Wednesday, 18 November 2015

Produse terminate - octombrie

Bine v-am regăsit, dragile mele! Înainte de a trece la subiectul articolului de astăzi, vreau să-mi cer scuze pentru absența din ultima perioadă și să vă asigur că nu-mi doresc să fac un obicei din a posta o dată la două săptămâni. Din păcate ceea ce s-a întâmplat la Colectiv m-a afectat foarte tare și  chiar nu am mai avut chef să vorbesc despre smacuri pe blog și m-am gândit că nici vouă nu vă arde să citiți despre așa ceva... Pe 8 noiembrie blogul meu a făcut 2 ani și nici măcar atunci nu am putut spune ceva. Nici nu mai aduc în discuție tragedia de la Paris și tot ceea ce se întâmplă în lume la momentul actual... Tot ceea ce știu este că emoțiile negative nu fac bine și nu produc bine, așa că voi încerca să mă detașez de tot ce e urât și să vă vorbesc despre lucruri frumoase.
Remember:
                                          

Pozele cu produsele terminate în octombrie au fost făcute la sfârșitul lunii trecute cu intenția de a vă vorbi despre ele tot atunci. Pentru că nu am reușit, o s-o fac acum și astfel îmi voi reintra în ritm cu scrisul pe blog. 
L`Oreal Paris Extraordinary Oil Facial Cleansing Oil. L-am avut și în varianta veche și știți deja că sunt dependentă de el. Mai ales în perioada aceasta când apa micelară e prea rece și nu mă mai demachiez atât de des cu ea. Folosesc acest ulei, apoi îl șterg de pe față cu un prosopel înmuiat în apă caldă și mmmm... senzația e minunată. :)
Apa micelară Garnier mini. După cum vă spuneam, uleiul de curățare L`Oreal a avut întâietate, așa că luna trecută am dat gata doar 150 ml de apă micelară.

TRESemme Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray. Este un spray pentru protecție termică bun, însă nu am observat cine știe ce efecte asupra firului de păr. Mi se pare că acea keratină e pusă în denumire doar de formă. Nici strălucire în  plus nu mi-a oferit. Cu toate acestea, mi-a făcut plăcere să-l folosesc și e posibil să-l recumpăr dacă îl prind în vreo ofertă.
Șampon uscat Batiste Tropical. După cum vedeți, în ambalaj nou. Nu știu ce să mai spun despre șampoanele uscate Batiste în afară de faptul că le ador pur și simplu. :)

Pentru că roșul părului meu are nevoie de reîmprospătare, am folosit vreo 4 tuburi de Crazy Color în nuanța Fire luna trecută.

Foițe absorbante Kleenex. Sunt foarte eficiente, absorb tot! Le recomand persoanelor cu ten gras.
Soap & Glory Brow Archery în nuanța Brownie Points. Îmi place foarte mult acest ”creion”, e al doilea produs de acest gen pe care îl termin, însă nu știu dacă îl voi recumpăra pentru că deși se descurcă foarte bine în a contura sprâncenele, are un preț destul de mare pentru cantitatea pe care o are. Nu mă ține nici două luni. Din fericire am descoperit un alt produs  stil creion pentru sprâncene care e aproape la jumătate de preț față de acesta și face o treabă la fel, dacă nu chiar mai bună. Vă voi vorbi despre noua descoperire foarte curând.
L`Oreal Infallible 24H-Matte. Deja nu mai există niciun dubiu, acesta este fondul meu de ten preferat la momentul actual. Pur și simplu nu mai pot folosi altceva. Dacă vreți să aflați mai multe despre această minune, citiți aici.

Voi ce produse ați consumat în ultima perioadă și doriți să le recumpărați?

5 comments:

 1. trebuie neaparat sa incerc si eu sampon uscat!

  ReplyDelete
 2. Foarte smecher fondul de ten de la L'Oreal! Imi place si mie mult de tot :) Pups

  ReplyDelete
  Replies
  1. E genial, L`Oreal se descurcă foarte bine când vine vorba de fonduri de ten. Pupici!! :)

   Delete
 3. E pe listă fondul de ten, abia aștept să-l iau. Prea e lăudat, trebuie să văd și eu ce e cu el!
  Acum că văd la tine varianta asta a șamponului uscat, mi s-a făcut dor de el. E numai bună aroma pentru iarnă. :D
  Pupici

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...