Tuesday 3 March 2015

Jimmy Choo Blossom EDP | Review


Jimmy Choo introduces BLOSSOM – a bold new bouquet for bright young party girls. Sparkling and vivacious, it’s the sip of a first cocktail, the clinking of glasses with the girls, the sexy soundtrack on the dance floor. The floral fragrance opens with bright and sparkling top notes of red berries blended with a citrus cocktail. A delicate heart of sweet pea and rose complements rich and sensual base notes of white musk and sandalwood. (sursa)

   După cum v-ați dat seama și din titlu, astăzi vreau să vă vorbesc despre un nou parfum: Blossom de la Jimmy Choo. Trebuie să recunosc că e primul parfum Jimmy Choo pe care l-am testat, deci nu pot face niciun fel de comparație între Blossom și celelalte lansări ale aceluiași nume.
   L-am primit cadou și mi s-a spus că a fost recomandat ca ”cea mai nouă și interesantă lansare în materie de parfumuri”. Cutia roz cu sclipici m-a speriat puțin, m-am gândit că găzduiește un parfum extrem de dulce și... de prost gust. Sticluța mi-a dat o altă impresie: roz, dar totuși cu un design pătrățos, masculin. Deja devenisem curioasă. Am aplicat apoi câteva pufuri pe mână, as you do. Nu era deloc ceea ce credeam că va fi. M-a dus direct cu gândul la primăvară, la libertate, la ceva fructat și lejer. Pe măsură ce l-am tot folosit mi-am format o idee și mai clară despre cum miroase, cel puțin pe pielea mea: a vată de zahăr fresh. Așa îl pot descrie eu, o neavizată în ceea ce privește notele parfumurilor.

   Fragrantica.ro ne spune altceva, așa că ar fi bine să luați în considerare următoarele dacă sunteți interesate de acest parfum:
note de vârf - citrice, fructe roșii, zmeură
note de mijloc - sângele voinicului și trandafir
note de bază - lemn de santal și mosc alb

   De când am acest parfum am uitat complet de celelalte, mi se pare parfumul floral - fructat perfect pentru primăvară-vară. Rezistența este una destul de bună, dacă mă dau dimineața cu el îl simt pe piele mai bine de jumătate de zi. Este un parfum tineresc, vesel. Deși are un miros dulceag este și fresh în același timp, astfel că e imposibil să te deranjeze pe parcursul zilei cum se întâmplă cu alte parfumuri dulci.
   Foarte rar mi se întâmplă să-mi doresc să cumpăr din nou un parfum pentru că am tendința să mă plictisesc foarte repede de același miros, de aceea prefer întotdeauna să le cumpăr în cantități de 30-40 ml. Pe acesta sigur îl voi recumpăra, mi se pare că mi se potrivește, deși nu mai sunt o puștoaică. Și clar mi-a trezit interesul pentru parfumurile Jimmy Choo.
Din cercetările mele, în România Blossom poate fi comandat online de pe ebay sau amazon. Nu cred că a apărut încă în magazinele fizice.

Ați testat acest parfum?
Care este parfumul vostru preferat pentru primăvară?

1 comment:

  1. Nu am incercat acest parfum. Parfumul meu preferat pentru primavara este Truth de la Calvin Klein.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...