Wednesday 6 April 2016

Avon True Colour Perfectly Matte | Review

Articolul din această seară are în prim plan 3 rujuri  Avon din gama True Colour Perfectly Matte despre care mă tot țin să vă vorbesc de câteva zile. Le-am cumpărat fără să stau pe gânduri după ce am văzut un articol al unei bloggerițe în care purta aproape toate nuanțele pe buze - mare greșeală! De obicei caut swatch-uri pe mai multe bloguri sau pe youtube înainte de a investi într-un ruj, dar de data aceasta, știind că prețul nu este unul mare (16,99 lei), nu m-am mai obosit. Două nuanțe din cele trei diferă totalmente față de cum arătau pe buzele respectivei fete și acum regret investiția. Având în vedere că e greu să redăm în poze nuanțele reale, am zis să public și varianta mea, pentru a fi o sursă de inspirație în plus atunci când vreți să faceți o comandă. 
De asemenea, după ce le-am primit și le-am testat o perioadă, am mai citit și alte recenzii și am rămas surprinsă să constat că părerile în legătură cu aceste rujuri diferă mult față de a mea...





Ambalajul este unul clasic, negru, mat, iar căpăcelul are un gemuleț prin care se poate vedea nuanța rujului. 


Mi-am ales de pe site-ul lor trei nuanțe: Ideal Lilac, Adoring Love și Peach Flatters. Nu mi se pare că există nicio diferență între nuanțe în ceea ce privește finish-ul sau longevitatea.
Deși sunt mate, au o consistență foarte cremoasă care nu usucă buzele. Bineînțeles, dacă sunt pregătite corespunzător înainte de aplicarea produsului - exfoliate & hidratate. Sunt extrem de pigmentate și un singur strat e de ajuns pentru a obține o culoare intensă și uniformă pe buze. 

Cel mai tare am fost surprinsă de rezistența lor. În ziua în care le-am primit am purtat  Ideal Lilac pentru a vedea cum se comportă. Deși am mâncat și am băut fără să țin cont de ce am pe buze, am fost surprinsă să constat că la final rujul arăta aproape intact. Se transferă pe pahar, dar culoarea rămâne în continuare pe buze. Din câte mi-am putut da seama, rezistă  între 6 și 8 ore fără să usuce buzele, ceea ce mi se pare  minunat. 

Ideal Lilac e nuanța mea preferată dintre cele trei. Amuzant e faptul că am comandat-o pentru mama, pentru că eu eram sigură că nu mă va avantaja. E un roz-liliac foarte delicat pe care l-am purtat non-stop de când l-am cumpărat.


Adoring Love e iarăși o nuanță superbă. Un roz închis cu ceva tente vișinii. Din păcate mult mai închis față de cum mă așteptam. Eu nu mai port astfel de rujuri decât extrem de rar și simt că am destule pentru cât le port, așa că regret enorm că nu mi-am ales în loc Pure Pink sau Vibrant Melon. Ca cea din urmă nu am nimic asemănător în colecție.


Peach Flatters e un portocaliu - cărămiziu. Nu e deloc o nuanță vibrantă cum apare în alte swatch-uri și chestia asta mă intrigă. Din păcate nu mă avantajează deloc momentan. Poate atunci când îmi voi schimba culoarea părului va arăta altfel.



Dacă iubiți rujurile mate, eu vă îndemn să vă comandați măcar unul din această gamă. Eu aș mai comanda câteva, dar nu înainte de a mă convinge că nu am deja nicio nuanță asemănătoare în colecție. 


Voi ați încercat vreun ruj din gama AvonTrue Colour Perfectly Matte?
Ce nuanțe vă atrag?

1 comment:

  1. toata lumea lauda aceste rujuri,nu le-am incercat. mersi pentru review! pupp

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...