Monday 25 August 2014

Produse dezamăgitoare #3

Iar am acumulat produse care m-au dezamăgit. Unora le-am dat nenumărate șanse în speranța că se vor comporta și cu mine așa cum s-au comportat și cu alte persoane care le-au lăudat, iar despre altele m-am lămurit de la prima utilizare. 
Voi preciza din nou faptul că aceste produse nu au funcționat în cazul meu,  dar asta nu înseamnă că sunt neapărat proaste. Alte persoane le iubesc, așa că luați rândurile de mai jos doar ca pe niște păreri în plus.

Nuanțatorul Movie Colors Red. În timp ce îmi cumpăram nuanțatorul meu preferat din România, Loncolor R6, tipa care vindea părea foarte surprinsă de faptul că am părul așa de roșu fără să fi folosit Movie Colors. Cică ar fi mult mai bun decât Loncolorul meu. Așa că am vrut să-l încerc neapărat. Mi-am dat seama de cum am început să-l aplic că nu va face ce vreau eu și am avut dreptate. Am folosit tot tubul și am respectat timpul precizat pe intrsucțiuni. După ce mi s-a uscat, părul era portocaliu! Nicidecum roșul din catalog. Am fost nevoită să umblu numai cu părul prins câteva zile pentru că avea o nuanță oribilă. 

Clean & Clear Deep Action Cream Wash. L-am cumpărat pentru că era la un preț destul de bun și conținea și acid salicilic. Treaba și-o face, curăță tenul bine, dar crema propriu-zisă oferă o senzație tare neplăcută pe ten și pe palme atunci când mă clătesc. Pentru cele care preferați creme de curățare pentru față nu cred că ar fi o problemă, dar eu mă enervez de câte ori îl folosesc. De abia aștept să mă întorc la gelul meu de curățare de la Garnier!

Elmiplant CC Cream. Da, da. Deși 99% din bloggerițe îl ridică în slăvi, pentru mine e un produs dezamăgitor. I-am dat foarte multe șanse, l-am încercat si pe temperaturi mai ridicate, și scăzute, cu pudră, fără. Rezultatul? Nu-l suport pe față! Îl simt. Mă mânâncă și nu mă pot gândi decât la momentul demachierii. Uniformizează frumos nuanța pielii și pentru câteva momente oferă un aspect natural. Dar imediat începe să lucească de parcă m-aș fi dat cu ulei pe față. În mod cert nu-l recomand persoanelor cu tenul gras sau mixt. 

Garnier 5 sec Perfect Blur. I-am dedicat un articol întreg pe care îl puteți citi AICI. După cum spuneam și atunci, nu face ceea ce promite, dimpotrivă. Fondul de ten nu rezistă deloc pe el, e un produs care mai mult strică. Nu-l recomand.

Gel de duș Bourjois. Nu știu dacă sunt mai multe game, eu vorbesc strict despre cel din poza de mai jos. E unul dintre cele mai proaste geluri de duș pe care le-am folosit. Miroase destul de bine, dar face spumă foarte greu și din acest motiv s-a terminat imediat. A fost o mare dezamăgire pentru mine, mă așteptam la mai mult din partea lui.

Maybelline Super stay 14 hr Lipstick. E cel mai lipicios ruj pe care l-am încercat și din acest motiv e tare neplăcut pe buze. Mă plimbam cu mama și purtam acest ruj și mi s-a lipit părul EI de buze!! Atât de lipicios e. Nici nu se aplică uniform. Iar despre miros nici nu mai vorbesc. Nu am probleme cu parfumul la produsele pe care le aplic pe față, dar mirosul dulce al acestuia e atât de puternic, că mă ia durerea de cap, fără să exagerez!
Rimmel Colour Rush Intense Colour Balm. Înițial am fost foarte încântată de acest produs. Apoi mi-am dat seama că... se transformă. În mai puțin de-o oră se transformă într-un stain fucsia închis. Am două nuanțe din acestă gamă și cu ambele se întâmplă exact la fel! Și e tare păcat pentru că arată foarte bine pe buze la început, se aplică frumos. Dar inevitabil ajung cu buze fucsia fără să-mi doresc acest lucru.

Ați ncercat vreun produs menționat în acest articol? Vouă v-a plăcut?
Ce produse v-au dezamăgit în ultimul timp?

21 comments:

  1. Mie gelul de dus imi place f.mult.

    ReplyDelete
  2. imi pare rau sa aud de dezamagirile tale, si eu sunt curioasa, dar nu in ceea ce priveste cosmeticele- asa ca iti multumesc de info

    ReplyDelete
  3. sunt atat de colorate :( pacat de ele ...

    ReplyDelete
  4. Eu am incercat CC Cream Elmiplant si chiar imi place..Are insa momente cand ma enerveaza la intins, parca ramane neuniform, dar in rest nu am probleme :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te cred, mie chiar mi-e ciudă că nu funcționează și la mine. Îmi place pentru câteva momente apoi simt că înnebunesc. Și e păcat, mai ales că e la un preț atât de bun..

      Delete
  5. Mă mir de rezultatele dezamăgitoare oferite de Movie Colors, nu am mai auzit să iasă portocaliu. Eu am folosit numai magenta și mov, nu și roșu, deci nu mi s-a întâmplat. Pe la alte fete am auzit numai de bine despre nuanța asta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știam că și tu ai fost mulțumită de el, încă un motiv să-l cumpăr. Dar nu știu ce a avut cu mine. Crede-mă, nici măcat palmele nu mi le-a murdătit (uitasem să-mi cumpăr mânuși). :(

      Delete
  6. Si eu am patit-o cu Movie Colors,atat cu rosu,dar si cu albastru!Credeam ca sunt singura!Au iesit niste culori spalacite si...ciudate,nici gand de ce trebuia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur să aflu că nu sunt singura, că nu am făcut eu ceva greșit cu el...

      Delete
  7. CC cream-ul e pe lista, pacat ca nu ti se potriveste, gelul de curatare Garnier si mie imi place fooarte mult! xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa pățesc eu în general cu produsele pentru față. Deși sunt foarte apreciate, mie nu mi se potrivesc din cauza tenului gras. Asta e.. :)

      Delete
  8. Rimmel Colour Rush Intense Colour Balm chiar l-as incerca si nu m-ar deranja daca s-ar transforma in lipstain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe mine mă enervează pentru că nuanța sa inițială este roz, și poate se potrivește la machiajul ochilor. Dar când se transformă în fucsia, risc să arât ca un clovn dacă am un machiaj puternic pe restul feței..

      Delete
  9. Hm, m-ai făcut curioasă în privința gelului de duș Bourjois, al meu n-a ajuns încă prin baie, dar diseară cred că-i fac prima probă, sunt curioasă dacă mie îmi va fi pe plac. :D
    Îmi pare rău că nu te înțelegi cu CC Cream-ul, eu nici nu simt că-l am pe ten. Cât despre rezistența lui pe tenul gras... pe al meu rezistă mulțumitor cu Crem Puff deasupra, deși am tenul tot gras. Acum depinde de ph-ul fiecăreia, nu la toate funcționează la fel chiar dacă tipul de ten este același.

    ReplyDelete
  10. Te inteleg cu CC creamul. Cred ca nu se potriveste tenului gras, mie imi luceste fff tare imediat ce l aplic si ma simt..uda :)) Totusi eu iarna am tenul cam uscat si atunci imi e bun
    Te inteleg si cu movie colors, imi pare rau ca ti a iesit o alta culoare..
    Gel de dus Bourjois am incercat din alta gama, una pt piele sensibila sau ceva de genul. Mi a placut la nebunie, uneori imi e dor de el :))

    ReplyDelete
  11. Cel mai tare imi pare rau ca nu ti-a placut CC Cream-ul. La mine pe bune ca a devenit produs HG. Chiar ma mir ca am stat doua luni fara sa il cumpar din nou. Toamna asta dupa ce mai consum din fondurile de ten sigur il iau iar. La restul nu ma pronunt si nu cunosc..a ba da. Am avut candva gelul de dus cu ciocolata (cica) de la Bourjouis) Nu mi se parea ca miroase a nimic, pe piele nu ramanea nici o aroma si efectiv imi simteam pielea imbacsita de la el. Alt sortiment nu am incercat dar ala tare m-a dezamagit.

    ReplyDelete
  12. Imi place sa citesc astfel de articole. Nu am incercat decat CC Cream-ul dintre cele prezentate de tine aici, care mie personal mi se pare ok, dar nu l-as mai recumpara. Gelurile de dus de la Bourjois chiar ma tenteau si ma bucur tare mult ca le-am ales pe cele de la Yves Rocher in locul lor.
    Sunt la inceput de drum, dar te astept si la mine: http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...