Monday 4 August 2014

NOTD - One shade of grey

În urmă cu câteva articole v-am promis că vă voi vorbi despre ultima ojă cumpărată. M-am îndrăgostit de ea de când  am văzut-o într-un articol pe blogul Giei.  Îmi doream o ojă de vară mai cuminte, iar culoarea gri mi s-a părut perfectă. Și ca să nu fie totuși prea serioasă, efectul texturat mi s-a părut cel mai potrivit. Este Golden Rose Holiday nuanța 89. (15 lei)
Este diferită față de celelalte oje texturate de la GR. La aceasta particulele nisipoase se disting, atât vizual cât și la atingere. Din acest motiv este și mai ușor de șters de pe unghii. Nu are deloc sclipici și se usucă complet mat. Dacă nu vă plac ojele mate, puteți aplica un lac incolor deasupra. Arată frumos și așa.
 Este suficient doar un singur strat pentru a deveni opacă pe unghii, dar pentru un efect nisipos mai intens, sunt recomandate două straturi, cum am eu în aceste poze.
Rezistența este una obișnuită, de câteva zile. 





Așa arată într-un singur strat, cu lac incolor deasupra.

Cum vi se pare această ojă?
Care este oja voastră ”cuminte” de vară?

5 comments:

  1. E superba oja de la Golden Rose :) Eu nu am o oja cuminte de vara sau mai bine zis acum nu-mi vine in minte vreuna ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că nici eu nu aveam până la aceasta :))

      Delete
  2. Interesant. Nu m am gandit niciodata sa mi iau oja gri, mata, texturata, dar trebuie sa recunosc, arata tare bine! Eu port toata vara numai verde si albastru, nu stiu ce i aia oja cuminte. Poate un..albastru pastel? :)) glumesc, o oja cuminte de vara ar fi un corai peachy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu mă gândisem pănă nu am văzut swatch-urile. Mi s-a părut genială. Nu se știe niciodată când trebuie să te întâlnești cu oameni serioși. E nevoie și de o astfel de ojă :))
      Albastrul pastel e cumințel, dar nu cuminte. :))

      Delete
  3. E foarte frumoasa. Sa o folosesti cu placere.
    Cand am pofta de nuante cumintele apelez la un nude, tot de la GR. :)
    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...