Monday, 7 December 2015

Ce se află în rucsacul meu pentru sală

M-am gândit ca articolul de astăzi să fie mai diferit și să abordez un subiect pe care nu l-am mai abordat până acum pe blogul meu. Pentru că era în plan o postare despre produsele terminate în luna noiembrie, și știți că nu-mi place deloc să scriu astfel de articole (dar o fac ”de nevoie”), și pentru că tocmai mă întorsesem de la sală, m-am gândit că ar fi interesant să vă arăt ce se află în geanta mea de sală. Mai exact, în rucsacul meu.
Ca un mic disclaimer, înainte să trec la ”conținut”, nu veți vedea în acest articol gadgeturi care să-mi monitorizeze activitatea, shake-uri proteice sau mai știu eu ce nebunii pe care le cară cu ei profesioniștii. Vă arăt doar ce cară la sală o persoană... normală, care încă nu știe cum funcționează fiecare aparat de acolo, dar se străduiește să învețe.


Mi-am cumpărat un rucsac pentru sală pentru că m-am gândit că e mult mai practic decât o geantă sport, pe care o poți purta doar cu ținute sport. Acest rucsac e mult mai versatil și merge purtat lejer cu multe ținute casual. Faptul că e alb e un bonus, merge cu orice! E de la Firetrap, l-am găsit la jumătate de preț (yaay!) și sunt foarte mulțumită de el. Având în vedere că sunt nevoită să car o grămadă de lucruri în el (veți vedea mai jos), nu-l simt pe umeri pentru că are bretele cu burete late. Este și foarte încăpător, ceea ce din nou, mă mulțumește pe deplin.

Eu nu merg niciodată la sală îmbrăcată în echipamentul cu care voi lucra. Încă nu mă simt destul de încrezătoare să merg în pantaloni de yoga pe stradă. Așa că îmi car hainele de schimb în geantă: pantofii sport, pantalonii colorați (să nu se vadă celulita, duh!) și un tricou lung.

Bidonul pentru apă e foarte util și nu avea cum să lipsească. Același lucru îl pot spune și pentru căști. Având în vedere că merg singură la sală, să ascult muzică  e un must, mai ales că astfel evit înteracțiunea cu orice ființă umană de acolo - e o sală mixtă.
Bentița mă ferește de momente penibile. Nu știu cum se face că eu încep să transpir de la cap :)) Și faptul că sunt roșcată înseamnă un singur lucru: transpir... roz! Așa că folosesc această bentiță pentru a evita ca transpirația să mi se scurgă pe față. TMI? Ar fi cam absurd să vorbești despre sală și antrenamente și să nu vorbești despre transpirație, nu?
Am întotdeauna un prosopel cu mine (și e roz, ghiciți motivul? :D ) din motive evidente care țin tot de transpirație.

Borseta este un accesoriu foarte util. În ea țin șervețele nazale ( eu nu merg nicăieri fără șervețele nazale), cheia de la lacăt și niște bănuți care mi-ar fi utili dacă din anumite motive aș dori să cumpăr un bidon de apă de la automatul din sala propriu-zisă.  În ea îmi țin și telefonul (cu care am făcut pozele, de aceea nu-l vedeți) la care sunt conectate căștile atunci când ascult muzică. Nu vreți să știți de câte ori mi-am scăpat telefonul sub privirile oripilate ale celor care pedalau de zor în fața mea. Pentru mine borseta e un must have la sală. Mi-aș fi dorit o borsetă neagră, însă eram disperată să-mi găsesc una cât mai repede și nu am avut de ales decât între aceasta si una argintie oribilă.
În rucsac mai iau cu mine un șampon uscat Batiste, evident și un gel antibacterial.

Pentru dușul de după antrenament am cu mine un prosop mare, dar subțire, ca să nu ocupe mult loc și să nu fie greu. Am cu mine niște gel de dus pus într-un bidonaș de travel ca să nu car cu mine ditamai bidonul sau uneori am un gel de duș în variantă mini. Mai am un deodorant spray (pentru că acolo mă îmbrac imediat după ce folosesc deodorantul, prefer varianta spray), elastice de păr, clame și mostre de prafum pentru a nu căra sticluțe întregi.

După sală optez pentru  un machiaj minimal. Puțină pudră minerală, pudră matifiantă în zona T, rimel, dermatograf negru și un ruj cât mai natural. Uneori mai folosesc și fard de obraz, unul cremă pe care îl pot tapota cu degetele, fără să fiu nevoită să car cu mine o pensulă în acest scop.
De obicei mai iau cu mine în geantă și o banană sau un baton de cereale, dar acum nu am mai avut nici una, nici alta, așa că nu am avut ce poza.

Și cam atât. Mi-a luat mai mult să fac pozele decât să scriu articolul. Asta e o premieră pentru mine. Am vrut să fiu scurtă și concisă, dar dacă aveți întrebări legate de denumirea produselor sau orice altceva, vă aștept cu drag comentariile.

Eu sunt mulțumită de ceea ce iau cu mine la sală, îmi acopăr toate nevoile. Nu simt că aș mai avea nevoie de lucruri în plus, dar nici nu aș putea renunța la nimic din ceea ce v-am arătat.
Voi cum stați la acest capitol? Ce aveți cu voi în geanta de sală în plus sau în minus?

1 comment:

  1. Foarte interesant articolul, chiar mi-a plăcut mult. Chiar dacă iei cu tine multe lucruri, fiecare din ele este practic în felul lui! Spor la exerciții! :-*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...