Tuesday 5 August 2014

Hăinuțe, cât mai multe hăinuțe!


Suntem fete și asta ne dă ”dreptul” să ne dorim cât mai multe haine. Nu contează că nu mai avem loc în șifonier, că stau hainele și câte doua-trei pe un singur umeraș, că multe dintre ele încă sunt cu etichetă deși le-am cumpărat acum câteva săptămâni. (guilty!!) Vrem mai multe!! 
Îmi place să-mi cumpăr piese care nu se găsesc peste tot, să elimin riscul de a mă întâlni pe stradă cu persoane care poartă același lucru. Și dacă se poate, să fac lucrul acesta fără a cheltui o avere. Astfel au intrat în preferințele mele site-urile străine cu haine. Ne e din ce în ce mai ușor să comandăm, în funcție de site shipping-ul e foarte mic sau... inexistent. Mi-a picat cu tronc sheinside.com. Au haine diferite față de ceea ce se găsește în magazinele fizice, la prețuri foarte bune. Nu am reușit să fac decât o comandă de pe acest site, dar am fost foarte mulțumită. V-am prezentat piesele comandate într-un haul, AICI. Comanda a venit foarte repede, iar pieselor vestimentare nu am avut ce să le reproșez. Așa că de atunci mă tot uit pe site-ul lor și adaug în wishlist haine pe care îmi doresc să le comand în viitorul apropiat.  Nu pe toate deodată, evident. :)) Așa că m-am gândit să vă arăt și vouă ce am „dat deoparte”, rămânând să vi le prezint și într-un haul atunci când chiar vor fi ale mele. Și poate, cine știe, mă ajutați și să mă hotărăsc în privința celor care ar trebui să ajungă în posesia mea cât mai repede. 

Acest top este primul pe care l-am adăugat în wishlist. Trebuie să precizez faptul că wishlist-ul meu de pe sheinside are 6 pagini. :)) Revenind la top. Le ador pe acestea off the shoulder. Nu mă mai satur de ele. Iar acesta e perfecțiunea întruchipată. Găsiți mai multe detalii aici.

Am văzut această fustă midi într-un lookbook al unei youtuberițe pe care o rumăresc și m-am îndrăgostit imediat. Apoi am mai văzut-o și în alte lookbook-uri și mă mir că încă mai e pe stoc. Cred că mă așteaptă pe mine. Detalii, aici

Această rochie lungă mi se pare minunată. Imprimeul e unul deosebit, iar faptul că e cu spatele gol.... major bonus!! Mai multe poze și detalii aici.

Această bluziță parcă îmi strigă numele și cine mă cunoaște știe că așa e. Pur și simplu o ador. Detalii, aici.

Știți cămășile/bluzele acelea foarte transparente care ne obligă să purtăm ceva mai mult decât un sutien pe dedesubt? Bustiera de mai jos mi se pare perfectă pentru a înlocui sutienul. Arată foarte elegant și sexy pe dedesubt, dar sunt sigură că poate fi purtată și ca atare cu ceva cu talie înaltă. Aceasta sigur se va afla în coșul meu la următoarea comandă. Mai multe detalii aici.

Oh, boy, oh, boy, oh, boy!!! Mi se pare mie, sau aud ”Diana!!”? :)) Detalii aici.

Trnch-ul acesta mi se pare foarte interesant, deosebit. Și la un preț foarte mic pentru ceea ce este. Nu cred că mă voi putea abține să nu-l comand pentru această toamnă. Vă țin la curent. :P Mai multe poze și detalii aici.

Spuneți și voi, cât de drăgălaș e acest maiou? Culorile, imprimeul, modelul!! E dulce foc, nu-i așa? Îl găsiți aici.

Ador kimono-urile și deși am deja 3, nu mă pot abține să nu visez și la acesta. Ah, ce volănașe, mânca-l-ar mama!! Mai mult epoze puteți vedea aici.

Trandafiri roșii pe fond alb? Cum să-i rezist? Mi se pare incredibil de drăgălașă, chiar dacă nu am mai purtat așa scurt de vreo doi ani. Cred că la niciun articol vestimentar de pe sheinside nu am văzut atâtea poze trimise de fete din toată lumea purtând această rochie. E clar că e un must have. Detalii și poze aici.


Ăsta e un top gen ”OMG, I can`t even...” :)) E adorabil!! Îl găsiți aici.


Și gata, mă opresc cu greu, aici. Sper că nu v-am plictisit. Nu știu în ce măsură ne coincid gusturile când vine vorba de haine. Mai am și altele în wishlist și dacă vă place acest gen de articole, o să mai fac, mai ales că adaug constant lucrușoare frumoase pe listuța mea. 

Care e articolul vostru preferat din ce v-am arătat azi? Pe care l-ați purta?
Sau... pe care nu l-ați purta? :))

13 comments:

  1. imi place rochita cu trandafiri si bustiera <3 cel mai mult,si apoi primul top si bluza de sub bustiera :-D

    ReplyDelete
  2. Rochita inflorata este tare frumoasa <3

    ReplyDelete
  3. Pfff...aș purta rochița cu buline, bustiera din dantelă și rochița înflorată <3
    Și eu mă holbez pe site-ul acesta, dar și pe http://www.lovelywholesale.com, unde sunt atâtea lucruri frumoase! Mai ales accesoriile <3. Treaba cu site-ul de care zic eu e că nu știu cât sunt de serioși, mă mai interesez. Și eu am un ditamai wishlist-ul, tu chiar stai decent! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu m-am uitat la coliere pe http://www.lovelywholesale.com. Da, parcă ăsta era site-ul. Dacă afli detalii despre ei să-mi spui și mie. :D
      Și nu am pus aici tot ce am pe wishlist, crede-mă. Mai am. Și tot adaug, și tot adaug. :)) Bani să fie!! :))

      Delete
  4. Fusta cu buline, rochia cu spatele gol si bustiera sexy imi plac mult. Dar din fericire pentru mine nu am de gand sa comand din afara. Precer magazinele fizice. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci am avut milă de tine... Așa sunt eu, sufletistă... :))

      Delete
  5. si mie imi place mult bustiera aia! si chiar mi-ar trebui una, dar ma sperie masura unica. crezi ca ar veni si unei persoane cu bustul mai plin?
    si fustita cu buline este irezistibila. si bluzita alba cu bust si maneci dantelate, si kimono-ul... pfff
    Roxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roxanne, eu mi-am luat un kimono măsură unică și mi s-a potrivit foarte bine. Acum despre bustiere și sâni n-aș ști ce să spun :))

      Delete
  6. Foarte frumoase selectiile tale, imi place in mod deosebit fusta cu buline. Mi-am adus aminte cu aceasta ocazie ca am si eu doua - una neagra si una rosie cu buline albe si nu le-am imbracat niciodata. Ar trebui sa le scot la lumina :p
    Rochia cu trandafiri o am si eu, Doamne cat poate fi de grozava, jur ca toate lumea ma complimenteaza cand o port.
    Sper sa bifezi cat mai multe de pe listuta! Pupici! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am zis eu bine de la început că avem multe în șifonier pe care nu le-am purtat niciodată. :)
      Mă bucur să aflu că fusta e impecabilă în realitate. Ah, acum mi-o doresc și mai mult. Cred și eu că te complimentează, sunt sigură că arăți minunat în ea. :)
      Ai vreun OOTD pe blog cu această fustă?

      Delete
  7. Hehe, te inteleg perfect, si wishlist-urile mele de pe site-urile cu haine au o gramada de pagini :)) Rochia e superba, era bine daca o descopeream la inceputul verii, nu cand afara sunt temperaturi negative, dar acum aia e.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...