Friday 22 November 2013

MAYBELLINE COLOR TATTOO

Sau MAYBELLINE NEW YORK EYESTUDIO COLOR TATTOO 24 HOUR CREAM GEL SHADOW (mouthfull!). 
Dintotdeauna am avut o relatie "dulce-amaruie" cu produsele din gama Maybelline. Au fost cateva "hits" dar si serioase "misses" de-a lungul anilor. Si in ciuda acestui fapt, iata ca am ales ca prima recenzie  ( Nu-mi place cuvantul "recenzie"  o sa folosesc "review" de acum incolo.) de pe blogul meu sa fie al unui produs Maybelline. Cei care nu v-ati dat seama dupa titlu de ce, veti afla din randurile urmatoare.
Mereu m-am ferit de produsele crema pentru ochi. Avand pleoapele uleioase, orice fard se strange in pliuri in mai putin de-o ora daca nu folosesc un primer. Asa ca ideea de a aplica un fard sub forma de crema mi se parea inimaginabila. Reclamele la Color Tattoo nu m-au convins deloc, prea vorbeau din carti. Multe promisiuni pompoase menite sa te convinga sa cumperi produsul. Insa m-au convins persoanele care le-au testat si care le-au ridicat in slavi pe blog-uri sau pe youtube. Asa ca am cumparat culoarea On and on Bronze si m-am indragostit iremediabil. Ulterior, mi-am mai cumparat 4 nuante si intentionez sa le achizitionez pe toate pentru ca sunt pur si simplu minunate si au si un pret decent.

Si acum sa va spun de ce le iubesc atat de mult:

Pros:
- nu se strang in pliurile pleoapei, nici daca le am pe ochi de dimineata pana seara. Nu stiu daca rezista 24 de ore asa cum pretind, dar cine sta cu machiajul pe fata 24 de ore??
- nu se transfera, nu se imprastie pe ochi. Sunt rezistente la apa si asta e iar un lucru foarte important pentru mine pentru ca am ochii foarte sensibili, care lacrimeaza mult.
- reprezinta o baza excelenta pentru alte farduri pudra. Le intensifica nuanta si le ajuta sa reziste mult mai  mult pe pleoapa.
- nu-si schimba culoarea odata cu trecerea orelor, asa cum pot face unele farduri.  Dupa 6-7 ore fardurile pudra pot disparea pur si simplu de pe pleoapa, in functie de temperatura, activitatea sustinuta. Gelul-crema Color Tattoo va ramane, indiferent de factorii externi, ca in momentul in care l-ai aplicat.
- sunt foarte, foarte pigmentate si intensitatea culorii se poate obtine, dupa preferinte, in functie de modalitatea de aplicare si a numarului straturilor aplicate.
- se aplica foarte usor cu degetele sau cu o pensula cu peri sintetici. Se blenduiesc foarte usor si spre deosebire de fardurile pudra, nu trebuie sa ai grija faptului ca praful ti se va imprastia pe fata.
- e destul produs intr-un recipient cat sa tina luni intregi, utilizat in mod constant. Daca nu e folosit foarte des, poate tine si mai mult, singura conditie este sa nu fie lasat fara capac prea mult timp, pentru a nu se usca. Dar asta e o regula de bun simt. :)

Cons:
- sunt intr-un recipient de sticla foarte solid, dar si foarte greu. Lucru putin incomod pentru cei care calatoresc destul de des si vor sa le ia cu ei.
- nu este trecuta nicio data de valabilitate pe ambalaj. Pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, oricum le voi termina pana ca produsul sa fie considerat expirat. :)


Eu am 5 culori deocamdata, dintre care 2 sunt mate ( Permanent Taupe si Endless Purple) si 3 metalice: On and on Bronze, Immortal Charcoal si Metallic Pomegranate, cea din urma fiind si preferata mea. 


Am observat ca denumirile difera. Au un nume in S.U.A., altul aici, in U.K. si altul in Romania. Culorile sunt cam aceleasi peste tot, desi am inteles ca unele sunt in editie limitata. Nu am aflat insa care sunt acelea. In Romania se gasesc doar 8 nuante, iar pretul difera in functie de locul de unde le cumperi, dar este de aproximativ 30 de lei.

Am incercat sa le pozez si pe ochi, dar va spun sincer ca aceste poze nu le fac dreptate. Le-am facut in fata geamului pentru a prinde lumina naturala si au iesit cam spalacite. Culorile sunt mult mai intense, cam cum le vedeti swatchuite pe mana in poza de mai sus. Dar m-am gandit sa le pun si-asa, poate va faceti o idee despre cum arata aplicate.

Endless Purple

Immortal Charcoal

Permanent Taupe

Metallic Pomegranate

On and on Bronze


Voi le-ati incercat? 






10 comments:

  1. Am si eu doua. Permanent Taupe si Pink Gold. Le iubesc pe amandoua. Ceva mai mult Pink Gold-ul pentru ca Permanent Taupe care e nuanta mata mi se pare mai dificil ca textura si aplicare. Si in general cam toata lumea am vazut ca se plange un picut de cele mate. Ma mai tenta foarte tare On and On Bronze. Si nuanta aia de Pomegranate pe care o ai tu dar am realizat ca nu as purta-o suficient de des ca sa o justific. Mai ochisem si niste nuante de mahon si kaki in editie limitata din US dar pariez ca la noi nici n-o sa apara asa ca sunt calma!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. De asta mi-e ciuda si mie, ca nu pot purta Pomegranate atat de des precum imi doresc. Am vazut azi si eu Pink Gold in Boots, e urmatoarea pe lista mea acum. Eu credeam ca Pink Gold e varianta romaneasca a lui Pomegranate,ca si aia are particule aurii prin el. Silly me. :D Asa e, cele mate se aplica mai greu, dar mie "mi s-a dat mana" si la ele si nu ma mai chinui. Oricum sunt o baza f buna, daca nu arata de unele singure bine pe ochi. :)
      Thanks for the comment! :)

      Delete
  2. Nici eu nu mai am mari probleme cu Permanent Taupe acum, dar la inceput ma enerva cumplit!:)) Oricum o folosesc mai des ca baza, exact cum spui si tu. Pink Gold in schimb il port si de sine statator si e super! E frumos si pe post de iluminator pe pometi:X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, nici nu m-am gandit ca ar putea fi folosit si ca iluminator. Super idee!! Acum il vreau si mai mult. :))

      Delete
  3. Mi-a placut aia cu "dar cine sta 24 de ore cu machiajul pe fata???" Eu, de exemplu :)) Zici ca se gasesc si la noi? Sa ma pun pe cautat... ;))
    Mult succes cu blogul
    Aley :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, draga mea. :)) Chiar, nici nu mi-a trecut prin cap. Ms pt feedback, uitasem ca sunt si oameni care muncesc atat. Now I feel stupid! O sa tin cont pentru viitoarele postari. :P Sunt in Ro si ti le recomand din toata inima. :)
      Multumesc!! :*

      Delete
  4. nu le am inca .. dar poate le voi achizitiona

    ReplyDelete
  5. Mi-am luat si eu on and on bronze si e f.dragut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super!! Încă e preferatul meu dintre toate. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...