Thursday 29 October 2015

Car boot sale - toamnă 2015

Pentru că am reușit din nou  să nu postez nimic pentru aproape două săptămâni, m-am gândit să-mi reintru în ritm cu ceva ușurel: un haul cu care v-am amenințat luna trecută, dar pe care nu am mai apucat să-l public. Este vorba despre produsele pe care le-am cumpărat la car boot sale în luna septembrie. O să încerc să nu abuzez de cuvinte precum drăguț, adorabil, (super) cute, mânca-l-ar mama ș.a.m.d. :D

Încep cu farfuriuțe cu motiv floral pentru că nu pot altfel. Nu avea decât două tanti de la care le-am cumpărat, altfel mi-aș fi luat mai multe. Le găseam eu o întrebuințare. :)) La anul (pentru că până în martie nu se mai organizează astfel de târguri) vreau să-mi iau un set complet pentru că sunt minunate, iar în România piesele de acest gen (dacă se găsesc) sunt extrem de scumpe.
Farfuriuța pentru pliculețele de ceai nu avea cum să-mi scape. Îmi doream de mult una, iar aceasta a picat la fix.

Din nou motiv floral și din nou obiecte mici. Am cumpărat cele două piese asortate pentru lapte și zahăr. Pentru că musafirii poate vor cafeaua cu mai mult lapte sau mai dulce, și trebuie să le răsfățăm privirile cu vase deosebite, nu-i așa?
Sosiera în miniatură - și deci deloc practică -, a venit cu mine dintr-un singur motiv: este absolut adorabilă!!

Si dacă tot vorbim de lucruri în minitură... iată! Mai mici și mai drăgălașe decât atât nici că se putea. Pe acestea le-am cumpărat pentru a-mi face niște bijuterii și pentru a mă holba la ele toată ziua. :D

Fructieră din sticlă, pe care, surprinzător, o folosesc pentru fructe. Nu am luat-o neapărat cu acest gând, mă gândeam să o folosesc pentru a-mi pune parfumurile pe ea, dar acasă m-am răzgândit.


Pentru că e în trend acum, vă dați seama cum am reacționat când am văzut acest platou din marmură 100% cu capac (capacul e din plastic, din păcate). Platoul este foarte greu, cum v-ați fi așteptat, și mereu am emoții când îl spăl. Deși cred că a fost conceput pentru brânzeturi, eu îl folosesc pentru prăjituri și arată tare bine pe masă.

Farfuriuța aceasta placată cu argint m-a atras tocmai pentru că nu arată perfect și se văd semnele timpului, mai ales pe margini. Nu pot să nu mă întreb cui și la ce i-a servit... :) Eu îmi țin inelele pe ea.

Deși niciun obiect (în afară de oglinda pe care o veți vedea mai jos) nu m-a costat mai mult de £2, acest bol cu picior a bătut orice ”record”, pentru că m-a costat doar 20 pence!! Vă dați seama că l-am plătit rapid și am fugit înainte ca vânzătorul să-și dea seama ce comoară mi-a oferit aproape gratis. :)) Deocamdată îmi țin câteva accesorii de păr mai deosebite în el, dar vreau să-i găsesc o întrebuințare demnă de frumusețea lui. :)

Și o ramă foto pentru că... are floricele, normal. Are și geam, dar i l-am scos pentru poză pentru că se reflectau toate în el, inclusiv capul meu. :))

Because... I am the queen of my kitchen. Duh!

Oglinda de care vă spuneam mai devreme, care e deja în perete și de aceea am fost obligată să o pozez la lumina galbenă din cameră... O ochisem cu câteva luni în urmă în IKEA (£25) și mi-a plăcut foarte mult, așa că atunci când am văzut-o la car boot mi-am băgat soțul la înaintare să negocieze cu fata care o vindea. :)) De la £10 cu cât voia inițial să o dea, am scos-o la £8. Eu zic că e foarte bine. :D

Nu prea mă arunc la hainele second hand, sunt foarte pretențioasă când vine vorba de așa ceva. Ori arată ca noi, ori nu le ating. :D Când vine vorba de bijuterii, e altceva. Le dezinfectez și mă bucur de ele mult și bine. La fel s-a întâmplat și cu aceste două perechi de cercei care mi-au plăcut foarte mult. Și deși sunt același stil, nu sunt cumpărate de la aceeași persoană. Îmi pare rău că nu am găsit mai multe bijuterii care să-mi placă.

Și pentru că tot am vorbit despre bijuterii, iată și suportul pentru cercei cu care m-am ales. Să fiu sinceră, l-am cumpărat doar pentru pasărea din vârf. Îmi doresc mai multe obiecte decorate cu astfel de păsări.

Acestea au fost obiectele drăguțe, adorabile, (super) cute, mânca-le-ar mama șa.m.d. pe care am vrut să vi le arăt. :D

Sunt curioasă care vă place cel mai mult. :)

9 comments:

  1. OMG! Am murit de ciuda si am inviat la fiecare poza! Sunt toate minunate, adorabile, manca-le-ar mama:)) Si toate fix stilul meu! Ahh cat le-as vrea la mine in batatura! Cred ca saptamana asta nu mai scapa Mr. si il trezesc obligat fortat sa mergem duminica in targ sa caut si eu comori. Mi-ai facut o pofta majora de dragalasenii. Daca ar fi sa aleg un singur lucru din toate cele cumparate de tine..nu as putea:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) Dacă încă mai sunt târguri pe acolo pe la voi, nu pierde ocazia. La noi nu mai sunt până la anul, dar pot spune că mi-am făcut ”plinul” pentru moment. :D

      Delete
  2. Multe lucruri faine, de la mari la mici! Uite in sosiera micuta poti pune sos picant, pentru 2-4 persoane ar fi suficient, ocupa putin loc pe masa si e super-mega-cute! :)
    Am salvat din bucataria soacrei mele o sosiera draguta, am piese faine de la mama, o fructiera din sticla si altele de la fostii proprietari... spre disperarea sotului. :))) Si as mai lua de prin targuri, dar ma abtin stoiniceste cu gandul ca mai intai termin apartamentul si apoi ies la vanatoare pentru completare.
    Ma intristeaza sa vad lucrurile prafuite si odata ce treci prin astfel de proiecte de renovare parca nu mai scapi niciodata de acel praf alb-gri...
    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună ideea cu sosiera. :D
      Știu cât e de greu să te abții, dar ai dreptate, mai bine te abții până scapi de praf și tot ce implică o renovare. Pupici!

      Delete
  3. Îmi plac toate mult, dar cel mai și cel mai mult... farfuriile cu motiv floral! :D Sunt absolut superbe!!
    Boluri albe asemănătoare cu al tău am văzut recent la o tipă, avea mai multe și își ținea colecția (imensă) de balsamuri de buze în ele. :)) Mi-a plăcut mult cum se vedea.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că îți plac. Eu am foarte puține balsamuri de buze, nu mă pasionează :)) Dar îmi imaginez că ar arăta foarte frumos, cum sunt ele așa frumos colorate :X
      Te pup!

      Delete
  4. Sunt foarte faineeeee! <3 Din nou nu stiu sa iti spun care mi se pare mai misto. :D

    ReplyDelete
  5. Mersi frumos, Luiza!! Ah, un sfeșnic mi-ar trebui și mie. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...