Thursday 2 January 2014

Best of 2013: make-up

S-a terminat anu`, incep topurile! :D M-am gandit  sa incep cu cele mai bune si daca sunteti interesate, fac o postare si cu cele mai proaste. Ca am avut parte si de alea, din pacate. In acest articol voi vorbi doar despre produsele de machiaj, urmand ca cele mai bune in materie de ingrijire a pielii si a parului sa fie incluse in altul. Altfel v-ati fi plictisit, zic!


Nu o sa bifez fiecare categorie doar de dragul de-a o face, ci voi mentiona produsele fara de care viata (?!) mi-ar fi fost mult mai grea. Produsele care - consider eu in momentul de fata -  nu-mi vor mai lipsi din colectie. 
In ceea ce priveste fondul de ten...chiar am vrut sa mentionez doar unul! Sincer! Dar oricate calcule am facut eu sa-mi dau seama in ce proportie am folosit un fond de ten mai mult decat altul, rezultatele nu au fost concludente.  Fiecare dintre aceste 3 are calitatile si defectele sale, fiecare imi satisface nevoile intr-un anumit moment, in functie de anumiti factori. Chiar nu ma mai vad fara vreunul dintre acestea. Asta spun acum, raportul calitate pret e unul ideal. Dar cine stie  ce mai scot astia, nu? :))
Revlon Colorstay for Oily Skin. Asta e baza, ca sa spun asa. Il folosesc cand stiu ca fondul de ten trebuie sa-mi reziste cateva ore bune, chiar daca fac vreun fel de efort, transpir, nu pot retusa nimic...
L`oreal True Match. Acesta mi se pare un pic mai natural pe ten decat Colorstay-ul, dar nu ma pot baza pe el de la...6 ore in sus, sa zicem. E destul de rezistent, dar tenul meu este extrem de pretentios si se ingrasa incredibil de repede, mai ales daca e cald, daca fac efort, daca sunt agitata etc. :)) (Capacul...e si el pe undeva...)
Rimmel Wake Me Up. In general, persoanele cu ten gras ca al meu fug de acesta. Inteleg si de ce. E un fond de ten care face tenul sa para mai tanar, mai luminos, si daca mai ies si uleiurile naturale la suprafata, combinatia nu e una foarte placuta. Trebuie folosita pudra destul de des, mai ales in zona T. Dar imi place aspectul pe care mi-l ofera initial la ne-bu-ni-e!!! Il folosesc atunci cand stiu ca e foarte frig afara sau cand n-am nevoie de "sustinerea" unui fond de ten mai mult de 2-3 ore...



In ceea ce priveste fardurile de ochi, paleta NAKED 2 mi-a fost de ajutor indiferent de look-urile pe care am vrut sa le obtin. Are toate culorile necesare pentru a realiza un machiaj soft sau dimpotriva, unul smoky. Totul tine de imaginatie. Si slava Domnului, la acest capitol nu stau prost. :))

Maybelline Color Tattoo. Fardul care m-a salvat de foarte multe ori cand eram in criza de timp sau cand nu aveam chef de "mizeria" fardului pudra...Am facut un review complet al lor aici.


Produsele de pe buze le-am tot alternat, dar am facut o medie si acestea au iesit castigatoare:
Din colectia lui Kate Moss pentru Rimmel, nuanta 101. Am tot vorbit despre aceasta nuanta, daca ar fi sa raman cu un singur ruj din toata colectia mea, cu acesta as ramane.
MAC Impassioned. Desi nu-l am de foarte mult timp, de cand mi l-am luat l-am purtat aproape zilnic. E nuanta perfecta de fucsia care poate fi purtata atat  in timpul zilei, cat si seara. Unde mai pui ca poti manca, bea, pupa (*blushing*) si el tot acolo ramane?
Max Factor in nuanta Magenta Divine. Un ruj pe care l-am folosit atunci cand voiam o nuanta nici prea-prea nici foarte-foarte. E un roz puternic, dar e intre nuantele mentionate mai sus. Si rezista si el foarte bine pe buze, desi are tendinta sa le cam usuce...
Rimmel Apocalips in nuanta Stella. E un rosu corai pe care-l ador. O formula foarte interesanta, de ruj lichid. Il iubesc!


In ceea ce priveste produsele "ajutatoare"...primer-ul de ochi de la Elf  si-a facut treaba tot anul. Il folosesc absolut de fiecare data cand folosesc un fard pe pleoapa. Cu siguranta nu o sa-mi lipseasca niciodata din colectie.
Benefit The Porefessional. Am stat putin in cumpana daca sa-l introduc sau nu in favoritele anului. Este un produs foarte bun, imi acopera porii, dar in momentul in care aplic fondul de ten deasupra, parca se topeste si-i lasa sa se vada. Cu toate acestea, daca nu-l folosesc, porii mi se vad de la 10 metri distanta, asa ca tot e mai bun decat deloc. Pentru cei cu porii mai putin vizibili decat ai mei, cred ca e un produs minune.
Maybelline Instant Anti-Age Eraser. Este un anticearcan care m-a surprins placut. Uniformizeaza foarte bine culoarea din zona ochilor lasand un aspect natural. Imi place mai mult decat ma asteptam. Singurul dezavantaj e pretul. Prea mare pentru ceea ce este...
Kit-ul de sprancene de la Elf m-a ajutat sa apar in lume cu niste sprancene decente aproape tot anul. Il iubesc si cu siguranta ii voi dedica integral o postare in curand. Merita!


Ati folosit vreunul dintre aceste produse? Le iubiti asa cum le iubesc eu?

10 comments:

  1. Si eu sunt fana a primerului ELF. Nu l-as schimba pentru nimic in lume. :)
    E singurul produs pe care l-am folosit din lista preferatelor tale.
    Sa le folosesti cu drag in continuare.
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Primerul E.L.F il am si eu si sunt foarte multumita de el. Raportul calitate-pret e super.
    Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e. chiar nu ai putea cere mai mult de la un produs de acest gen. :) :*

      Delete
  3. colorstay, color tattoo, primer elf, printre preferate anu aceasta :X pacat ca nu mi-am luat si apocalypse si concealeru eraser din UK cand am fost, dar sigur vreau sa le incerc data vitoare

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, neaparat sa le iei. Merita 100%. :)

      Delete
    2. am incercat cateva nuante apocalypse in magazin si nu m-am decis asa ca am plecat cu color tattoo, acu regret ca n-am cumparat :(

      Delete
    3. Da, sunt multe frumoase si e greu sa te decizi. :) Eu am doua deocamdata si mai vreau cateva. :)

      Delete
  4. Fondurile astea de ten tot aman sa le cumpar dar neaparat trebuie sa le incerc. L-am testat pe cel de la L'Oreal in magazin si am vazut ca acopera foarte bine. Revlon Color stay nu prea mi-a placut si Rimmel Wake Me Up e ataaat de laudat incat nu stiu cu care sa incep:))
    Ai avut parte de niste produse foarte bune in 2013! Sa le folosesti cu drag in continuare! Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu stiu pe care dintre cele 3 sa le recomand in prima faza :)) Depinde d enevoile si asteptarile tale...Sunt multe persoane care nu agreeaza Colorstay-ul, e ceva mai "pretentios" din multe puncte de vedere. Dar pentru persoanele cu tenul gras ca mine, e mana cereasca. ;))
      Multumesc! :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...