Tuesday 19 January 2016

Produse terminate - noiembrie și decembrie

Știu că am trecut deja de jumătatea lunii ianuarie, dar eu am o ”datorie” de anul trecut de achitat. Nu am apucat să vă scriu despre produsele consumate în lunile noiembrie și decembrie, așa că astăzi mă prezint în fața voastră cu poze urâțele, dar cu păreri sincere. :)) 


Batiste Dry Shampoo - Tropical și Bloom. Îmi plac mult amândouă, sunt printre preferatele mele. Și îmi plac tare mult și noile ambalaje ale șampoanelor uscate Batiste. Dacă sunteți familiare cu aceste produse v-ați dat deja seama că ambalajul variantei Bloom face parte din noua colecție.
L`Oreal Majicontrast Red - Înainte de Crăciun mi-am refăcut și rădăcinile părului și am folosit mult iubita vopsea Majicontrast. Am tot folosit și multe tuburi de Crazy Color -Fire pentru a reîmprospăta culoarea. Dacă îmi urmăriți pagina de facebook știți deja că mi-am schimbat culoarea părului între timp iar de acum încolo veți vedea alte nuanțe menționate... :)
Organix Argan Oil of Morocco -  Sinceră să fiu, m-am chinuit să termin acest produs. Nu am simțit că face mare lucru pentru părul meu decât în primele săptămâni de  utilizare, când am impresia că l-am și inclus printre favoritele lunii.


Garnier Pure Active Exfobrusher Spot Fighter - Nelipsit din rutina mea de îngrijire a tenului.
No7 Beautiful Skin Day Cream - Am încercat pentru prima dată un produs de îngrijire a tenului de la No7 și chiar mi-a plăcut. Am folosit cu plăcere această cremă, atât dimineața, cât și seara (da, știu că e o cremă de zi) și mi-a plăcut că mi-a lăsat tenul hidratat și că a controlat secreția de sebum cțt de cât. Nu a excelat la acest capitol, ce-i drept.
Victoria Secret Secret Craving - Black Currant & Vanilla Absolute Body Lotion - Mi-a plăcut mult această loțiune, deși a avut un miros foarte dulce și de obicei nu mă împac cu acest tip de mirosuri. Cumva a fost ușor de purtat pentru că aroma nu era foarte puternică și nu o simțeam în permanență.
The Body Shop Ginger Sprakle Body Butter - Mi-a plăcut mult și acest unt de corp, deși mirosul nu a fost nici pe departe cum mă așteptam. Dar poate că a fost mai bine așa pentru că mie nu-mi place turta dulce.


Johnson`s Baby Shampoo - L-am folosit pentru a-mi spăla pensulele și ca de obicei am fost foarte multumiță pentru că le curăță bine și le lasă moi și fine.
Dove Purely Pampering Body Wash - Coconut Milk & Jasmine Petals - L-am mai avut și deși nici atunci nu am fost foarte mulțumită de miros, l-am cumpărat din nou. Cu sigurnță a treia oară nu voi mai face aceeași greșeală.
Gel de duș Original Source - Mango - Da, da, da!
Wilko Feminine Intimate Cleansing Wash - Nu, nu, nu! :))
Tony & Guy - Nourish Reconstruction Mask - Am fost dezamăgită de acest produs. Mă așteptam la mult mai mult din partea unei măști Tony & Guy, dar pot spune doar că s-a comportat ca o mască de păr bunicică și atât. Aș recumpăra-o doar la ofertă, în niciun caz la preț întreg. Nu merită atâția bani.
OGX  Anti - Breakage Keratin Oil Shampoo - E șamponul meu preferat și nu știu cum de am uitat să-l includ în lista descoperirilor din anul 2015. Cu siguranță îl voi recumpăra, am făcut-o deja de câteva ori, dar acum testez un alt șampon OGX și mai am în plan altele, în special pe cel cu lapte de cocos, care e foarte lăudat.


Bath & Body Works - Mad about You Antibacterial Hand Gel - Cuvintele nu pot descrie cât de mult mi-a plăcut acest gel antibacterial, deși nu ar fi trebuit, având în vedere faptul că poate fi procurat doar din America. Mirosul e unul demențial, genul de miros de care nu te poți sătura și nu te poți scârbi oricât de mult și de des l-ai simți. Am văzut pe site că au mai multe produse cu același miros în colecție, așa că sper ca BBW să fie cât mai curând disponibil și în Europa.
Jimmy Choo - Blossom - un parfum care mi-a plăcut mult și de care m-ambucurat în mod special în timpul verii. Arăta bine și sticluța, chiar îmi pare rău că s-a terminat. Nu-l voi recumpra pentru că e mai mult un parfum pentru adolescente (eu l-am primit cadou), dar îmi voi aminti mereu cu drag de el. :)
Oral - B Sensitive Mouth Wash - Mi-a plăcut mult pentru că nu conține alcool. O voi recumpăra cu siguranță.
Deodorante Mitchum - roll on & spray. Sunt dependentă de cel roll on, iar pe cel în varianta spray l-am luat doar penru că mi s-a părut incredibil de drăguț. :)) L-am avut în geanta de sală, deci mi-a prins bine oricum.
Primark Love Your Nails - Nail Polish Remover - Și-a făcut treaba bine.


e.l.f. Eyelid Primer - Am terminat încă un tub din primerul meu de pleoape preferat.
Maybelline Lash Sensational - Iubesc acest rimel, cu siguranță îl voi recumpăra.
e.l.f. Eyebrow Kit - După cum vă spuneam în articolul precedent, am luat o pauză de la acest kit pentru că mi s-a terminat în primul rând, normal, și în al doilea rând, pentru că am vrut să încerc și alte produse pentru a-mi contura sprâncenele. Am fost obsedată de acest kit ani de zile și îl recomand cu căldură oricui.
Am terminat și câteva mostre de parfumuri, mai multe decât vedeți în poză, dar pe acestea mi-am amintit să le păstrez. Nu-mi mai amintesc exact cum se numeau toate, iar calitatea execrabilă a pozei nu măajută deloc! Știu că Giorgio Armani - Si mi-a plăcut mult, la fel și Chanel No5.

Și cu acest articol am încheiat tot ce a avut legătură cu 2015. Urmează alte articole care sper să vă placă, despre cum am trecut de la roșcat la păr mov, un haul cu produse pentru casă și plănuiesc și ceva articole care să aibă legătură cu rujurile. Și bineînțeles, se va reîntoarce și rubrica One day, One hour.

Ați încercat vreun produs menționat în acest articol? Cum vi s-a părut?

5 comments:

  1. Yey! You are back! Si ai fost mega harnicuta! De abia astept sa citesc articole noi de la tine.

    ReplyDelete
  2. Ai fost o harnicuta, ai consumat o gramada de chestii. Eyeprimer-ul de la ELF imi place si mie foarte mult!

    ReplyDelete
  3. Eu de kit-ul Elf m-am plictisit înainte să-l termin pe primul. :)) Mi-a plăcut și mie mult, dar am descoperit între timp altele care-mi plac și mai mult, probabil din cauza asta.
    La rimel eu sunt deja la al doilea, iar șampoanele Batiste abia aștept să apară și la noi în noile ambalaje, sunt mult mai vesele acum. :D
    Bine ai revenit! Te pup!

    ReplyDelete
  4. Si eu ador ambalajele sampoanelor uscate Batiste, sunt atat de vesele si te cuceresc pe loc! :)
    Te pup, Dia! >:D<

    ReplyDelete
  5. nu stiam de aceasta vopsea de par, interesant!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...