Monday 2 March 2015

InstaFeb 2015

Iar am lăsat să treacă o perioadă fără a mai publica articole din rubrica InstaLife și nu am un motiv concret pentru asta. Luna februarie a fost o lună scurtă, dar frumoasă, așa că voi împărtăși cu voi și aici momentele mai deosebite care au văzut filtrul Instagramului.

Luna a început cu flori, cu lalele galbene. Lalelele sunt florile mele preferate. Și nu numai că a început așa, dar după cum veți putea vedea și mai jos, a tot continuat...

Încă de la 1 ianuarie magazinele de aici, din Anglia, au început să scoată în față produsele specifice Paștelui, inclusiv ouăle de ciocolată. Am rezistat eu cât am rezistat, că am zis că e prea devreme, dar până la urmă am cedat. Iubi a găsit inclusiv iaurt cu ouă de ciocolată. Delicios!

După câteva luni bune am reușit să ajungem iar la Big Ben &co. Când am ieșit de la metrou și am dat ”nas în nas” cu el am rămas profund impresionată, deși nu e prima dată când îl văd. Are ceva aparte, ceva ce nicio poză nu reușește să surpindă în totalitate...

A urmat ziua mea și am primit acest minunat ceas Michael Kors de la soț. Modelul mi l-am ales eu încă de acasă, iar când am ajuns în magazin, soțul meu fără să știe exact ce model vreau mi l-a recomandat pe acesta. Deci e clar că mi-a fost destinat, nu? :)

Decorul și dulciurile pentru ziua mea au fost făcute de mine. Am muncit mult la ele, dar într-un final mi-a ieșit totul așa cum am vrut. Chiar mă gândesc să fac un articol diy cu decorațiunile făcute, dar ar fi un articol la care aș avea mult de muncit, așa că mă mai gândesc. Dacă sunt doritoare, aștept un semn. :)

Tot atunci am avut și un photobooth. A fost foarte distractiv și-l recomand pentru orice fel de petreceri. Îmi pare rău că nu am avut unul și la nuntă. :))

Din nou flori, de data aceasta trandafiri. Încă mai am unul deși au trecut mai bine de două săptămâni de când i-am primit.

Fără motanul meu nu se putea. Dacă aveți pisici știți că dacă lăsați o hârtie, o revistă, o carte pe pat, se vor așeza imediat peste. Aici făceam poze pentru articolul cu produse pentru casă și am întors privirea câteva secunde, timp în care el s-a făcut comod. :))

Și am încheiat luna tot cu lalele, dar și cu un mărțișor. Soțul meu nu s-a putut abține și mi-a dat mărțișorul cu câteva zile îainte. Era tare bucuros pentru că în anii precedenți nu a găsit mărțișoare aici, dar acum aveau câteva la un magazin românesc. :)


Luna voastră cum a fost? Au fost momente speciale?
Ați primit mărțișoare frumoase ieri?

Nu uitați că mă puteți urmări pe Instagram @di.diana

6 comments:

  1. ce lalele frumoase ai primit! cele galbene mi-au atas atentia din prima :)
    te pup
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/2015/02/rujurile-mele-preferate-cele-mai.html

    ReplyDelete
  2. si mie imi plac la nebunie lalelele :).

    as da iama in magazine sa iau tot ce e cu oua de cioco :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred că ai face față. sunt foarte, foooarte multe. :))

      Delete
  3. Si la noi e casa mereu plina de ....lalele si......iaurt cu oua de cioco :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...