Friday 8 November 2013

I want to blog free!

Stim cu totii ca in orice situatie, cel mai greu e inceputul. E greu sa incepi, apoi lucrurile vin de la sine (sau nu?!). Asa e si cu blogul meu... Greu mi-a fost sa aleg un nume, un background pe placul meu si acum, sa scriu prima postare  (#firstworldproblems). Habar n-am ce ar trebui sa scriu aici, ce v-ar interesa, ce se cade, exista reguli?? Cum dorinta de a scrie pe acest blog e mult prea mare, nu o sa mai pierd timpul, si-asa pretios, si o sa trec in revista ceea ce cred eu, ar fi necesar sa stiti daca ati dat de blogul meu.

Cred ca e mai bine de un an de cand imi doresc sa am un blog al meu si nu pentru ca ar fi trendy, ci datorita faptului ca iubesc atat de mult tot ceea ce tine de cosmetice si moda, incat imi doresc sa am coltisorul meu in care sa pot scrie despre ele, in voie, fara sa par nebuna (viseaza, Diana, viseaza!). Am inceput prin a urmari videoclipuri make-up & fashion related pe youtube si m-am indragostit de "lumea" asta. Stiam ca nu as fi in stare sa fac astfel de filmulete si ca probabil nimeni nu s-ar uita la ele, asa ca am inceput sa citesc blog-urile favoritelor mele de pe youtube. Si mi-am spus ca asta as putea face. Eram viteaza tare in mintea mea pentru ca iata, dupa cum am spus, a trecut mai mult de un an si eu tot nu am avut curajul sa ma pun cu burta pe tastatura (a nu se lua ad litteram). 

Daca ati citit descrierea de la About me, veti sti deja ca locuiesc in Anglia, dar o data la cateva luni vin in Romania, asa ca voi scrie atat despre produse care se gasesc aici, cat si despre produse de pe plaiurile mioritice. Astfel, veti avea o idee despre cele care merita sa fie asteptate pe standurile din Romania sau care merita sa fie comandate de peste mari si tari. Postarile legate de haine si accesorii nu vor lipsi, va garantez! 


Daca ati ajuns pana aici, va multumesc pentru timpul acordat si sper ca am trezit in voi dorinta de a reveni pentru a vedea daca sunt sau nu in stare de ceva. Hugs & Kisses!!

14 comments:

  1. Welcome to the dark side! We have cookies!:)) And a lot of lipstick:P! :*:*

    ReplyDelete
  2. bine ai venit!
    eu am schimbat vreo 3, 4 bloguri pana m-am stabilit, si sper sa raman o data si o data la asta.
    da, e foarte greu cu numele daca nu esti suta la suta hotarata ce vrei sa faci !
    iti doresc succes si o sa te adaug in lista mea, si chiar daca nu am foarte multi vizitatori, o sa cresc incet si frumos :)

    am si un giveaway, te invit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum nu ai multi vizitatori? :P Tu ai vazut cati am eu? :)) Eu cred ca perseverenta este cheia. O sa crestem si noi, o sa vezi. :) Si eu te adaug, nu pt ca ai spus tu ca o faci ci pentru ca ai un blog tare dragut si "clean", cum imi place mie. Succes si tie!

      Delete
    2. :))) ce haioasa esti. exact, perseverenta este cheia. ei, eu am cateva cititoare-prietene care au venit pe blogul meu nou, dar asa e... s-au mai pierdut... oricum ma bucur ca mi-am facut un blog/domeniu/gasit nume pe care sa il simt al meu si sa il folosesc pe o perioada mai lunga!

      Delete
    3. Din cate stiu eu, asta cu gasitul numelui e cea mai grea parte. Deci am trecut amandoua cu bine ;)) Acum e ca si cum am fi nascut amandoua cam in acelasi timp si o sa iesim cu copiii in parc impreuna :))) Sa speram ca amandoi se vor dezvolta frumos :)

      Delete
  3. Bun venit in blogosfera! ;;)
    Vei vedea ca totul va veni de la sine!
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru primire! Ce frumos! :)
      Pupicei!

      Delete
  4. Spor la scris! Si eu de curand mi-am schimbat subiectele blogului, am trecut de la poezii si altele, la cosmetice. Ce sa facem domne daca ne place?? :)) Eu lucrez in domeniul asta si nu ma pot abtine sa nu scriu despre asta. :D
    Succes cu bloguletul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interesanta trecere, o sa trec si eu pe la tine sa vad cum merge treaba :P Multumesc frumos, succes si tie! :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...