Friday 13 March 2015

L`Oreal False Lash Flutter Midnight Blacks | Review

Astăzi vreau să vă vorbesc despre o mascara cu care am o relație cam ciudată: ba o iubesc, ba mă scoate din sărite. Este vorba despre L`Oreal False Lash Flutter Midnight Blacks. 
    Pentru că mi-a plăcut la nebunie L`Oreal Volume Million Lashes Noir Excess căreia i-am dedicat un review aici, m-am gândit să încerc o altă mascara de la același brand. M-am oprit la aceasta datorită textului de pe spate: ”Butterfly Wing Effect Fibres” și pentru că promitea a fi extra black.



    Periuța este de plastic și are o formă asimetrică, asemănătoare unei aripi de fluturaș. Perii mai micuți sunt special concepuți pentru a acoperi genele de la rădăcină, iar cei mai lunguți pentru a prinde genele din colțul exterior și pentru a oferi un aspect de cat eye. În pozele demonstrative se vede că într-adevăr genele sunt acoperite de la cea mai scurtă până la cea mai lungă, sunt frumos separate și alungite. De rezultatul final nu mă pot plânge, deși mi-ar fi plăcut să fie de un negru mai intens.

un strat de mascara aplicat

două straturi de mascara aplicate

   Acum poate sunteți curioase de ce mă enervează, și o să vă spun imediat. Pentru a ajunge la rezultatul din pozele demonstrative, trebuie multă atenție și câteva minute bune acordate doar genelor. Periuța asimetrică mai mult încurcă și trebuie folosită cu multă grijă: la început folosesc partea cu peri scurți pentru a acoperi genele de la rădăcină, apoi folosesc partea cu peri lungi pentru a acoperi genele din colțul exterior. Totul cu mișcări încete, dar sigure. După ce am lăsat mascara să se usuce câteva secunde, trebuie să mă întorc cu partea cu peri scurți pentru a separa genele care s-au lipit, în special cele din colțul exterior, pentru că oricâtă grijă aș avea, tot au tendința să se lipească. 
Poate că sunt genele mele mai pretențioase, fiind foarte subțiri, dar cred că și dacă ar fi fost mai grosuțe tot aș fi considerat această periuța una dificilă.



   Al doilea motiv pentru care nu pot iubi False Lash Flutter este că deși nu e o mascara waterproof, se comportă ca una. Acest aspect ar fi ok în anumite situații, dar nu zilnic, pentru că se demachiază foarte, foarte greu, atât cu apă micelară cât și cu ulei demachiant, și ultimul lucru pe care mi-l doresc este să ”trag” prea mult de zona din jurul ochilor în fiecare seară.

În concluzie, îmi place și nu-mi place. :) Un lucru e sigur: eu nu o voi recumpăra, având în vedere câte alte variante sunt pe piață.
Din câte știu eu, în România se găsește atât în magazinele fizice, cât și în unele online și costă în jur de 40 de lei.

Sunt curioasă, voi ați avut această mascara? Cum v-ați împăcat cu ea?
Aveți în plan să o aciziționați?

8 comments:

  1. Nu am avut aceasta masacara, iar momentan am de la L'oreal Miss Manga care e destul de fain desi dupa atata promovare cred ca ma asteptam la ceva mai wow.
    Mi-a placut review-ul si sincer cred ca as vrea sa incerc si eu mascara asta, imi place cum arata pe genele tale, hihi.
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cu siguranță nu voi încerca Miss Manga, au promovat-o foarte mult și nu am citit prea multe review-uri pozitive. Să-mi spui cum ți se pare False Lash Flutter dacă o încerci. :)

      Delete
  2. Am venit pentru a citi review-ul cu multa curiozitate deoarece aceasta e mascara cu care obtin efectul cel mai grozav pe genele mele (dintre toate rimelurile prezente in trusa mea in prezent). Intr-adevar, poate fi incomoda periuta - eu aplic folosind partea bombata a ei, asa imi pare mai la-ndemana! Imi place ca imi pune in valoare fiecare geana, alungeste, da si volum!

    Am fost uimita citind ca se demachiaza cu dificultate; la mine nu se intampla asta; poate si pentru ca obisnuiesc sa curat mai intai cu apa (prind intre degete umede genele - pe portiuni ale lor - si, cu miscari usoare de glisare, fara a agresa genele, le curat, clatind in mod repetat! Chiar se curata usor! Apoi, resturile si mazgaleala din jurul ochilor se rezolva cu demachiant bifazic YR! Poate vrei sa incerci si astfel - fireste ca poti folosi orice alt demachaint bifazic! :) Pentru ca nu imi place sa ramana senzatia de uleios a demachiantului, vin si cu apa micelara - dar asta pentru ca-s eu nebuna! :))))

    Te pup, Diana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. După cum am spus, efectul îmi place și mie, dar sunt celelalte ”chițibușuri” care măîmpiedică să o iubesc 100%.
      Foarte interesant pontul cu demachierea, o să țin cont pentru următoarele variante waterproof pe care le voi încerca, pentru că aceasta e aproape terminată, nu știu dacă o voi mai folosi.
      Te pup și eu! :)

      Delete
  3. Îmi place cum arată pe genele tale, dar nici eu nu cred că m-aș înțelege prea bine cu periuța! Iar treaba cu demachiantul greu nu-mi convine deloc, și așa am genele firave. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi că aproape în fiecare seară mai vedeam o geană ”căzută la datorie! pe dischta demachiantă... :(

      Delete
  4. Varianta asta nu cred ca exista la noi, cel putin eu am la munca doar clasicul False Lash Wings. Cu care m-am inteleeees, mama-mama! Minunat! eu nici nu am dat atentie "dosului" periutei, nu m-a interesat, am folosit doar partea "curbata", cu peri lungi. Imi place de mor periuta, pentru gagicile cu genele lungi e geniala. Vad ca si tu le ai taaaare lungi si frumoase, ma mir ca a fost cu love-hate. :D
    Al meu s-a demachiat foarte foarte repede si in plus, desi nu era o varianta extra-black, mi s-a parut un negru intens si tare placut.
    L-am avut de doua ori si am o parere foarte foarte clara despre el. :D
    Imi pare rau ca nu a fost love total la "voi doi". :D
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu a vrut să fie dragoste maximă, nu mai am ce să-i fac. Îmi pare și mie rău, dar am vrut să fiu cât am putut de sinceră în review. Mă bucur să citesc și alte păreri în comentarii, așa mai văd și ceilalți cititori și pot lua o decizie. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...