Saturday 30 November 2013

V-ati pregatit pentru Shoebox?

Astazi revin cu ceva diferit pentru ca sunt de parere ca puterea exemplului personal este mai importanta decat orice banner sau share pe facebook. Dupa cum v-ati dat seama si din titlu, este vorba despre campania Shoebox despre care puteti afla absolut toate detaliile care va intereseaza aici. In cazul in care inca nu stiti despre ce este vorba, am sa scriu cateva randuri ca sa va faceti o idee. Asa cum sugereaza si denumirea campaniei, va trebuie o cutie goala de pantofi, cativa banuti (dupa buget) si nitica inspiratie.  Urmatorul pas este sa va stabiliti o varsta, cuprinsa intre 2 si 18 ani si sa alegeti dintre un baiat si o fata. Acum nu va mai ramane decat sa mergeti la cumparaturi, avand in minte "tinta" aleasa. Ajunsi in magazin, incercati sa va imaginati ce si-ar dori de Craciun acesti copii ai caror parinti nu-si permit sa le ia NIMIC. Ce si-ar dori, ce le-ar trebui, ce i-ar bucura. Ramane la latitudinea voastra sa alegeti lucrurile potrivite, eventual, intoarceti-va putin in timp si amintiti-va ce va doreati voi la varsta respectiva. Si pentru ca nu sunt sigura daca ati inteles, aceste cadouri sunt pentru copiii nevoiasi care vor ingheta in casele lor neincalzite in aceasta iarna, vor ingheta in drum spre scoala pentru ca poarta haine prea subtiri si incaltaminte rupta, pentru copiii care nu au mai mancat o ciocolata de cateva luni si pentru care masa de Craciun va fi o masa ca oricare alta...mai mult goala. Eh? Sa va mai spun? A aparut o lacrima in coltul ochiului? Luati in calcul faptul ca aici nu e ca la vot, cand simti ca votul tau nu face diferenta. Aici FIECARE cutie conteaza, fiecare cutie va bucura un copil!
Dar sa continuam cu pasii. Dupa ce ati cumparat ce ati considerat voi ca le-ar fi util (imbracaminte, rechizite, dulciuri, jucarii etc), le aranajati frumos intr-o cutie de pantofi care a fost in prealabil impachetata cu hartie de cadou (cutia si capacul se impacheteaza separat), apoi treceti pe capac cui i s-ar potrivi cutia (de ex: baiat, varsta cuprinsa intre 7 si 9 ani) si va interesati de locatia sau locatiile din orasul vostru si mergeti cu ea acolo. Locatiile le puteti vedea aici. Sunt mai multe ca niciodata. :) Asta e tot.
Sincera sa fiu, daca sunteti in fata unui calculator si cititi asta, mi-e imposibil sa cred ca nu va permiteti sa oferiti macar o cutie pentru un copil. Tineti cont si de faptul ca puteti oferi si lucruri de-ale voastre care nu va mai sunt de folos, cu conditia sa fie in stare foarte buna, asa cum v-ar placea si voua sa le primiti. Asa ca nu cautati scuze si implicati-va in ceva care va va implini sufleteste Craciunul acesta.

Si pentru ca spuneam la inceputul postarii despre exemplul personal, astazi am reusit sa termin si eu 2 cutii. Una pentru o domnisorica si una pentru un baietel. Vor avea de parcurs un drum lung pana la Londra si de acolo pana in Romania. Dar imi pot imagina deja bucuria pe care o vor simti cei doi cand le vor primi, am pus mult suflet in ele. :)
Va las cu cateva poze.
Inca ceva: nu uitati de termenul limita care e 13 decembrie. Pentru romanii din strainatate, termenul e unul mai scurt. Pentru Londra, de exemplu, 5 decembrie.


Purrrs`n`presents! :D




5 comments:

  1. Ma bucur mult sa aflu de campanie, si inca in timp util! Toata lumea ar trebui sa incerce sa fie maibun, macarin perioada asta!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, sper participe cat mai multe persoane anul acesta. :)

      Delete
  2. la mine pe blog te asteapta un tag :)

    http://www.artliving.ro/the-cinderella-tag/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce frumos, ce frumos, ce frumooos!! Ma baga si pe mine lumea in seama!! :)) Multumesc, am vazut despre ce este vorba, abia astept sa-l fac! :*

      Delete
  3. Ce idee frumoasa, imi pare rau ca nu am aflat la timp despre ea :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...