Friday 22 April 2016

Top 3 canale de YouTube preferate

Am decis! Am reușit să fac topul celor trei canale de YouTube pe care le prefer. Le urmăresc nu numai pentru videoclipurile lor, ci și pentru ele ca persoane. Astfel că sunt abonată atât la canalele lor principale, cât și la cele de vloguri. Și nu, nu le ratez niciun clip.

Pe primul loc în topul preferințelor mele se află Samantha Maria (fostă Beautycrush). Tind să cred că a fost prima persoană la care m-am abonat. Am admirat din prima secundă absolut tot la ea și mi-a plăcut să văd cum de-a lungul anilor a evoluat din toate punctele de vedere. A muncit și muncește foarte mult și asta se vede. Acum e mai în formă ca niciodată, are un stil vestimentar to die for (dacă aș fi slabă, i-aș copia toate ținutele!), face și tutoriale de beauty, dă sfaturi, nu mă plictisește niciodată și e o persoană foarte relatable. Poate de asta îmi și place atât de mult. După cum spuneam, îi urmăresc și canalul de vloguri - SamanthaMariaVlogs. Și logodnicul ei și-a făcut de curând un astfel de canal și mărturisesc că e singura persoană de sex masculin de pe YouTube căreia nu-i ratez niciun video - Jason Davis.


Pe locul al doilea o plasez pe Estee Lalonde (fostă EssieButton). Deși în ultima perioadă primește multe critici cum că nu mai pune aceeași pasiune în videoclipurile ei și că totul pare forțat, eu o urmăresc cu aceeași plăcere. E om, are zile mai bune și zile mai rele și apreciez faptul că se străduiește să fie constantă. Îmi place umorul ei, îmi place că are un conținut diversificat, îmi place ea ca persoană. Nu și stilul ei vestimentar, ce-i drept... Pe Everyday Estee - canalul ei de vloguri -, postează filmulețe și cu iubitul ei este și cu cățelul Reggie. 


Pe Zoella cred că o știe toată lumea. Deși cea mai mare parte a audienței ei e formată din puștoaice cu vârsta mai mică de 16 ani, tot mi-e dragă. Are acel ceva care mă face să dau play imediat ce postează un clip. Mi-aș dori să iasă din rutina tipică a YouTube-ului - favorite, haul-uri, tutoriale, colaborări -, știu că poate mai mult, e o persoană foarte intelingetă și creativă și mă binedispune mereu. Urmărindu-i canalul de vloguri (MoreZoella) m-am atașat și mai mult de ea și probabil de aceea trebuie să știu mereu ce face. :))


Mai sunt persoane pe YouTube cărora nu le ratez niciun videoclip, dar nu le pot numi favorite. Simt că nu le cunosc la fel de bine sau că nu mă identific pe niciun plan cu ele. Poate o să vă vorbesc despre ele cu altă ocazie.

Ce părere aveți de topul meu? Le urmăriți și voi pe aceste trei fete?
Voi ce canale de YouTube preferați? 

9 comments:

  1. eu ma uit la rusoaice, la tipele astea nu ma uit ,nu sunt pe gustul meu.week end placut,pupp

    ReplyDelete
  2. pe Zoella o urmaresc si eu dar pe Essie nu mai,nu stiu de ce nu mai mai atrage :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A pierdut mulți abonați în ultimul timp...nici eu nu nțeleg de ce... :)

      Delete
  3. 2 dintre ele sunt si favoritele mele. Adevarat ca estee e mai "lenesa"in ultima perioada.mai sunt insa si persoane care decopera si altceva in viata.iar estee are acum suficienta independenta financiara incat sa-si permits asta.cred ca e o pers.creativa si cu potential.poate vrea si altceva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa e, ai perfectă dreptate. Care sunt cele două? :)

      Delete
  4. Si mie-mi place enorm Zoella. E atat de pozitiva si vesela incat iti insenineaza si cea mai posomorata zi. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Eu nu am rabdare sa ma uit, youtube-ul pentru mine e muzica si sport, hai si deco & co. :)
    pupici

    ReplyDelete
  6. dintre cele trei Estee imi place cel mai mult, ii urmaresc toate clipurile :). nici eu nu ma regasesc in stilul ei vestimentar, dar umorul ei e genul meu plus ca e foarte relaxata si simpatica.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...