate. Nu-l îngraşă absolut deloc, l-am folosit atât pe păr umed, cât şi pe păr uscat. Diferenţele se vedeau şi se simţeau la atingere, părul fiind mai moale, nu se mai încurca. Problema e că toate aceste efecte sunt de moment. Nu repară nimic permanent, a doua zi părul e la fel ca înainte, ca şi cum nu ai fi aplicat niciun produs reparator pe el. Pentru că asta pretinde a fi, un produs reparator, nu un simplu ulei. Am avut răbdare cu el, m-am gândit că rezultatele se văd în timp, dar din moment ce am terminat deja tot produsul şi nu am văzut nicio îmbunătăţire în calitatea firului de păr, îmi susţin părerile de mai sus.

Dacă ar fi să iau în calcul produsul în sine, da, este un produs foarte bun. Nu m-ar deranja să-l folosesc de câte ori aş simţi că părul are nevoie de hrănire extra, chiar şi zilnic. V-am zis, senzaţia e una tare plăcută, mirosul plăcut, efectul chiar wow, DAR! nu poate fi justificat un preţ atât de ridicat pentru atât de puţin produs care până la urmă nu repară nimic! La fel de bine poate fi folosit şi un alt ulei de păr care e mult mai spornic şi care poate oferi în mare aceleaşi beneficii (singura diferenţă ar fi că în cazul unui ulei de păr riscul ca părul să se îngraşe mai repede e destul de mare, dacă nu e aplicat cum trebuie, în timp ce cu acest ser de la L'oreal nu există această problemă). 

Îl recomand persoanelor care îşi adoră părul şi vor să-l răsfeţe, dar dacă aveţi un buget destul de limitat, sincer, nu cred că merită investiţia.

Aţi încercat acest produs? Vă doriţi să-l încercaţi?



10 comments:

  1. Da,bun review multumesc.Bine de stiut ca sa caut ceva mai bun pentru parul meu.Pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu siguranţă poţi găsi ceva mai bun. :*

      Delete
  2. Eu sincer nu ma simt tentata de produsul asta. Mi se pare scumpicel pentru o durata asa scurta de viata. Sunt in schimb foarteee multumita de Syoss Glossing Shine Seal (Shine Sealling Finish Fluid), M-a tinut vreo 7 luni de aplicare de doua ori pe saptamana si mi-a placut extra mult. Si e tot cam 27 de lei. Il termin curand si sigur o sa mai cumpar unul. L-ai incercat? Daca nu, ti-l recomand.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu l-am încercat, dar sună bine. Aici nu găsesc produse Syoss, sper să nu uit atunci când ajung în Ro. ;))

      Delete
  3. Mi se pare ca are un pret destul de mare pentru o cantitate atat de mica.
    Eu folosesc serul cu ulei de argan de la Avon si este minunat, si mai ieftin. :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îl am şi eu pe acela şi îl folosesc cu drag. :) :*

      Delete
  4. Eu am oscilat in magazin intre gliss kur (cu 6uleiuri) si asta. Primul are75ml si l-am ales pt ca mereu mi-au placut produsele gliss. Il fol.pe parul umed, nu incarca deloc, hidrateaza f.bine si parul are un luciu sanatos. Bine de stiut ce poate "micutul"asta ca sa nu mai mai invart pe langa el. Arsenya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu l-am încercat, dar şi eu m-am înţeles mereu bine cu produsele Gliss. :) Pup, Arse!!

      Delete
  5. Numai eu nu sunt fan Gliss. Nu.mi plac sampoanele, nu.mi plac tratamentele si nici serumurile de la ei :(
    Roxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar fi culmea să priască chiar la toată lumea. Încă aştept produsul ăla, indiferent de destinaţia sa, care să fie plăcut în proporţie de 100% ;)) :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...