Saturday 3 October 2015

Favoritele lunii septembrie

Nu-mi vine să cred că deja vă vorbesc despre favoritele lunii septembrie. Încă puțin și ne pregătim de Halloween și după... de Crăciun! Wow!
La capitolul  machiaj nu am experimentat foarte mult în luna septembrie, așa că am doar două produse despre care să vă vorbesc:

L`Oreal Revitalift Magic Blur - pentru că am rămas de ceva timp fără un primer bun și cu cel de la Kiehl`s nu mă împac deloc, mi-am amintit că undeva printr-o cutie îl mai am pe acesta. L-am dat deoparte în momentul în care am început să folosesc pe cel de la The Body Shop All-In-One Instablur (my HG face primer), dar acum că nu-l mai am pe acela, m-am reîndrăgostit de L`Oreal Revitalift Magic Blur. Nu face o treabă excelentă, dar cu siguranță se vede o îmbunătățire a aspectului tenului atunci când îl folosesc.
Rimmel London Brow this Way Styling Gel - un gel pentru sprâncene, așa cum sugerează și denumirea lui. Le intensifică nuanța și le fixează într-o mică măsură, fără să le încarce. Îmi place periuța pentru că e micuță. Înainte de a-l cumpăra pe acesta foloseam Brow Drama de la Maybelline, care are o periuță mai mare și puțin mai greu de folosit. Cred că va urma un review pentru ambele.

Palmer`s Cocoa Butter Formula Concentrated Cream - Am cumpărat această cremă de mâini pentru soțul meu și am încercat-o și eu într-o zi, neavând mari speranțe. Sunt foarte pretențioasă când vine vorba de creme de mâini, de aceea nici nu le folosesc. :)) Aceasta este foarte densă, dar intră imediat în piele, lăsând-o foarte moale și catifelată. Faptul că apoi mâinile îmi miros a ciocolată e doar un bonus. Yum!!
No 7 Beautiful Skin Day Cream Normal/Oily - M-am gândit să mai schimb puțin crema de față pentru că de foarte mult timp o foloseam doar pe cea de la L`Oreal despre care v-am tot vorbit. Am nimerit-o bine pe aceasta de la No 7. Nu lasă filtru gras, controlează secreția de sebum și lasă tenul foarte hidratat.
Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle Eye Cream - Mi-am cumpărat această cremă de ochi la sugestia Alinei, atunci când a venit într-o scurtă vizită în Londra și ne plimbam prin Boots. Ce vremuri!! :D În urmă cu câteva luni zona din jurul ochilor îmi era foarte uscată, dar problema s-a remediat imediat după ce am început să folosesc această cremă. O aplic și dimineața și seara și nu am avut niciun fel de problemă cu ea până acum. Mulțu!! :)

Batiste Stylist Texture Me Texturizing Spray - Nici nu vreți să știți de când nu am mai găsit  un produs bun care să ofere textură părului fără să-l încarce. Batiste m-a surprins în mod pozitiv din nou.
Batiste Hold Me Hairspray - Fixativul recent introdus în familia Batiste primește și el nota 10 cu felicitări de la mine.
Despre ambele produse vă voi vorbi mai pe larg în viitorul foarte apropiat. Până atunci trebuie doar să știți că le iubesc!

Toată luna septembrie am avut pe unghii una dintre aceste două oje:
Essie - Toggle to the Top - Un roșu foarte închis, cu mult sclipici fin. Îmi place că se poate aplica doar într-un singur strat și arată foarte bine.
Maybelline Color Show - Berry Fusion -  O nuanță perfectă de toamnă, sidefată, rezistentă. Îmi place foarte mult.


Voi ce produse ați iubit în luna septembrie?

3 comments:

  1. Oja aia Essie e:X:X Si m-ai facut tare curioasa de crema aia de maini, dar habar nu am daca o gasesc la noi. Si cu produsele Batiste m-ai intrigat un picut, recunosc!:D

    ReplyDelete
  2. Vreau și eu Batiste Stylist Texture! :( Din păcate nu cred că a apărut și la noi, nu l-am văzut.
    Oja Essie arată bestial! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...