Monday 11 August 2014

OOTD - Baila, ”morena”...

Ieri am ieșit cu mama la plimbare și am profitat să fac și câteva poze cu ținuta, înainte ca soarele să scoată și ultima picătură de energie din mine. Am purtat cea mai dragă bluză a mea care m-a făcut să mă simt ca într-un videoclip de-al lui Julio Iglesias (https://www.youtube.com/watch?v=mEIdnMKoCtM) de câte ori m-am zărit în vreun geam. Muzica potrivită mai lipsea, căci în parc cânta fanfara. 

Dar să vă zic și o fază amuzantă.  Ieri, înainte să intrăm în parc, am trecut pe lângă o zonă unde se renova o clădire. Bineînțeles, câțiva muncitori se făceau că muncesc. Un cățel pechinez cu blana încâlcită și murdară se tot agita prin fața lor. Am fost sigure că a fost abandonat (noul sport al românilor). Nu aveam nimic de mâncare la mine, iar în apropiere nu erau magazine, așa că am mers mai departe, cu părere de rău, mai ales că muncitorii începuseră să devină ”prietenoși”. Am ajuns la o consignație de unde mi-am luat un suc și după ce l-am plătit am observat că pechinezul ne ajunsese din urmă. El se tot agita, ba pe lângă mine, ba pe lângă un alt băiat care cumpăra ceva. Așa că am scos din nou portofelul cu gândul să-i cumpăr niște eugenii (că n-are cărniță la consignație). Mama m-a văzut că stau iar la rând și m-a întrebat dacă vreau să-i iau eugenii cățelului (she knows me so well!) și i-am spus că da. La care tipul din fața mea care plătea la geam: ”lăsați că-i dau eu de mâncare acasă, că e câinele meu!” Și a început să râdă, rușinat. Awkward!!!! :)))


Gata, vă las cu pozele.








Bluză - sheinide.com (AICI)
Fustă - H&M
Sandale  - New Look
Geantă  - no name
Curea  - Primark

Cum vi se pare ținuta?

18 comments:

  1. Ce frumoasa esti! Ce conteaza calitatea pozelor cand tu radiezi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Va trebui să te mai torturez cu astfel de poze pentru că nu mă văd cu aparat nou în viitorul apropiat. Dar eu zic că, având în vedere că sunt făcute cu telefonul, sunt destul de bune. Am văzut și mai rele. :D
      Ms!! :)

      Delete
  2. Wow! Ce bine iti sta! Esti superba :*

    ReplyDelete
  3. Ahhhh Morena Morenaaaa I'll give u my loove!:)) Asta ca sa fiu si eu in ton cu tenta muzicala. Fusta rosie, par rosu, cum sa nu devina mai oamenii aia prietenosi? Tu te vezi ca esti frumoasa tare? Si eu as deveni prietenoasa daca te-as vedea pe strada!:D O bluza in genul aleia am avut si eu acum niste ani. Chiar...pe unde o fi?:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, exagerezi. Eram happy și asta s-a văzut și în poze. Mersi frumos! :)
      Caut-o!! :D

      Delete
  4. Tare faza! :)) Și arați super. Cât despre păr, îmi vine să îmi dau pălmi de ciudă!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-ți da, tu ești superbă așa cum ești. :*

      Delete
  5. Esti de treaba - iubesti si cainii vagabonzi ...
    Si hainutele tale sant frumoase si de provenienta certificata ( ! )
    Dar trebuie sa-ti spun parererea mea despre nuanta violenta a parului tau , desi nu-mi vine usor sa fac asta .
    Iar daca nu-ti spun eu , atunci cine ?!
    Comentatorii ceilalti au aratat multa bunavointa ori indulgenta insa mie parul tau imi da fiori !
    Prima senzatie este de a ma apara de un pericol iminent , apoi de a-mi feri privira si in clipa urmatoare simt nevoia acuta de a ma retrage undeva , departe de lumea dezlantuita si stridenţele ei .
    Nu este nici o urma de ironie in ce spun - este doar un regret ca nu vei intelege ca in loc sa bucuri privirile si sa te incadrezi intr-o armonie generala , reusesti doar sa frapezi negativ , sa indepartezi , sa dictezi evitari si rezerve .
    Treaba ta , dar eu ti-am spus ce cred si ce simt .
    Cand vei mai primi laude cu adresa la nuanta de par , fii mai circumspecta si aminteste-ti de povestea plina de invataminte a imparatului laudat de curteni ptr. frumusetea hainei noi croite de croitorii impostori care de fapt nu croisera nici o haina , imparatul umbland gol dar laudat de lingusitorii curteni . O voce din multimea celor prosti l-a avertizat atunci pe imparat de comic-trista realitate .
    Acum , un anonim din multimea anonimilor ori daca vrei tu - a celor multi si prosti - un anonim te avertizeaza pe tine .
    Crede-i pe anonimi : ei şun intotdeauna adevarul .
    Si tot ei - anonimii - sant sarea pamantului .

    Cu stima !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonimule, îmi pare rău că trebuie să-ți fur momentul de glorie, nu ești singurul, nu ești primul (și cu siguranță nici ultimul) care nu e încântat de culoarea părului meu. Nici prietena mea cea mai bună nu e încântată. Nici măcar tatăl meu. Șă nu crezi că primesc numai laude cu privire la această culoare ”violentă”. Nu, nu. Dar e culoarea pe care mi-o doresc eu în momentul de față. Culoarea care îmi place mie și soțului meu... și asta e cel mai important. :) Dacă se întâmplă să supere pe alții... ghionion.
      Îmi pare rău că nu ai vrut să spui cine ești, chiar sunt curioasă dacă ne cunoaștem sau nu. Nu de alta, dar să știu să trec pe partea cealaltă dacă există riscul să ne interesectăm. Chiar nu-mi doresc să te oripilez. Apreciez critica ta constructivă, sincer îți spun. Apreciez faptul că ai rupt din timpul tău pentru a-mi scrie atâtea rânduri. Îți mulțumesc, cred că e cel mai lung comentariu primit până acum. Mă simt chiar măgulită, deși pe alocuri comentariul a părut răutăcios. Comparația ta mi s-a părut exagerată. La urma urmei, nu am părul verde cu reflexe de vomă, ci e o nuanță de roșu, iar roșul pe păr (mai mult sau mai puțin strident) nu se poartă de azi, să fim serioși!
      Faptul că spui că datorită nuanței părului stric armonia generală de pe străzile României noastre dragi iar mi se pare exagerat, mai ales venind din partea unui băiat. Serios acum, uită-te mai bine, îți garantez că vei găsi alte exemple! Fetele care m-au complimentat mai sus nu aveau nicio obligație să facă asta, au făcut-o pentru că au simțit și pentru că le place. Da, știu poate părea ciudat, dar chiar se poate ca altora să le placă ceva ce ție nu-ți place. :)
      Când îmi voi schimba culoarea părului o voi face pentru că e o culoare greu de întreținut, nu pentru că nu le place unora. Ar mai fi fost multe de zis dar nu cred că mai are rost să continui.
      Te mai aștept pe la mine cu alte critici constructive. :)

      Delete
  6. Ha , ha , ha !
    Cred ca ai dreptate !
    Apreciez exprimarea ta deloc tendentioasa - nu stiu cine suporta un comentariu care in esenta era bine intentionat dar invada intimitatea , preferintele , stilul tau .
    In fapt cred ca personalitatea ta puternic conturata iti dicteaza inclusiv alegerea vestimentara , culoarea parului , etc .
    Reanalizandu-mi pozitia decid :
    Parul tau are clar o culoare interesanta , energica , plina de viata , stimulativa si nonconformista in sensul bun si creativ al cuvantului .
    Asociind culoarea la personalitatea ta , afirm cu toata consideratia ca esti reusita , placuta , interesanta !
    Incepand de astazi , cand voi vedea un par de culoare identica tie , voi zambi cu bucurie ca unui prieten drag !
    Am zis !

    Cu stima !

    ( doar un anonim )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu aveam de ce să mă supăr, toți avem dreptul la o părere, chiar dacă nu coincide cu a noastră.. Iar atâta timp cât ea este exprimată elegant și argumentat, cu atât mai puțin mă va deranja. Dimpotrivă! :)
      Dar mă bucur că am reușit să te fac să-ți reconsideri poziția. Chiar mi se pare mare lucru.
      Mă bucur mai ales pentru ”surorile„ mele roșcate care în locul unor priviri reticente, vor primi un zâmbet. Frumos! :)

      Delete
    2. Mai rar astfel de oameni, care stiu sa se exprime, chiar daca nu sunt de acord cu ceea ce vad online, oriunde ar fi, blog, facebook, instagram etc :)
      Apreciez discutia civilizata :P

      Delete
  7. Ai un par atat de lung si frumos! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...